3-4 günü dert etme kuzum , ultrason makinelerinde bile farklılık oluyor..Ya ben adetimin 23. Gunu transfer oldum diye mi uc dort gun geri geliyor anlamadim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 günü dert etme kuzum , ultrason makinelerinde bile farklılık oluyor..Ya ben adetimin 23. Gunu transfer oldum diye mi uc dort gun geri geliyor anlamadim ki
Kalbini duyunca rahatlicam demistim yok anam ben rahatlayamiyorum duysam bile. Siz ne zaman duyacaksiniz insallah3-4 günü dert etme kuzum , ultrason makinelerinde bile farklılık oluyor..
Cumartesi günü kuzum :) geçmiyor günlerrrr yar yar .. ben gene Özcan’a bağlayacağım :)Kalbini duyunca rahatlicam demistim yok anam ben rahatlayamiyorum duysam bile. Siz ne zaman duyacaksiniz insallah
Amin canım inşallah.. bende dayanamamıştım peş peşe yapmıştım, dinlenseydim iyi mi olurdu bilmiyorum..Tesekkur ederim ama her deneme umutsuzlufu artiriyo sanirim bugunden beri agliyorum. Yarin doktorumla goruscez sonraki deneme ne yapalim die o telefonda eylulde gel dedi ama dayanamam sanirim eylule kadar. Allah yardimcimiz olsun.
Ben de cuma bidaha gidicem su kalbini duyamadigim yavrum icin. Insallah bu sefer onu da duyariz. Bu arada sen keseden sonra hic gitmedin ben 3 kere gittim yaCumartesi günü kuzum :) geçmiyor günlerrrr yar yar .. ben gene Özcan’a bağlayacağım :)
Hahhaaa ben 3 kere gitsem Dr. kovardı artık beni :)Ben de cuma bidaha gidicem su kalbini duyamadigim yavrum icin. Insallah bu sefer onu da duyariz. Bu arada sen keseden sonra hic gitmedin ben 3 kere gittim yaparanoyak oldum
Melindanaz bende keseye görmeye gittim sadece bir kez şimdi kalp atimi için gidicem haftasonu.hem bu sefer doktora daha ayrıntılı sorucam. bebegimin kaç haftalik oldugu sat tarihine göre mi hesaplanıyor diye.benimki en son Sata göre hesaplanmaz demişti, tüp bebek olduğu için.Ben de cuma bidaha gidicem su kalbini duyamadigim yavrum icin. Insallah bu sefer onu da duyariz. Bu arada sen keseden sonra hic gitmedin ben 3 kere gittim yaparanoyak oldum
Benimkiler büyümüyorlarda.. zaten minnacıklar azıcık büyüseler bari :) senin bebiş ne kadarlık kuzum?
Canım ben oğlumda 5. Haftada görmüştümKızlar kese ne zaman görünür ? Ya kocam yedi sülaleye duyurdu olumsuz bişey olacak diye korkuyprum daha bi kere kan verdim sonuçta . Sürekli ağrım var sanki rahmimi sıkıyor biri . Gece sürekli kanamam mı var diye tuvalete koşuyorum. Su keseyi kalp atışını bi duydaydık da öyle deseydi millete
Kilolar alıp başını gidecek gibi :) iştahım hiç olmadığı kadar açık :/ neyse bunlar tatlı dertler olsun, verilir elbet..Büyüyo büyüyo azcık zamanı var. Benimkiler rekor kırdı resmen. Ama ben bi de 5 kilo aldım. 12 hafta. bitti canım.
İnşallah hamişsindir kuzum.. ne zaman yapacaksın test?Kızlar bugün 11. Günüm
Dünden beri kasıklarımda batma tarzı ağrılar oluyor
Adet mi olacağım hamile miyim bilemiyorum
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki
Bir an oluyor hamileyim inşallah diyorum
Bir an oluyor değilim diyorum
Ne zormuş belirsizlik
Ben daha 5. Haftama girdim.İlaçlar hem iştahımı açtı. 2 kilo aldım. Ama karnım şişti resmen 4 aylık gibi sizin de öyle mi.Kilolar alıp başını gidecek gibi :) iştahım hiç olmadığı kadar açık :/ neyse bunlar tatlı dertler olsun, verilir elbet..
Ay benim Cuma günü 4. Hafta oluyor bayram sonrasına inşallah iyi haberleri alacağım . Ben 8. Güm yaptım iste kan testini hamilelik çıktı . 10. Gündeyim deli gibi ağrıyor karnım . Çok acıtıyor . Bende adet oldum kesin diye umudum kalmadan yaptım testi . Senşn artık kan da kesin çıkar kuzumKızlar bugün 11. Günüm
Ne zormuş belirsizlik
11. Günde kan test yapmıştım ben. Belli oluyor canm.Kızlar bugün 11. Günüm
Ne zormuş belirsizlik
Kilolar alıp başını gidecek gibi :) iştahım hiç olmadığı kadar açık :/ neyse bunlar tatlı dertler olsun, verilir elbet..
ay kızlar benim de iştahım çok arttı mide bulantısı da olmayınca durmadan acikiyorum.deli gibi yiyiyorumBen daha 5. Haftama girdim.İlaçlar hem iştahımı açtı. 2 kilo aldım. Ama karnım şişti resmen 4 aylık gibi sizin de öyle mi.
Ya kuzum ben aniden mide bulantim gecince iki lere daha gittim. Cogu dr sata gore hesapliyor bazisi da oyle hesaplanmaz diyor. Kesem satima uygundu ama bebegim de blastokist transferi gebelik hesaplasina uygun. Yani bekleyip gorcem bakalim nedir ne degildir. Sen kac haftalik oldun?Melindanaz bende keseye görmeye gittim sadece bir kez şimdi kalp atimi için gidicem haftasonu.hem bu sefer doktora daha ayrıntılı sorucam. bebegimin kaç haftalik oldugu sat tarihine göre mi hesaplanıyor diye.benimki en son Sata göre hesaplanmaz demişti, tüp bebek olduğu için.