2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

taliha21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
431
230
33
35
Cok sukur tup bebek tedavisini basaeli bir sekilde geciriyoruz ve ikizlere hamileyim bu topigi acmanin sebebi tup bebek olup ve ikiz bebegi olacak anne adaylarinin bilgi alisverisi icindir cunku bizim hem tup bebekyen ve hem ikiz oldugundan hamilekik surecimiz digerlerinin 2 kati daha zor ve mesaketlidir.Allah hepimize sag salim kucagimiza almamiza nasip etsin amin

Maşallah ne güzel rabbim bana da nasip etsin kan verdim sonuç bekliyorum

Canım bu arkadaş sana kızabilir 2017 kasım pozitif grubunda -Gul- e yaptığı gibi madem belli değil ikiz olduğu yazma buraya der bence de yazma bu kadınla uğraşılmaz
Anlamadım ben sadece tebrik ettim benim de ikiz demedim dua ettim Rabbim bilir ortada bir sıkıntı olmuş anlaşılan ama bence uzatmayın herkes hassas bir dönemden geçiyor birbirimizi anlayalım

Arkadasi
Canım bu arkadaş sana kızabilir 2017 kasım pozitif grubunda -Gul- e yaptığı gibi madem belli değil ikiz olduğu yazma buraya der bence de yazma bu kadınla uğraşılmaz
arkadasim sen beni taniyormusunki hakkimda yotum yapiyun karin agrin ne sanane nerde nadil kimse ile yazisacagimi

Bizim bu forumlardaki amacimiz bizi ilgilendiren konular hakinda bilgi alisverisi her topigin farkli bir konu var ben burda beni ilgilendiren bir konu hakkinda bilgi alis verisi yapiyum biri geliyor ta eski sureclelerle ilgili konuya giriyor tabuki hosuma gitmez

Ne oldu kızlar anlamadım.kim kime kızıyomuş anlamadım

Şimdi gördüm bu mesajınızı kalbim kırılmaz sondaki özürünüzden yanlış yaptığınızın farkında oldugunuzu düşünüyorum.Ben sadece bilgi almak amacıyla yazmıştım.sizin psikolojinizin bozulduğunu nerden bilebilirim ki.Neyse mevzu uzasın istemiyorum...

Özel de konuşun skntinizi buraya taşımayı lutfen hepimiz zor süreçten geçiyoruz anlıyorum ama uzatmayalim nolur konuyu kapatin mevzu uzasn istemiorum diodunuz yeni açılan topigi gelip yazmayın .allah hepimizin yardımcısı olsun .beni de anlayın gerginlik görmek istemiyorum

Hosgeldn cnm buraya

Yeni topik derken burdan mı bahsediyosunuz.Merak etmeyin bu hanımin açtığı hiç bi topikte yokum.Rahatınıza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…