Maşallah ne güzel rabbim bana da nasip etsin kan verdim sonuç bekliyorumCok sukur tup bebek tedavisini basaeli bir sekilde geciriyoruz ve ikizlere hamileyim bu topigi acmanin sebebi tup bebek olup ve ikiz bebegi olacak anne adaylarinin bilgi alisverisi icindir cunku bizim hem tup bebekyen ve hem ikiz oldugundan hamilekik surecimiz digerlerinin 2 kati daha zor ve mesaketlidir.Allah hepimize sag salim kucagimiza almamiza nasip etsin amin
Cift embiryomu transfer eduldi? Ins pozitif olurMaşallah ne güzel rabbim bana da nasip etsin kan verdim sonuç bekliyorum
Evet grade 2a 3. Gün embriyosu iki tane transferim oldu ama hamile olduğuma dair hiç birşey hissetmiyorum inşallah yanılıyorumdurCift embiryomu transfer eduldi? Ins pozitif olur
Merak etme ins pzotiftit bendede hic belirti yoktuEvet grade 2a 3. Gün embriyosu iki tane transferim oldu ama hamile olduğuma dair hiç birşey hissetmiyorum inşallah yanılıyorumdur
canim sonucun ciktimiEvet grade 2a 3. Gün embriyosu iki tane transferim oldu ama hamile olduğuma dair hiç birşey hissetmiyorum inşallah yanılıyorumdur
Evet çok şükür elhamdulillah hamileyim 75 çıktı değerim 3. Gün embriyosu 10. Günümcanim sonucun ciktimi
Canım bu arkadaş sana kızabilir 2017 kasım pozitif grubundaMaşallah ne güzel rabbim bana da nasip etsin kan verdim sonuç bekliyorum
AnlamadımCanım bu arkadaş sana kızabilir 2017 kasım pozitif grubunda-Gul- e yaptığı gibi madem belli değil ikiz olduğu yazma buraya der bence de yazma bu kadınla uğraşılmaz
arkadasim sen beni taniyormusunki hakkimda yotum yapiyun karin agrin ne sanane nerde nadil kimse ile yazisacagimiCanım bu arkadaş sana kızabilir 2017 kasım pozitif grubunda-Gul- e yaptığı gibi madem belli değil ikiz olduğu yazma buraya der bence de yazma bu kadınla uğraşılmaz
Canım senin adına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin canımEvet çok şükür elhamdulillah hamileyim 75 çıktı değerim 3. Gün embriyosu 10. Günüm
Allah razı olsun inşCanım senin adına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin canım
Şimdi gördüm bu mesajınızı kalbim kırılmaz sondaki özürünüzden yanlış yaptığınızın farkında oldugunuzu düşünüyorum.Ben sadece bilgi almak amacıyla yazmıştım.sizin psikolojinizin bozulduğunu nerden bilebilirim ki.Neyse mevzu uzasın istemiyorum...Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerim
Özel de konuşun skntinizi buraya taşımayı lutfen hepimiz zor süreçten geçiyoruz anlıyorum ama uzatmayalim nolur konuyu kapatin mevzu uzasn istemiorum diodunuz yeni açılan topigi gelip yazmayın .allah hepimizin yardımcısı olsun .beni de anlayın gerginlik görmek istemiyorumŞimdi gördüm bu mesajınızı kalbim kırılmaz sondaki özürünüzden yanlış yaptığınızın farkında oldugunuzu düşünüyorum.Ben sadece bilgi almak amacıyla yazmıştım.sizin psikolojinizin bozulduğunu nerden bilebilirim ki.Neyse mevzu uzasın istemiyorum...
Hosgeldn cnm burayaÖzel de konuşun skntinizi buraya taşımayı lutfen hepimiz zor süreçten geçiyoruz anlıyorum ama uzatmayalim nolur konuyu kapatin mevzu uzasn istemiorum diodunuz yeni açılan topigi gelip yazmayın .allah hepimizin yardımcısı olsun .beni de anlayın gerginlik görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?