2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Gunaydin kizlarr:KK54: bizde bugun 11+3 olduk.Bulantilarda bir günüm bir günü tutmuyor,gectigimiz 3gün cok kotuydum ama bu gece rahat uyumusum sükür:nazar: benimde ikili testim pazartesi yapilacak insallah.ama doktorum kan vermesende olur sadece ultrasonunu yaptirabilirsin dedio_O ikiz olupta kan testinide yaptiran varmi aranizda

Kizlar ne yapiyorsunuz ben kanatsiz kuslari izliyum .size bi r sorum var sizide aile hekimnden aradilarmi ben aradilar yatin gidecem bazi testler falan varmis sanirsam tetanos asisi yapilacak

Benimde 3 gündür sabah bulantım oluyor sonra geçiyor hatta bugun gün içinde de bi ara oldu kızımda çok kusmuştum acaba bunda yani ikizde daha kı fazla olur ki Allahın izniyle bide pıt pıtları duysaydım rahatlayacağım kaldı 1 gün

Gunaydin canim,nasilsin benim bulantilar kusmalar hafifledi gibi..pazartesi ikili testim var.sizlerde durumlar ne
Sağol canım iyiyim. Kusmam bir haftadır kesildi, bulantıda bayağı hafifledi benim. Geçen gün de ikili testimi yaptılar. Allahıma şükürler bebeğim sağlıklıymış. Sanırım bizde artık yavaş yavaş hamileliğin tadını çıkarmaya başlıycaz. Bir kaç gündür işe de gitmeye başladım ben. Masa başı olduğu için işim bel ağrım oluyo şiddetli, zaten on sene önce bel fıtığı ameliyatı olmuştum onunda etkisi var heralde ağrılarda. Sen nasılsın?

Çok sessiz bir topiğimiz var :)
Bebisler tüm enerjimizi aldi:KK48: benim bugun ikili test ultrasonum yapildi, sukurler olsun bebeklerim saglikli görünuyor.ikiside SAt la uyumlu 12haftalik olmuslar:KK6: birisi el salliyordu,digeri kollarini acmis uyuyor bitürlü uyandiramadik:KK70: cok guzel duygularmis,Rabbim herkese nasip etsin

Bebisler tüm enerjimizi aldi:KK48: benim bugun ikili test ultrasonum yapildi, sukurler olsun bebeklerim saglikli görünuyor.ikiside SAt la uyumlu 12haftalik olmuslar:KK6: birisi el salliyordu,digeri kollarini acmis uyuyor bitürlü uyandiramadik:KK70: cok guzel duygularmis,Rabbim herkese nasip etsin
Cok sevindim canm b4nimde bur aksilik olmasa cuma kontrole gidecem

Çok sevindim canım. Benimde cuma günü yapıldı ikili testim bebiş uyanamadı bi türlü doktor resmen 1,5 saatde ölçümü tamamlayabildi. Tam bitirdi ölçümleri bebişde uyandı :)

Merhaba anneler. Benim 5+3 te iki kese görünmüştü doktor ikisi de birbiriyle uyumlu demişti bugun kalp atışları için gittim 6+5 te bir tanesi gelişimini durdurmuş diğerinin çok şükür kalp atışlarını hem gördüm hem duydum. Gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi. Tek bebekle devam ediyorum inş

Merhaba anneler. Benim 5+3 te iki kese görünmüştü doktor ikisi de birbiriyle uyumlu demişti bugun kalp atışları için gittim 6+5 te bir tanesi gelişimini durdurmuş diğerinin çok şükür kalp atışlarını hem gördüm hem duydum. Gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi. Tek bebekle devam ediyorum inş
Hayırlısı böyleymiş canım. Allah bebeciğini kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.

Çok sevindim canım. Benimde cuma günü yapıldı ikili testim bebiş uyanamadı bi türlü doktor resmen 1,5 saatde ölçümü tamamlayabildi. Tam bitirdi ölçümleri bebişde uyandı :)
1,5 saatmi:KK57: bende sadece baş popo mesafesi(CRL) bide ense kalinligi ölculdu 5dk da bitti.Acaba eksikmi yapildi benimki:KK64: sizde baska olcum varmi

1,5 saatmi:KK57: bende sadece baş popo mesafesi(CRL) bide ense kalinligi ölculdu 5dk da bitti.Acaba eksikmi yapildi benimki:KK64: sizde baska olcum varmi
Canım benğm bebek uyanmadı onçin doktor anca bitirdi 5 dakkalık ölçümü, o manada yazmıştım :)

Kızlar bn evdeki Afacan yüzünden çok giremiyorum .siz ilaçlarını hala kullanıyormusunuz ne zamana kadar kullanicaz acaba ikiz diye sürekli kullandiriyolar mu yoksa 12 haftada biraktiriyomu sürekli ilac sürekli ilaç ilaçkolik olacam

Back
X