Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim,nasilsin benim bulantilar kusmalar hafifledi gibi..pazartesi ikili testim var.sizlerde durumlar neGünaydın kızlar
Sağol canım iyiyim. Kusmam bir haftadır kesildi, bulantıda bayağı hafifledi benim. Geçen gün de ikili testimi yaptılar. Allahıma şükürler bebeğim sağlıklıymış. Sanırım bizde artık yavaş yavaş hamileliğin tadını çıkarmaya başlıycaz. Bir kaç gündür işe de gitmeye başladım ben. Masa başı olduğu için işim bel ağrım oluyo şiddetli, zaten on sene önce bel fıtığı ameliyatı olmuştum onunda etkisi var heralde ağrılarda. Sen nasılsın?Gunaydin canim,nasilsin benim bulantilar kusmalar hafifledi gibi..pazartesi ikili testim var.sizlerde durumlar ne
Bebisler tüm enerjimizi aldiÇok sessiz bir topiğimiz var :)
Cok sevindim canm b4nimde bur aksilik olmasa cuma kontrole gidecemBebisler tüm enerjimizi aldibenim bugun ikili test ultrasonum yapildi, sukurler olsun bebeklerim saglikli görünuyor.ikiside SAt la uyumlu 12haftalik olmuslar
birisi el salliyordu,digeri kollarini acmis uyuyor bitürlü uyandiramadik
cok guzel duygularmis,Rabbim herkese nasip etsin
Çok sevindim canım. Benimde cuma günü yapıldı ikili testim bebiş uyanamadı bi türlü doktor resmen 1,5 saatde ölçümü tamamlayabildi. Tam bitirdi ölçümleri bebişde uyandı :)Bebisler tüm enerjimizi aldibenim bugun ikili test ultrasonum yapildi, sukurler olsun bebeklerim saglikli görünuyor.ikiside SAt la uyumlu 12haftalik olmuslar
birisi el salliyordu,digeri kollarini acmis uyuyor bitürlü uyandiramadik
cok guzel duygularmis,Rabbim herkese nasip etsin
Hayırlısı böyleymiş canım. Allah bebeciğini kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.Merhaba anneler. Benim 5+3 te iki kese görünmüştü doktor ikisi de birbiriyle uyumlu demişti bugun kalp atışları için gittim 6+5 te bir tanesi gelişimini durdurmuş diğerinin çok şükür kalp atışlarını hem gördüm hem duydum. Gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi. Tek bebekle devam ediyorum inş
1,5 saatmiÇok sevindim canım. Benimde cuma günü yapıldı ikili testim bebiş uyanamadı bi türlü doktor resmen 1,5 saatde ölçümü tamamlayabildi. Tam bitirdi ölçümleri bebişde uyandı :)
Bizimde 11. Haftada yapmisti 5 dk da bitmisti ultrasonda1,5 saatmibende sadece baş popo mesafesi(CRL) bide ense kalinligi ölculdu 5dk da bitti.Acaba eksikmi yapildi benimki
sizde baska olcum varmi
Canım benğm bebek uyanmadı onçin doktor anca bitirdi 5 dakkalık ölçümü, o manada yazmıştım :)1,5 saatmibende sadece baş popo mesafesi(CRL) bide ense kalinligi ölculdu 5dk da bitti.Acaba eksikmi yapildi benimki
sizde baska olcum varmi