- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
Canim tokluk sekerimizin(yedikten 1saat sonra ölculrn) 140i gecmemesi gerekiyor sanirim... hala ölçüyor musun sekerini? Suan nasil? ....maasallah tum hazırlığı yapmissin ben senin yarin kadar yaptim henüz... korse alacak misin? Ben ilk dogumda kullanmadim gobek kaldi maalesef simdi dr um israrla al toparlansin dedi... bende ona bakacagim bu hafta... lohusa gecelik-pijama,emzirme ic camasirlari ve dogum icin alt iççamaşırı falan da sart oluyor aklinda bulunsun...bebekte hemen yazliklara gecemeyebilirsin aklinda olsun ince uzun kolllu penyeler kullanisli olacaktir... bizim giyimimizden+1kat ince penye giymeleri gerekiyor bebislerin :) dr oyle soylemisti kizim dogdugunda (o da yaz bebegiydi)... aklima geldikçe yazarim insallah... bebek icin banyo havlusu-sunger-banyo destek yastığı falan aldin mi? Birde kundak? Ilk gunlerde kundagi cok oneriyorlar (bacaklari serbest kalacak sekildeolanlardan)Sabahki şekerim açlık 89 tokluk 157 çıktı, öğlenki tokluk 108 çıktı. Umarım şeker değildir bebeğin kilo alması. Bende yaptım sayılır hazırlıklarımı. Tabi benim ilk bebek olduğu için herşeyi yeni almak zorunda kaldım. Araba, yatak, araba koltuğu birde küçük beşik aldım. 1 hastane çıkışı 10 parça aldım, ikide hediye geldi tulum uzun kollu. Bir haftada yazlığa geçeriz diye düşünüyorum onçin askılı ve kollu çıtçıtlı aldım yaz boyu giysin diye. Bir biberon aldım. Süt sağma makineside aldım onun içinde de bir biberon var zaten. Chicconun banyo yap kremlerini falanda aldım. Bir paket yeni doğan bez, banyo havlusu pamuk falan stokladım. Kendim için sadece göğüs pedi aldım daha, gecelik ve iç çamaşırı kaldı almam gereken. Birde ikramlık sepet kapı süsü falan alacam. Ateş ölçer emzik gibi ıcır zıvır ihtiyaçlarıda aldım. Bilmediğim bişey varsa söyle canım , acemiyim bu işte