Benim göbeğimde kuruluk var. Kolonyağıdan diye düşündüm. İki tane iğne yapıyorum hergün. Kolonyağılı pamuk sürüyorum devamlı.Canım benim de vücudum deri döküntüsü başladı acaba ilaçlar sanmıyorum diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göbeğimde kuruluk var. Kolonyağıdan diye düşündüm. İki tane iğne yapıyorum hergün. Kolonyağılı pamuk sürüyorum devamlı.Canım benim de vücudum deri döküntüsü başladı acaba ilaçlar sanmıyorum diye düşündüm
Canim ilk gittiğim de biri 5.1 mm biri 3.9mm küçük olan kalp atışı gorememistik büyük olan da ekranda görünüyo du sonra 4 5 gün sonra bi daha gittim hemen hemen birbirini yakalamış ti aralarında iki gün vardı ultrason da ama kalp atışı yine ekranda görünüyo du sadece ses i duymadık yarın ins duyarım dua edinAyy benimki gibi cokmuydu fark umut oldun bana insallah duyarsin duyariz canim :)
Canım benim de vücudum deri döküntüsü başladı acaba ilaçlar sanmıyorum diye düşündüm
Kızlar saçma bir soru soracam sanırım ama merak ettim . Salep içebiliyormuyuz? İçerisinde tatlandırıco ve kümyasal varmıdır acaba?
İçtim iki defaBen midem çok kötü olduğundan çok su içemiyorum 3 lt içiyodum şimdi 1 lt anca. Dr a sordum bi nemlendirici önerdi ama çok da kullanmak istemiyorum açıkcası. Biraz doğal yağ mağ mı sürsek?
Canım sakın ha sakın içme doğal salebi bulamazsın yani emin olduğun yerden alman lazım marketteki tozlardan tut sıvılarına kadar içinde binde bir oranında salep var kalanı tamamen aroma kıvam verici koruyucu. Az daha sabret aman diyim![]()
Off sorma çatır çatır çatlıyorumAyy bn dayanamam 1 ay kız![]()
Olmaz inşallah ama içmemeye çalış. Marketten meyve sabze hariç paketli bir şey yeme. Katkısız yazanlarda bile katkı var mesleğim gereği biliyorum. Kendi doktorumuz kendimiziz.İçtim iki defaumarım bir zararı olmaz
![]()
Sağol canım. Bir daha içmeyeceğim.Olmaz inşallah ama içmemeye çalış. Marketten meyve sabze hariç paketli bir şey yeme. Katkısız yazanlarda bile katkı var mesleğim gereği biliyorum. Kendi doktorumuz kendimiziz.
Amin canim insallah peki sizde kahve leke oluyormu az az amaCanim ilk gittiğim de biri 5.1 mm biri 3.9mm küçük olan kalp atışı gorememistik büyük olan da ekranda görünüyo du sonra 4 5 gün sonra bi daha gittim hemen hemen birbirini yakalamış ti aralarında iki gün vardı ultrason da ama kalp atışı yine ekranda görünüyo du sadece ses i duymadık yarın ins duyarım dua edin![]()
Bende de var ve ustelik ilac kullanmiyorum ?? Bebe yagiyla heryerimi ancak rahatlatiyorum??? Bende aceba sadece bende mi diye endiselenmistimÇok teşekkür ederim canım işte insan boşluktan kuruyor. Allah evlatlarımızı bağışlasın. Haklısın aslında biraz da rahat olmak lazım. İnşallah herşey güzel gidecek hepimiz için. Bi de birşey sorabilir miyim benim tüm vucudumda kuruma başladı. Pul pul dökülüyo kuruluktan sizde hiç oldu mu böyle bir durum?
Zeytin yagi yada bebe yagi sur demisti dr um canim bunlari kullanabilirsin benceBen midem çok kötü olduğundan çok su içemiyorum 3 lt içiyodum şimdi 1 lt anca. Dr a sordum bi nemlendirici önerdi ama çok da kullanmak istemiyorum açıkcası. Biraz doğal yağ mağ mı sürsek?
Canım sakın ha sakın içme doğal salebi bulamazsın yani emin olduğun yerden alman lazım marketteki tozlardan tut sıvılarına kadar içinde binde bir oranında salep var kalanı tamamen aroma kıvam verici koruyucu. Az daha sabret aman diyim![]()
Yaa demek ki bu yaramazlar nemimizi herşeyimizi sömürüyorlarBende de var ve ustelik ilac kullanmiyorum ?? Bebe yagiyla heryerimi ancak rahatlatiyorum??? Bende aceba sadece bende mi diye endiselenmistim
Canim leke olmadı ama crinone jel kahve rengi gelio du buda içerde ki kurumus kan diyo dr hafif kanama olmuş disari cikacak kadar olmamis.bebek kendine yer aciyo diyo annesi bi tane değil ki iki tane yerleşmeye calisio normal sknti yapmaAmin canim insallah peki sizde kahve leke oluyormu az az ama
Yarin dr u ariycam sabahtan godicem ctesiden beri boyle cok korkuyorumCanim leke olmadı ama crinone jel kahve rengi gelio du buda içerde ki kurumus kan diyo dr hafif kanama olmuş disari cikacak kadar olmamis.bebek kendine yer aciyo diyo annesi bi tane değil ki iki tane yerleşmeye calisio normal sknti yapma
Benim üç hafta sürdü canım lekelerim . Allahıma şükürler iki haftadır da geçtiler. Yanlız benim tek bebek var.Yarin dr u ariycam sabahtan godicem ctesiden beri boyle cok korkuyorum![]()
Benimde henuz 2 oldugu net degil kesenin biri cok kucuktuBenim üç hafta sürdü canım lekelerim . Allahıma şükürler iki haftadır da geçtiler. Yanlız benim tek bebek var.
Bende canım, transferin ilk gününden beridir progeston iğne yapıyorum gğnde 3 defada fitilini kullanıuorum. Doktor 3 ay dolana kadar devam dedi bana. İçini ferah tut, inşallah bebişlerin sağlıklı sıhatli doğacaklar canım.Benimde henuz 2 oldugu net degil kesenin biri cok kucuktubirde ben progestan igne oluyorum hergun
Amin insallah gerci klinik hemsiresi herkes nor al diyirda ben algilayamiyorumBende canım, transferin ilk gününden beridir progeston iğne yapıyorum gğnde 3 defada fitilini kullanıuorum. Doktor 3 ay dolana kadar devam dedi bana. İçini ferah tut, inşallah bebişlerin sağlıklı sıhatli doğacaklar canım.
Günaydın canımGunaydin herkese