Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun aksam esime ayni seyi ben soyledimGunaydinnnkizlarr eve ultrason cihazi alip her sabah bebislerimin kalp atisini kontrol edesim var
hep icimde bir korku
![]()
Ilk gebeligimide otlw bir test yspilip yapulmadigini haturlamiyum ama tetanos asisi yapulmisti 12. HaftKizlar 2li testle ilgili ne dusunuyorsunuz,ikiz gebeliklerde kan testi yanlis cikabiliyomus ama doktorum ultrason olcumleri mutlaka yaptir dedi.ózel hastanede biraz maliyetli,devlette yaptirayim diyorum.arastiran varmi
Ikili test yapılıyor canim ama ikiz olunca nasil etkiliyor bilmiyorum.. dr lar daha cok olcume bakıyorlar sanirim... bir sonraki kontrolumde bana da yapacak dr umKizlar 2li testle ilgili ne dusunuyorsunuz,ikiz gebeliklerde kan testi yanlis cikabiliyomus ama doktorum ultrason olcumleri mutlaka yaptir dedi.ózel hastanede biraz maliyetli,devlette yaptirayim diyorum.arastiran varmi
Bir sonraki kontrolde kac haftalik olacaksin,benim doktorum kendisi yapmiyorIkili test yapılıyor canim ama ikiz olunca nasil etkiliyor bilmiyorum.. dr lar daha cok olcume bakıyorlar sanirim... bir sonraki kontrolumde bana da yapacak dr um
DelisinGunaydinnnkizlarr eve ultrason cihazi alip her sabah bebislerimin kalp atisini kontrol edesim var
hep icimde bir korku
![]()
Canim bir sonrakinde 12+4 olacagim sanirim (gununden pek emin degilim hafta 12yi geçiyor) benim dr umun normal muayenehaneside var canim ben artik orada devam edecegim tup bebek merkeziyle bitti isim şükür.. bu konuda şanslıyım ayni dr la devam edeceğimBir sonraki kontrolde kac haftalik olacaksin,benim doktorum kendisi yapmiyorsen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim
Son adet tarihine goremi hesapliyorsun yoksa transfere goremi.benim ozeldeki doktorum sat a gore hesapliyordu ama devlet hastanesinde ikili test randevusu icin gittigimde transfere gore hesapladi arada 1 hafta oynuyor,devrelerim yandi valla
Benim iki dr umda sata gore hesapliyor? Gerci benim ikisi arasinda da 2gun fark cikiyor o da cok etkilemiyor sanırım.. bence sata gore hesaplanmali çünkü normal gebeliklerde de oncesi sayilmiyor mu? Adet oldugun donem bile sayiliyor yani? Bence sacma transfere gore olmasi....Son adet tarihine goremi hesapliyorsun yoksa transfere goremi.benim ozeldeki doktorum sat a gore hesapliyordu ama devlet hastanesinde ikili test randevusu icin gittigimde transfere gore hesapladi arada 1 hafta oynuyor,devrelerim yandi valla![]()
Haklisin canim saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza alana kadar bu karisikliklar devam edecek sanirimBenim iki dr umda sata gore hesapliyor? Gerci benim ikisi arasinda da 2gun fark cikiyor o da cok etkilemiyor sanırım.. bence sata gore hesaplanmali çünkü normal gebeliklerde de oncesi sayilmiyor mu? Adet oldugun donem bile sayiliyor yani? Bence sacma transfere gore olmasi....
Canim sen dun gitiginde bebek tam kac haftalik olmus ogrendinmiGittm canım, bebiş çok iyi sağlıklıymış dedi. Birde kesin olmamakla birlikde cinsiyeti kız gözüküyomuş :)
Dün 10+4 dü canım. Sat 16 ekime göre hesapladı doktorum.Canim sen dun gitiginde bebek tam kac haftalik olmus ogrendinmi
Ben tabi ki :)Fazileti izleyen varmi
Beeeen :)Fazileti izleyen varmi