Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim malesef kuccuk olan kese kuculmus ama digeri sukur iyi Allahim hakkimizda hayirli olani ve saglikli evlatla verdin aminCanim kontrole gittinmi,bebisler nasil![]()
Hayirlisi olsun canim,Allah bebisine saglik sihhat versin.ikizinde kendine gore zorluklari var,icini ferah tutki bebegin üzülmesinEvet canim malesef kuccuk olan kese kuculmus ama digeri sukur iyi Allahim hakkimizda hayirli olani ve saglikli evlatla verdin amin
Amin canim Allahim bizden iyi bilirHayirlisi olsun canim,Allah bebisine saglik sihhat versin.ikizinde kendine gore zorluklari var,icini ferah tutki bebegin üzülmesin![]()
Gunaydin cnm nasilsn nasil gidiyorGünaydın kızlar![]()
Bugün biraz sıkıntılıyım midemle, az kaldı diye ümit ediyorum, heralde 3 ayı doldurunca geçicek. Sen nasılsın?Gunaydin cnm nasilsn nasil gidiyor
Bende iyiyim bulanti ayni gaz devam kusma azda olsa azalmisBugün biraz sıkıntılıyım midemle, az kaldı diye ümit ediyorum, heralde 3 ayı doldurunca geçicek. Sen nasılsın?
Hosgeldin aramiza canm ins kucaginada saglikli bir sekiode hrpimiz aliriz seninde tup muMerhabalar hamdolsun bugün büyük sürprizle karşılaştık benide alirmisiniz aranıza tek kalp dinlemeye gitmistikti ikinci bir pıt pıt karşıladı bizi Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize ...ikincisi biraz geriden geliyor insaAllah sorun olmaz dimi
Oyy masallah canim,kac haftaliksinMerhabalar hamdolsun bugün büyük sürprizle karşılaştık benide alirmisiniz aranıza tek kalp dinlemeye gitmistikti ikinci bir pıt pıt karşıladı bizi Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize ...ikincisi biraz geriden geliyor insaAllah sorun olmaz dimi
Amin insaAllah canım...evet tupbebekHosgeldin aramiza canm ins kucaginada saglikli bir sekiode hrpimiz aliriz seninde tup mu
Elhamdülillah biri 6+5digeri6+3Oyy masallah canim,kac haftaliksin
Canim iki gunluk fark sorun degil,bende cok fark var zannettim.benimkilerdede enbasindan beri bir gun fark varElhamdülillah biri 6+5digeri6+3![]()
Çok teşekkür ederim canım çok heycanli olunca azcik tedirgin oldum ama hamdolsun Rabbime güzel bir duygu...Allah her isteyen kullarına yasatsinCanim iki gunluk fark sorun degil,bende cok fark var zannettim.benimkilerdede enbasindan beri bir gun fark var
Canim kisiden kisiye degisiyor seninkibde ikizmiS.a bi şey sormak istiyorum 6+5 im ama hiç mid bulantı falan yok normal mi?