2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Arkadaşlar merhaba,öncelikle rabbim evlatlarimizi sağlikla sihhatle kucağimiza almayi nasip etsin..Ben tüp bebek tedavisiyle ikiz hamişim 11 haftalik olduk rabbim izin verirse benim de sizler gibi bulantılarim cok fazla henüz hic kilo almadim ama inanilmaz şekilde göbegim çıktı sizce bu hamilelikten midir daha erken diye düşunuyorum??
Canım hayırlı olsun rabbim bütün anne adayları nin yar ve yardımcısı olsun ikiz gebelikte normaldir göbeğinin çıkması benimde gobegim baya çıkmış ama kilo bende almamisim

Arkadaşlar merhaba,öncelikle rabbim evlatlarimizi sağlikla sihhatle kucağimiza almayi nasip etsin..Ben tüp bebek tedavisiyle ikiz hamişim 11 haftalik olduk rabbim izin verirse benim de sizler gibi bulantılarim cok fazla henüz hic kilo almadim ama inanilmaz şekilde göbegim çıktı sizce bu hamilelikten midir daha erken diye düşunuyorum??
Hayrli olsun arkadasim.Benimde cok erken göbegim cikti,suan 13+4 günlügüm ama gören herkes 5aylik falan zannediyor:KK57: son aylarda ne halde olucaz merak ediyorum:KK17:

Hayrli olsun arkadasim.Benimde cok erken göbegim cikti,suan 13+4 günlügüm ama gören herkes 5aylik falan zannediyor:KK57: son aylarda ne halde olucaz merak ediyorum:KK17:
Cok teşekkur ederim sizin bebislerinizde hayirli olsun, ben de çok merak ediyorum son aylarımi boy olarakda kisayim yuvarlanir giderim artik cinsiyetleri belli oldu mu bebislerinizin

Canım hayırlı olsun rabbim bütün anne adayları nin yar ve yardımcısı olsun ikiz gebelikte normaldir göbeğinin çıkması benimde gobegim baya çıkmış ama kilo bende almamisim
Cok tesekkur ederim arkadasim amin inşallah hepimizin yardimcisi olsun siz kaçinci haftanizdasiniz

Cok teşekkur ederim sizin bebislerinizde hayirli olsun, ben de çok merak ediyorum son aylarımi boy olarakda kisayim yuvarlanir giderim artik cinsiyetleri belli oldu mu bebislerinizin
Benim sali gunu 13+1 de randevum vardi,doktorum ikiside erkek dedi.Ben ruyamda bir kizim oldugunu gormustum ve kizim olmasinida hep cok istedim doktor kesin konustu ama ben onumuzdeki kontrolde birini kiz olarak gorurmuyuz diye ümitleniyorum hâlâ:110:

Benim sali gunu 13+1 de randevum vardi,doktorum ikiside erkek dedi.Ben ruyamda bir kizim oldugunu gormustum ve kizim olmasinida hep cok istedim doktor kesin konustu ama ben onumuzdeki kontrolde birini kiz olarak gorurmuyuz diye ümitleniyorum hâlâ:110:
Hayirlisi olsun insallh arkadaşim sağlikli sıhhatli olsunlarda kız erkek farketmez diyorum ben zira çok zor yollardan geçtim..gelecek hafta yazarsın değil mi merak ederim

Kızlar inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız evlatlarinizi :dua:

benim gibi hamile kalmak istiyenler için dua edermisiniz ? Rica etsem

1 hafta sonra transferim olucak
Yerimde duramiyorum keşke zaman hemen geçse
Bu 2.tedavim

Kızlar inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli kucaginiza alırsınız evlatlarinizi :dua:

Canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

benim gibi hamile kalmak istiyenler için dua edermisiniz ? Rica etsem

1 hafta sonra transferim olucak
Yerimde duramiyorum keşke zaman hemen geçse
Bu 2.tedavim

Mrb kızlar bu korse yi duyanlar var ni ikizler iyi oluyo faydasi var diolar bilgisi olan var mı Screenshot_2018-01-27-22-40-13.webp

Kizlarrr bugun tam 14haftalik olduk ve ilk defa karnimin icinde seyirme gibi minik hareketlilikler hissettim:KK36: acaba bebeklerimi hissetmeye baslamis olabilirmiyim:KK71: sizlerde durum ne

Kizlarrr bugun tam 14haftalik olduk ve ilk defa karnimin icinde seyirme gibi minik hareketlilikler hissettim:KK36: acaba bebeklerimi hissetmeye baslamis olabilirmiyim:KK71: sizlerde durum ne
Canım bende de oldu o seyirmeler, ara ara oluyor ama seyirmemi yoksa bağırsak hareketimi dedikleri gibi bilemiyorum.

Kizlar ne haber ben hstanede serum vurduryum daha once bana yazilan kan ilaci cok yan etki yapinca dahilye dr bana damardan vercez defi iki gundur ust uste hastanede ksn ilaci veriliyor artik gerek yok diger kan ilaclarini kullanmaya

Kızlar ya birşey soracağım sizde karın ağrısı oluyor mu benim bugün karnım çok ağrıyor du çok şükür mide bulantılarım kesildi bu karın ağrısı beni endişelendiriyor.Gerci serum icin hast gelmistik karnim afriyinca kdn dogumada gorundum sukur birsey yok dedi ama iste yinede endise var

Kızlar ya birşey soracağım sizde karın ağrısı oluyor mu benim bugün karnım çok ağrıyor du çok şükür mide bulantılarım kesildi bu karın ağrısı beni endişelendiriyor.Gerci serum icin hast gelmistik karnim afriyinca kdn dogumada gorundum sukur birsey yok dedi ama iste yinede endise var
Canim ilaclar ve gebelik dolayisiyla kabizlik basladiysa onun icin karin agrisi olabilir.birde gebelik boyunca adet tarihlerinde karin agrisi olabilirmis,bu hafta adet haftansa ondanda olabilir

Kidlar sesiniz cikmiyie nerdesnz
Bugün nasılsın canım geçtimi ağrıların? Benimde bıçak saplanır gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Sanırım bebek büyüyor bu hafta ve kalça kemiğini doldurduğu için baskı oluyor kasıklara. Tabi soğuğunda etkisi olabilir, havalar iyiyden değişti çünkü.

Back
X