- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.161
Onun bir etkisi olur mu bilmiyorum ama sonuçta birçok kişi jel kullanıyor.etkisi olsa herkes hamile olurdu herhalde :)))
İnşallah canımCanim daha çok yeni zaten
Çok koyu bi ćizgi bekleme sen
Gözün aydın hamilesin canım
9.güne rağmen iyi çıkmış canım gözün aydın.. ben silikte olsa umutlanacaktım kendimde 11.gün yaptım koyuydu. Yarın ver kanı bakalım kaç çıkacak9.günüm
Hayir boyle cikar zaten. Cok koyu olmasi icin hcg nin 1000 gecmesi lazim. Sen suan hamilemiyim degilmiyim diye takma. Degerim artacakmi, kese ve kalp atisini gorecekmiyim diye dusun bence.Ovülasyon da net çıktı ya
Öyle birşey bekliyordum
Daha net çıkar sandım
9.gün bugün
Test günüm cumartesi normalde
Doktorum 12.günden önce yapma9.güne rağmen iyi çıkmış canım gözün aydın.. ben silikte olsa umutlanacaktım kendimde 11.gün yaptım koyuydu. Yarın ver kanı bakalım kaç çıkacak
İnşallah canımHayir boyle cikar zaten. Cok koyu olmasi icin hcg nin 1000 gecmesi lazim. Sen suan hamilemiyim degilmiyim diye takma. Degerim artacakmi, kese ve kalp atisini gorecekmiyim diye dusun bence.
Bilmiyorum canım
ilk deneme olunca
Bence tecrübesiz[/QUOTE
Sende bir belirti var mıydı peki?
Benim de ilk 3 gün alt karında ağrı sızı vardı. Bugün pek birşey kalmadı. Hatta dünküler kesinlikle adet belirtilerimin aynısıydı.tabi kişiden kişiye değişir ama işte insan merak ediyor.Gaz dışında yok şuan
Benim de ilk 3 gün alt karında ağrı sızı vardı. Bugün pek birşey kalmadı. Hatta dünküler kesinlikle adet belirtilerimin aynısıydı.tabi kişiden kişiye değişir ama işte insan merak ediyor.
Doktorunu aradın mi canım haber verdin miİnşallah canım
Sende çift görürsün
Artık çift görmemeye alışmaktan
Bunu bile negatif görüyor gözüm
Naparsın yılların Alışkanlığı
Hamilesinnnn bunun neresi negatif yahu belli belli besbelli... Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok eskilerden beri tanıyorum seni çok sevindim gerçekten
Hamilesinnnn bunun neresi negatif yahu belli belli besbelli... Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok eskilerden beri tanıyorum seni çok sevindim gerçekten
Doktorunu aradın mi canım haber verdin mi
Anladım canımVermedim
çünkü o kan sonucunu bildir dedi
Canımmmm, çook sevindim
Bence yarın sabah'ta kan ver hem 2 gün sonra bidaha yapıp artışı görürsün hemde doktorunun dediği günde yapmış olursun ona cumartesi günkü sonucu söylersinVermedim
çünkü o kan sonucunu bildir dedi
AminAnladım canım
inşallah bizede nasip olur
Senin adına çok sevindim gerçekten
Aynen canım haklısınAmindaha çok sabırsızlanıyor insan pozitifleri görünce
Anladım canım
inşallah bizede nasip olur
Senin adına çok sevindim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?