- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.981
evet tatlım emilmesi için ya yürüyecen yada yatar vaziyette bisiklet pedalı çevirir gibi yapcan yoksa kesilip kalıyoKizlar bu cerione vajinal kremi koydukdan sonra yurumek mi lazim hemsire oyle bisey dedi sanki ama ben agridan anlamadim orasini..
Ne güzel :)Ya kizlar suan duygusallik dan ağlıyorum cok mutluyum.. yaradana bin sukur 8 emriom da devam ediyor cok sukur rabbime hepsi saatinde bölünüyor hepsi de 1 inci kaliteymis rabbim onlara can vermeyi nasip eder insallah.. yarin sabah yada cumartesi sabah transfer allahin izniyle
Maşallah ne güzel.inşallah transferden sonra sana sımsıkı tutunurlar ve sağ sağlim kucağına almak nasip olur.2 embriyo transferi olucak demi.Ya kizlar suan duygusallik dan ağlıyorum cok mutluyum.. yaradana bin sukur 8 emriom da devam ediyor cok sukur rabbime hepsi saatinde bölünüyor hepsi de 1 inci kaliteymis rabbim onlara can vermeyi nasip eder insallah.. yarin sabah yada cumartesi sabah transfer allahin izniyle
Amin insallah kuzumm... evet iki tane öğleden sonra tam transfer günü nu bildirecekler dr la bi gorusmem lazim dedi ebriologMaşallah ne güzel.inşallah transferden sonra sana sımsıkı tutunurlar ve sağ sağlim kucağına almak nasip olur.2 embriyo transferi olucak demi.
Hayırlı haberlerle gel canım dualarımızdasın.Olur canım 1 gün den bi sorun olmaz
Yaptır bence
bende şimdi kan verdim sonuç bekliyorum 2.3 gibi cikicakmis
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
Yumurta kalitesi icin yaptigin ozel bisi varmi cnmYa kizlar suan duygusallik dan ağlıyorum cok mutluyum.. yaradana bin sukur 8 emriom da devam ediyor cok sukur rabbime hepsi saatinde bölünüyor hepsi de 1 inci kaliteymis rabbim onlara can vermeyi nasip eder insallah.. yarin sabah yada cumartesi sabah transfer allahin izniyle
Yok hayatim bide normalde sigara kullaniyorum ..o yuzden ayrica saskin ve cok ama xok mitluyum.tedaviyle birlikte azaltdim transferle birlikte birakacam insallah ... rabbim ol diyor ve oluyor kuzum.. bi paket iciyordum tedavi basladi 10 na indirdim suan 4.5 tane iciyorum transferle birlikte insallah birakacam.. bunu yaziyorum cunku umutsuz arkadaslarima umut olsun.. rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip.etsin.Yumurta kalitesi icin yaptigin ozel bisi varmi cnm
Bu çocuk meselesinde kısmetse her türlü oluyor. Kısmet olmadıysa ne yapsak boşa çıkıyor.Yok hayatim bide normalde sigara kullaniyorum ..o yuzden ayrica saskin ve cok ama xok mitluyum.tedaviyle birlikte azaltdim transferle birlikte birakacam insallah ... rabbim ol diyor ve oluyor kuzum.. bi paket iciyordum tedavi basladi 10 na indirdim suan 4.5 tane iciyorum transferle birlikte insallah birakacam.. bunu yaziyorum cunku umutsuz arkadaslarima umut olsun.. rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip.etsin.
Aynn dedigin gibi arladasim.. rabbimden asla umit kesilmezz.. insallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdan .. rabbim ilk hic olmayanlara sonra isteyen herkeze nasip etsin insallah evlat kokusunu koklamayiBu çocuk meselesinde kısmetse her türlü oluyor. Kısmet olmadıysa ne yapsak boşa çıkıyor.
Hani diyorlar ya kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.
Maşallah size canım inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder...
Bizde sonucunu bekliyoz sabirsizlikla. Insaalh guzel haberlerleKuzular simdi ara dilar tekrar .dr da demis 8 tane 1 birinci kalitede 5 inci gunu beklemek daha mantikli.5 inci gun yapacaz transferi demis tonguc beyde.emriolog da dedi ama dr la bi gorusmem gerek demisti.nasip cumartesiye .allahim utandirmasin insallah....yani cumartesi sabah 9 da bocuklerim icimde olmus olucak insallah.. cok heycanliyim cooook.
Doktora gitmedin mi ? Hemen haber verseydinKanamam var korkuyorum
Bugün kontrole gidecektin naptin çok mu kanaman yoksa kahverengi leke miKanamam var korkuyorum
Bugün kontrole gidecektin naptin çok mu kanaman yoksa kahverengi leke mi
Aynı adet gibiDoktora gitmedin mi ? Hemen haber verseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?