2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ne güzel :)

Maşallah ne güzel.inşallah transferden sonra sana sımsıkı tutunurlar ve sağ sağlim kucağına almak nasip olur.2 embriyo transferi olucak demi.

Yumurta kalitesi icin yaptigin ozel bisi varmi cnm

Yumurta kalitesi icin yaptigin ozel bisi varmi cnm
Yok hayatim bide normalde sigara kullaniyorum ..o yuzden ayrica saskin ve cok ama xok mitluyum.tedaviyle birlikte azaltdim transferle birlikte birakacam insallah ... rabbim ol diyor ve oluyor kuzum.. bi paket iciyordum tedavi basladi 10 na indirdim suan 4.5 tane iciyorum transferle birlikte insallah birakacam.. bunu yaziyorum cunku umutsuz arkadaslarima umut olsun.. rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip.etsin.

Bu çocuk meselesinde kısmetse her türlü oluyor. Kısmet olmadıysa ne yapsak boşa çıkıyor.
Hani diyorlar ya kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.

Maşallah size canım inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder...

Aynn dedigin gibi arladasim.. rabbimden asla umit kesilmezz.. insallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdan .. rabbim ilk hic olmayanlara sonra isteyen herkeze nasip etsin insallah evlat kokusunu koklamayi

Kuzular simdi ara dilar tekrar .dr da demis 8 tane 1 birinci kalitede 5 inci gunu beklemek daha mantikli.5 inci gun yapacaz transferi demis tonguc beyde.emriolog da dedi ama dr la bi gorusmem gerek demisti.nasip cumartesiye .allahim utandirmasin insallah....yani cumartesi sabah 9 da bocuklerim icimde olmus olucak insallah.. cok heycanliyim cooook.

B
Bizde sonucunu bekliyoz sabirsizlikla. Insaalh guzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…