- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.101
Cnmmmm nasıl yani yaaa ayyyy çoookkk üzüldümmmm nasıl oldu???Düştü arkadaşlar
Canım çok üzüldüm herşeyde vardır bir hayır lütfen kendini çok yıpratma inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlısını kucağına verir.Düştü arkadaşlar
Düştü arkadaşlar
tavsiyelerin için teşekkürler canım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah. söylediklerini yapacağım bende inşallahSelam kızlar
Duanın gücüne hepimiz inanıyoruz yani öyle olduğunu hissediyorum ..
Ve bi tavsiye aldım çok anlamlı yani anlamı çok güzel bir ayet .. Ali imran suresinin 6. ayetini günde 41 kere okumamı söylemişti değerli bi hoca .. çocuğun olana kadar bunu okuyabilirsin dedi ve suyun öneminden bahsetti .. su hücreleri tamamlar ve kan akışını hızlandırır su iç dedi.. bunu daha önceden de duymuştum ama önemini, doktorumun ikinci transferimde pıhtılaşmadan şüphelendiğini de düşününce anladım o yüzden bol su içmeye gayret edilmeli transfer sonrası . abdestli dolaşmaya çalışmamı ve günde 21 Fatiha’nın da zırh gibi koruduğundan bahsetti .. abdestli olmasanız da besmeleyle her işinize başlayın dedi..
günü saati belli hepimizin evlatlarının gelişinin ve işallah bu zaman dilimi çabucak gelir ..
Ben biraz köşeye çekilip kendimi dinleme dönemindeyim sanırım pek süreçle ilgili planlardan ya da aşamalardan konuşmayı tercih etmediğim bi dönemden geçtim ya da hala geçiyorum belki de bilemiyorum ..
Allah hepimizin niyetini kabul edip can nasip etsin inşallah ..
evet 15 dk yürümelisin jel donmasın diyeKizlar bu cerione vajinal kremi koydukdan sonra yurumek mi lazim hemsire oyle bisey dedi sanki ama ben agridan anlamadim orasini..
rabbim emeklerinin karşılığını versin kucağını doldursun inşallah.Kizlar transferim oldu.eve de geldim.Allah yuzumuzu guldurur insallah
Nasıl canm emin misin?İnşallah bir sorun olmaz ya.Düştü arkadaşlar
Amin insallah canim.Allah hepimize nasip eder insallahrabbim emeklerinin karşılığını versin kucağını doldursun inşallah.
yaaaaaaaaaaDüştü arkadaşlar
progesteron hormonu içeren bir jel. embriyonun rahim duvarına tutunmasına yardımcı oluyor canımCerione jel ne ise yariyor kizlar bilginiz var mi
Anladim cnm tsk ederim ❤progesteron hormonu içeren bir jel. embriyonun rahim duvarına tutunmasına yardımcı oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?