- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.241
Valla bilmıyorum canım ilk tüp bebek denememdede böyle bişey denmedi bana.Evet oyle hatirliyorum ben yanlis miyim aceba.. transferi olan baska arkadas yok mu kizlaaarrr
Canım valla bana hafif idrara sıkışık ol dediler, jelini yanında getir transferden snra dinlenirken uygularsın dedi, yani en son transferden önceki gece evde jeli uyguladım. Hatta benim transfer sabahı vajinamı yıkadılar sonrasında transfer yapıldı. Sen yanlış anlamış olabilir misin canım?Evet oyle hatirliyorum ben yanlis miyim aceba.. transferi olan baska arkadas yok mu kizlaaarrr
Transfer öncesi duş jeli deodorant parfüm vs kokulu şeyler kullanmadan gel demişlerfi bana. Jel ilk defa duydum bence arayıp sorun siz doktoraEvet oyle hatirliyorum ben yanlis miyim aceba.. transferi olan baska arkadas yok mu kizlaaarrr
Aynen bana da özellikle akşamkini yap sabah gelirken yapmadan gel demişlerdi.Canım valla bana hafif idrara sıkışık ol dediler, jelini yanında getir transferden snra dinlenirken uygularsın dedi, yani en son transferden önceki gece evde jeli uyguladım. Hatta benim transfer sabahı vajinamı yıkadılar sonrasında transfer yapıldı. Sen yanlış anlamış olabilir misin canım?
Sen nerde yaptiriyordun canim bahcecide miYapmayim ozman en kotu eve donunce yaoarim yada yanima alirim orda dinlenirken caktirmadan yaparim
Hayir cnm ozel anadolu antalya tonguc gunduz drum.....Sen nerde yaptiriyordun canim bahcecide mi
Transferden onceki gece dusumu alip transfer sabahi jelimi kullanip gittim.ne soyledilerse oyle yap canim.ben ozellikle aradim sordum kullanin dedilerHayir cnm ozel anadolu antalya tonguc gunduz drum.....
Ara sor icin rahat etsin canim:) 14 subatta transfer oldum ben de.herhangi bir sorun olcak olsa kullandirmazlardi zaten icin rahat olsun yaniHim ben de oyle hatirliyorum ama o toplamanin verdigi agridan o dedigine tam emin deyilim.. ozman yapayim zarari yoksa sikinti yok zaten tek bana da dememisler sende yapmışsın
Ay insallah guzel haberlerini verirsin cnm 3 gun var aramizda arka arka guzel haberler veririz insallah.. kacinci gun embriosu senin iki tane mi?Ara sor icin rahat etsin canim:) 14 subatta transfer oldum ben de.herhangi bir sorun olcak olsa kullandirmazlardi zaten icin rahat olsun yani
İnsallah dedigin gibi guzel haberlerimizi vermek nasip olur canim :) 5.gun embriyosu 1 taneAy insallah guzel haberlerini verirsin cnm 3 gun var aramizda arka arka guzel haberler veririz insallah.. kacinci gun embriosu senin iki tane mi?
Rabbim hayirlisini versinn insallahİnsallah dedigin gibi guzel haberlerimizi vermek nasip olur canim :) 5.gun embriyosu 1 tane
Senin de transferin simdiden hayirli olsun canim:) bebislerimize kavusalim insallahhRabbim hayirlisini versinn insallah
Ay kızlar bende sorcam doktora bunu. Sizden duydum bunuda. Transver sonrası koymak mantıklı ya sonuçta kullanıyoruz.Ay insallah guzel haberlerini verirsin cnm 3 gun var aramizda arka arka guzel haberler veririz insallah.. kacinci gun embriosu senin iki tane mi?
Kizlarrrr transfere giderken özellikle dikkat ettikleriniz var mi .. bana makyaj oje filan busfer demediler .. sadece sabah jel koy dediler cerione
İnsallah dedigin gibi guzel haberlerimizi vermek nasip olur canim :) 5.gun embriyosu 1 tane
Amin canim insallahhBenimde aynı inşlh iyi haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?