2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet oyle hatirliyorum ben yanlis miyim aceba.. transferi olan baska arkadas yok mu kizlaaarrr
Canım valla bana hafif idrara sıkışık ol dediler, jelini yanında getir transferden snra dinlenirken uygularsın dedi, yani en son transferden önceki gece evde jeli uyguladım. Hatta benim transfer sabahı vajinamı yıkadılar sonrasında transfer yapıldı. Sen yanlış anlamış olabilir misin canım?

Aynen bana da özellikle akşamkini yap sabah gelirken yapmadan gel demişlerdi.

Yapmayim ozman en kotu eve donunce yaoarim yada yanima alirim orda dinlenirken caktirmadan yaparim

Bide zaten hertarafin batiyor ben saat 5 de kalkip 6 da yola cikacam o ara yapsam zaten ne ara dus alacam yine sabahin korunde demin dusumu aldim guzelce transferden sonra caktirmadan koyarim jeli

Him ben de oyle hatirliyorum ama o toplamanin verdigi agridan o dedigine tam emin deyilim.. ozman yapayim zarari yoksa sikinti yok zaten tek bana da dememisler sende yapmışsın

Him ben de oyle hatirliyorum ama o toplamanin verdigi agridan o dedigine tam emin deyilim.. ozman yapayim zarari yoksa sikinti yok zaten tek bana da dememisler sende yapmışsın
Ara sor icin rahat etsin canim:) 14 subatta transfer oldum ben de.herhangi bir sorun olcak olsa kullandirmazlardi zaten icin rahat olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…