- 20 Şubat 2016
- 161
- 154
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.301
Aynen beni de çataldan sedyeye dikkatlice geçirdier, 10 dakika sürmemiştir yattım sonra giyindi wc'ye gittim ordan çıktık sonra.Bana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..
Ben 15 dakka hic kalkmadim sonra bi tuvalete kaldim tekrar yarim saat yattim toplam 45 dakka yattim yani.. ama anladim kadariyla ilk 15 dkk onemli catldan bile yuvarlanarak yatagima gecirdiler
Amiin inşallah canımm isteyen herkesin olsun inşallah, yarın test yapcam bakalım hayırlısı uyku tutmaz bu gece beni.İnşallah canım hayırlısı olsun senin de tutar inşallah.
Geçmiş olsun canımmm iyi düşün iyi olsun bundan sonrası inşallah.Düşük gerçekleşmiş dedi doktorum
bu ay dinlenme önerdi
Diğer adetten sonra bakalım
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm
Geçmiş olsun canımmm iyi düşün iyi olsun bundan sonrası inşallah.
İnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..Aynen beni de çataldan sedyeye dikkatlice geçirdier, 10 dakika sürmemiştir yattım sonra giyindi wc'ye gittim ordan çıktık sonra.
10 günüm geçti valla cok heyecanlıyım sabah "erken gebelik testi" yapıcam duruma göre de kan vermeye gidicem dua edin bana :)
Rabbim acil sifa versin sana cnmmm ..insallah tez zamanda sagligina kavusursunİnşallah canım
Bir an evvel iyileşmek istiyorum
Yarin 1 canimİnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..
Transfer gunu de sayiliyor mu? Ben bugun transfer oldum ya bugunmu yarinmi 1 oluyor
Canım hayırlı olsun tarsferin yarın bir sayılıyor bugunun saymaİnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..
Transfer gunu de sayiliyor mu? Ben bugun transfer oldum ya bugunmu yarinmi 1 oluyor
Tatlım bana da jeli uygula gel dediler benimde haftaya transferKizlarrrr transfere giderken özellikle dikkat ettikleriniz var mi .. bana makyaj oje filan busfer demediler .. sadece sabah jel koy dediler cerione
Tatlım senin bahçecide misin? Ben ordayım da bana da sabah uygula öyle gel dediler crinone jeliİnsallah dedigin gibi guzel haberlerimizi vermek nasip olur canim :) 5.gun embriyosu 1 tane
Aynen ben de oradayim canimTatlım senin bahçecide misin? Ben ordayım da bana da sabah uygula öyle gel dediler crinone jeli
İnsallah canımm yaaa hepimiz mutlu haberler alalım herkes bebiş sahibi olsun istiyorum burdaki herkes için de dua ediyorum. Transfer günü sayılmıyor canım kimi arkadaşlar 7.günde falan kan testi yapmışlar ama doktordan doktora değişiyor sanırım tahlil günü, beklemek cok heyecanlı bir süreç.İnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..
Düşük gerçekleşmiş dedi doktorum
bu ay dinlenme önerdi
Diğer adetten sonra bakalım
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm
Canım bana progesteron iğne vermediler, daha doğrusu hiç iğne vermediler transfere kadar. Burda okuyorum da hemen hemen herkes iğne oluyor, sana da verdi mi doktorun ? benim transfere kadar kullanıcak olduğum haplar ; TETRADOX, ESTROFEM, PREDNOL, CORASPİN, CRINONE VE FOLİKASİT.Aynen ben de oradayim canim
Canimm uzulme demiyorum cunku senin için bos bir anlam ifade ediyor, tahmin edebiliyorum ama su bir gerçek bazi seyler bizim elimizde degil. Allah'in takdiri buymus. İnşallah bundan sonraki tedavinde melegini kucagina alirsin, hatta bir bakarsin tedaviye gerek kalmadan olur. Amin inşallah
Rabbim acil sifa versin sana cnmmm ..insallah tez zamanda sagligina kavusursun
İki gün arayla yapmadınız mı iki embriyo muydu ayrıcaKızlar ben 9. Gün kan testi yaptırdım 74.90 çıktı 12. Gün yaptırdım 133 çıktı ama iki test de farklı hastanelerde yapıldı nasıl sizce
Çataldan kalktım gittim öyle yatağa alma falan yokBana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..
Ben 15 dakka hic kalkmadim sonra bi tuvalete kaldim tekrar yarim saat yattim toplam 45 dakka yattim yani.. ama anladim kadariyla ilk 15 dkk onemli catldan bile yuvarlanarak yatagima gecirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?