2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin cnm insallah. Ah cnm seni biran kendime benzettim bu kdar dusunme sana zarar. Hersey olacagina variyor tevekkul et sukret sabret cnm. Hersey guzel olcak de boyle kndini twselli et kotuyu dusunme lutfen.
InşAllah....umarım yapabılırım kotuyu dusunmeme durumunu....Insan zor elde edınce boyle oluyor demekki....Allah herkese de nasıp etsın bu duyguyu....guzel sonlarla bırlıkte tabıkı:)

30 Yasındayım ilk tüp bebek denemem....5.gun dondurulmus embrıyo 2 tane transfer edıldi.Bir tanesi tutunabildi....Allah utandırmasın sonuna saglıkla gelebılelım inş ..suan 6.haftamızdayız.

tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağında göstersin canım

Ben geldimm :) bata 2 gun var kizlar. Belki olmam diye um.it ediyorum ama kahve lekelnmelerim var 2 gundur. Hayirlisi bakalm. Adet oluncada doğru doktora :)

inşallah umudun gerçek olur sağlıkla inşallah adet olunca ilk kez tedaviyemi başlıyorsun

Amin inşallah canım Allah’ım bize güç sabır versin imtihanını hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin yolundan duamızdan düşürmesin inşallah o pıt pıt atan kalpleri minik elleri aşkı Canına can katmayı bize de nasip etsin

yaa ne guzel Allah bagislasin.. bende kalp atisi icin bekliyorum. Insallah duyariz duyariz Allah isteyen dileyen herkese versin insallah

Transferin 5inci gününden selamlar... bugun gece hararetlendim , sabak akintiyla uyandim ve bel agrisiyla adet gelecek gibi... hayirlara gitsin adet gunume 4 test gunume 5 gun var ...rabbim hayirlisini verir inşallah zaman da taklasdikca geriliyorum. Bu arada kizlar ovitrelle vuruldugumun 13 uncu gunu bugun ve tranferimin de 5 inci hala test de cizgi gorunuyor.. ama en son paylasacam baska arkadaslari da erken test yapmaya filan tesfik etmek istemiyorum.

Amin amin allah razı olsun Allah bağışlasin oğlunuzu sizdemi tup bebek le anne oldunuz
allah razı olsun tem evladları allah sağlıkla anne ve babalarına bağışlasın
yok canım ilk yavrum tedavi olmadan geldi ikinci evladım 6 yıldır gelmiyor onun için bu süreçteyim

allah razı olsun tem evladları allah sağlıkla anne ve babalarına bağışlasın
yok canım ilk yavrum tedavi olmadan geldi ikinci evladım 6 yıldır gelmiyor onun için bu süreçteyim
Anladım canım Rabbim oğlunu abi yapsın inşaallah :) çok zorlu ve yorucu bir süreç Rabbim bizi hayırlı evlatlar la mujdelesin inşaallah

yaa ne guzel Allah bagislasin.. bende kalp atisi icin bekliyorum. Insallah duyariz duyariz Allah isteyen dileyen herkese versin insallah
Amiin inşAllah kalbını ferah tutmaya calıs yoksa sabahlar hıc olmuyo:).....sonuclarımız guzel olsun bebeklerımıze kavusalım.....vatana mıllete hayırlı tertemız evlatlar yetıstırelım....

Anladım canım Rabbim oğlunu abi yapsın inşaallah :) çok zorlu ve yorucu bir süreç Rabbim bizi hayırlı evlatlar la mujdelesin inşaallah

allah razı olsun rabbim seninde gönlünden geçeni kucağında sağlıkla göstersin

Amiin inşAllah kalbını ferah tutmaya calıs yoksa sabahlar hıc olmuyo:).....sonuclarımız guzel olsun bebeklerımıze kavusalım.....vatana mıllete hayırlı tertemız evlatlar yetıstırelım....
insallah insallah tek temennim tek duam bu vatana millete hayirli durust insan yetistirmek. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizinde tekrar hayirli olsun.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm . Kalitesi neydi canm biliyormusn?

inşallah umudun gerçek olur sağlıkla inşallah adet olunca ilk kez tedaviyemi başlıyorsun
Yok kuzum. Benim durum basta da yaziyor. 2. Denemede kizim oldu. Simdi 4. Denemeyi martta yapicaz in s. Dondurulmsla.. insllag in sllahh ezan okunuyorr amin yarabbm hepimizi görsün.

Benımde 7. Günum.pazartesi vericem beta.ama test yapmaya cesaretım yok yapsam mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…