- 21 Şubat 2018
- 25
- 35
- 3
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.801
InşAllah....umarım yapabılırım kotuyu dusunmeme durumunu....Insan zor elde edınce boyle oluyor demekki....Allah herkese de nasıp etsın bu duyguyu....guzel sonlarla bırlıkte tabıkı:)Amin cnm insallah. Ah cnm seni biran kendime benzettim bu kdar dusunme sana zarar. Hersey olacagina variyor tevekkul et sukret sabret cnm. Hersey guzel olcak de boyle kndini twselli et kotuyu dusunme lutfen.
30 Yasındayım ilk tüp bebek denemem....5.gun dondurulmus embrıyo 2 tane transfer edıldi.Bir tanesi tutunabildi....Allah utandırmasın sonuna saglıkla gelebılelım inş ..suan 6.haftamızdayız.
Merhaba arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inş sabah 9da opu var umarım güzel olgun ve sağlıklı olurlar
Selam kızlar aranıza yeni katıldım yaş 27 iki aşılama negatif ilk tüp bebek için başladık dua bekliyorum
Ben geldimm :) bata 2 gun var kizlar. Belki olmam diye um.it ediyorum ama kahve lekelnmelerim var 2 gundur. Hayirlisi bakalm. Adet oluncada doğru doktora :)
Amin inşallah canım Allah’ım bize güç sabır versin imtihanını hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin yolundan duamızdan düşürmesin inşallah o pıt pıt atan kalpleri minik elleri aşkı Canına can katmayı bize de nasip etsinAyni sekilde canm cok uzuldum sanada ve bende seni cok iyi anliyorum aglattin gine benikalbi guzel arkadasim dilerim hayirlisiyla kalp atislarini duy saglikla kucagina al Rabbimmm yar ve yardimcin olsun canim benim Allah yuzumuze baksin. Bu aksam esim eve gelince uzuntusu daha cok dusundurdu benide ama Allahim buyuk yardim edicek insAllah. Bi sure bende dinlenmeye gecicem herseyde bi hayir vardir O ol diyince olucak insAllah
Amin amin allah razı olsun Allah bağışlasin oğlunuzu sizdemi tup bebek le anne oldunuzrabbim emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün inşallah
yaa ne guzel Allah bagislasin.. bende kalp atisi icin bekliyorum. Insallah duyariz duyariz Allah isteyen dileyen herkese versin insallahTesekkur ederim....Evet duydum cok sukur ama tabı sankı bana yavas geldı zamanla hızlanırmı bılmem.....her asamada bı stres ıcerısındeyım..tutacakmı bchg ıkı katına artacakmı kese goruncekmi kalp atısı olacakmı..sımdı ıse hızına takmıs durumdayım....Allah akıl saglıgımızı yerınde tutsun inşAllah.....Saglıkla kucaklarımıza alabılelım:)
allah razı olsun tem evladları allah sağlıkla anne ve babalarına bağışlasınAmin amin allah razı olsun Allah bağışlasin oğlunuzu sizdemi tup bebek le anne oldunuz
Anladım canım Rabbim oğlunu abi yapsın inşaallah :) çok zorlu ve yorucu bir süreç Rabbim bizi hayırlı evlatlar la mujdelesin inşaallahallah razı olsun tem evladları allah sağlıkla anne ve babalarına bağışlasın
yok canım ilk yavrum tedavi olmadan geldi ikinci evladım 6 yıldır gelmiyor onun için bu süreçteyim
Amiin inşAllah kalbını ferah tutmaya calıs yoksa sabahlar hıc olmuyo:).....sonuclarımız guzel olsun bebeklerımıze kavusalım.....vatana mıllete hayırlı tertemız evlatlar yetıstırelım....yaa ne guzel Allah bagislasin.. bende kalp atisi icin bekliyorum. Insallah duyariz duyariz Allah isteyen dileyen herkese versin insallah
Anladım canım Rabbim oğlunu abi yapsın inşaallah :) çok zorlu ve yorucu bir süreç Rabbim bizi hayırlı evlatlar la mujdelesin inşaallah
insallah insallah tek temennim tek duam bu vatana millete hayirli durust insan yetistirmek. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizinde tekrar hayirli olsun.Amiin inşAllah kalbını ferah tutmaya calıs yoksa sabahlar hıc olmuyo:).....sonuclarımız guzel olsun bebeklerımıze kavusalım.....vatana mıllete hayırlı tertemız evlatlar yetıstırelım....
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm . Kalitesi neydi canm biliyormusn?Tesekkur ederim....Evet duydum cok sukur ama tabı sankı bana yavas geldı zamanla hızlanırmı bılmem.....her asamada bı stres ıcerısındeyım..tutacakmı bchg ıkı katına artacakmı kese goruncekmi kalp atısı olacakmı..sımdı ıse hızına takmıs durumdayım....Allah akıl saglıgımızı yerınde tutsun inşAllah.....Saglıkla kucaklarımıza alabılelım:)
Kizlar adet oldum benBen geldimm :) bata 2 gun var kizlar. Belki olmam diye um.it ediyorum ama kahve lekelnmelerim var 2 gundur. Hayirlisi bakalm. Adet oluncada doğru doktora :)
Yok kuzum. Benim durum basta da yaziyor. 2. Denemede kizim oldu. Simdi 4. Denemeyi martta yapicaz in s. Dondurulmsla.. insllag in sllahh ezan okunuyorr amin yarabbm hepimizi görsün.inşallah umudun gerçek olur sağlıkla inşallah adet olunca ilk kez tedaviyemi başlıyorsun
Benımde 7. Günum.pazartesi vericem beta.ama test yapmaya cesaretım yokTransferin 5inci gününden selamlar... bugun gece hararetlendim , sabak akintiyla uyandim ve bel agrisiyla adet gelecek gibi... hayirlara gitsin adet gunume 4 test gunume 5 gun var ...rabbim hayirlisini verir inşallah zaman da taklasdikca geriliyorum. Bu arada kizlar ovitrelle vuruldugumun 13 uncu gunu bugun ve tranferimin de 5 inci hala test de cizgi gorunuyor.. ama en son paylasacam baska arkadaslari da erken test yapmaya filan tesfik etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?