Yok canm beni hic gndermediler hatta acildeki dokotrlar poliklniktekilerden dahda ilgililier ya 3 uzmu hadi gel bakalim napiyolarmis diyolar :) bi kac kez sk gittigimde bebeklerini mi ozledin diyolar guluyolar falan 3unude tek tek inceliyolar kalp atislarini dinletiyolar.ama ben ekstra ozelde profa gittigim ocin devlete pek ugramiyorum.hatta ve hatta ben benim riskli gebelige gittigim zaman beni direk ayrintilya gndriyolardai 24 haftaya kadar ben devlette hic notmla ultrasonla bakilmadim hep ayrinili ultrasonla bakildim.ankardayim etlij zubeydeye gidiyorum.canm bnm bi cok ilacim var hm devletin verdigi hem dotrumun verdigi.bn en basindan coaspirinle basladim cnku pihtilasmam var.ona ilaveten folik asit iceren balik yagi hapi kullaniyorum imom diye.daha snra magnezyum sende kullcksin ilerki haftalarda el ayak uyusmasi ve bacaginda kramplar yasicaksin onun icin.demir ve kan hapi beraber kullaniyorum tek ilac gyno ferro diye.12 haftadan sonra basladim buna ben gece yatarken iciyorum cunku cok bulanti yapio.decavit var.bunu zaten herkese veroyolar vucudun ekstra vitamin ihtiyacini karsiliyo.ve icmeyi hic unutmadigim tek yardimcim ve beni rahatlatan progestan.bi sabah bi aksam iciyorum tbi bi ekstra gunluk ignem var :)