Aminnn insallah kuzum rabbim cumlemize yardim etsin insallah gercekten cok zor.. onu her doktor soluyo mrk etme.hatta beni dvletteki doktorum azarlamisti neden birini aldirmadin diye.. bende dierlerinnn yasayacaginn garantisini vermediniz bende aldirmadim ddm bozuldu tabi :) bosver sen ustune duseni yap allah yardim eder zaten onemli olan dua allaha sigin.bana neler ddi doktorum tasiyamazsin, kilon fazla yerinden kalkamazsin, bebeklerin dogduktan sonra yasama orani cok dusuk olur, birbirlerinnn kanindan calarlar cok kucuk olurlar falan falan... tabi suan hic biseyin garantisi yok ama allah var degil mi :) ben onun verdigi cann sebebi olmak istemm ki haddime de dusmez zaten.ama duan hersey iyi gidiyo.benim biri tek yumurta ikizi dieri tek kesede.tek olan kesem rahmime cok yakin olfugu icin erken dogum riski herzaman var.ben bide karnimdan kan sulandirici igne yapiorm hergun ve ictigim 6 7 tane ilacim var gunluk...rabbim buyuk... acikcasi ilk haftalar hic anlamdim desem yeridir tatile gittim gezdim tozdum.. bunlarin son olacagini dusunmemistim :) suan evden disari cikamiyorum acikcasi.10 haftandan donra mide bulanmasi patlamasi yasadim rsmen diyebilirim.cunku yedigim tek sey su ve krakerdi.ve hic kilo alamadim desem yeridir.yemeye basladiktan sonra muz pekmez ve kasar yuklemsi yaptim kendime kilolari suan gayet iyi tek bebek kilosundalar 3 ude :) ama hafta ilerledikce zaten gelisim yavasliyo ben cok kucuk olckalar diye korkuyorum :) 11 haftadan sonra hep yattim zaten kalkamiyosun emin ol.yemek olayini esim yardim etti annem kayinvalidem .. ben gittim onlar geldi falan ole idare ettik iste