- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
Evet canm bi odam.musait ayri ayri.aldim ama odada adim atacak yer kalmadi.bi kac arkadsada sormustum ayri ayri al birbirlerini cok uyandiriyolar ddi.bende ole yaptim.hem bu besiklerden cok memnun kalan var 2 yasina kadar rahat yatarlar.valla ben hic teteniz falan olmadim kucukken oldugumdur.doktoruma sordugumda ozel bi hastanede yapiosun sartlarin cok guzel steril hersey hic gerek yok demisti bende yaptirmadim.ben bu ddigim ilaclari magnezyum ve kan hapi haric hamile kalmadan basladim.suan pek bisey hissetmiyosun ama ilerde ellerin uyusacak bacagina gecenn bi korunde inanilmaz kraplar gircek hepsi bu yuzden bu ilaclarin.bende kusamya alismistim sende alismissin bak :) millet bisey mi oldu diye suratima bakinca kusucamda zaman bekliyorum diyodum bi insan ictihi suyu bile cikarmaz bende oleydim.ama doktorum ye git hemen kus onemli degil vucudun direncsiz kalmasin demisti sende dene.tabiki de bebeklerin hic bi zarar gormuyo sakin bole biseyden korkma moralini bozma.ilerki haftalarinda bisey yedigin zaman daha yokmu diye tepki vercekler :) benim cok hosuma gidiyo bu :) evet suan canimin cektigi biseyi degil daha cok onlara ne kilo aldirir diye caba gosteriyorum.gece kalkip sut muz yiyorum sut guzel kilo yapio muz falan da.insallah sagsalim dogarlarda saglicakla az kaldi...Ya masallah minnoş beşikler hepsine ayrı almıssın . Benim o kadar yerim yok evde sen şanlısın ki yerin varmış.
Tetenoz asısı 20.haftadan önce yapılırsa düşüğü tetikliyormuş benimde bu yüzden olsm yok gecen sene bir doz olmustum zaten. Ben su an sadece clexan , folik asit , progestan kullanıyorum. Henüz bananvitamin falan baslamadı. Ne zaman baslar bilmiyorum. Ben bulantım için sordum bana ilaç öneriyor ama önerdiği hiçbir ilaç gecirmedi bulantımı. Bende pes ettim . Kusmaya devam zafen 3 hafta oldu alıstım artık kusmaya da. Sadece bebeklerim zarar görür diye korkuyorum kusarken. İnş bebeklerin biraz daha kilo alırlar canım öyle dogarlar daha cok minnoşlar ben şu an bile hepsi bir an önce tombullassınlar istiyorum. Bide sen akciğer geliştirici iğne oldun mu ?
Ciger gelistiriciyi 28 de olmaya basaldim canim suana kadar 4 doz vuruldum her gittigimde de oluyorum nerdeyse..