- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Canım eşimde hiç bir sorun yok bana dr kanalların dar laparospi ameliyatı olacak dedi..Yaşın daha çok genç
Ümitsiz gördüm seni bence buna hiiiç gerek yok
Her zaman her şeyin pozitif yönünden bakan bi insanım ben
Şu an olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor
Testlerini yaptırdın mı? Ya da eşin de bi baktırdı mı kendine?
Doğum kontrol hapları için çok kötü şeyler diyenler de var ama ben doktora inanmayı seçtim. Kullandığın süre boyunca yumurtlamayı önlüyor, bıraktığın ay doğurganlık geri döner dedi. Dönmezse de dönmez tedavi olurum o da olmazsa dünyanın sonu değil ya evlat edinirim. Ya da çocuksuz yaşarım.
Hayatta her şey insanlar için.
Ama hep iyisini düşünmek onu umut etmek lazım.
sen de şöyle düşün daha yeni evlenmiş olabilirdin. Bu durumda bir kaybın yok, yeni denemeye başlayacaktın.
Şu ovulasyonu takip eden testleri falan öneriyolar yumurta takibi için
Onları denedin mi
Amin canım benim ya Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...Rabbim nasip eder inşallah canım bende çok istiyorum geçen ay kimyasal geçirdim maalesefRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Sizde ne sorun var canım??Cnm bende Ocak ayında 5 senelik evli olucam yıllardır çocuk hasreti çekiyoruz olmuyo
Cnm iki doktora göründüm ikiside sorun yok dedi ama olmuyoSizde ne sorun var canım??
Çok teşekkürler sarıbaykuş
Haftaya doktora gitmeyi düşünüyodum
Bu şekilde söyleyeyim
Hormon değeriniz düzeldi mi?
Canım köylerde ebeler oluyor onlar anlıyor istersen öyle bi ebeye git..Cnm iki doktora göründüm ikiside sorun yok dedi ama olmuyo
Gerek yok cnm ya ben zamana bıraktım artık herşey Allah'tan zamanı var demekkiCanım köylerde ebeler oluyor onlar anlıyor istersen öyle bi ebeye git..
Hmm anladım canım ben bu ay gittim bi ebeye rahim ve göbek kayması varmış yerine getirdi bakalım inşallah olur...Gerek yok cnm ya ben zamana bıraktım artık herşey Allah'tan zamanı var demekki
Hmm anladım canım ben bu ay gittim bi ebeye rahim ve göbek kayması varmış yerine getirdi bakalım inşallah olur...
Benim bizzat şahit olduğum çok kişi var 10 yıllık falan çocuğu olmayan ebeye gidip hamile kalanlar..
Al bendende o kadar 3 yıllık evliyim artık eşimin canına tak etti bizde 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama bana kalsa 2 senem daha var yaş da geçiyor 29 yaşındayım evlenmeden ilk 5 sene çocuk düşünmüyordum bana kalsa hala 5 senede direnirim ama çevre baskısı bıktırdı bakalım kısmet ama acelesi yok diyorum hep içim de benim de çocuğum olsun hayallerine kapılamıyorum .Selamlar
Evet 6 yıllık evliyim
Ben çocuk düşünmüyordum önceleri ama eşim istiyor artık
Ben de bebek fikrine biraz ısındım yani buraları okuyarak kendimi ısındırmaya çalışıyorum. Ama içimde hiç bebek özlemi yok aslında
Ahh bi bebeğim olsa falan o his gelmiyor :/
28 yaşına girmek üzereyim
Benim çevremde de hiç bu kadar uzun süre korunan olmadı :)
Neredeyse 6 senedir doğum kontrol hapı alıyorum
Doktora haziran ayında genel bi kontrole gittiğimde kist vs olmadığını söylediler ama hapları bırakınca ne olur bilmiyorum
Belki de aylar yıllarca uğraşmamız gerekir
İnsan bilemiyor. Hatta bazen diyorum ki bu kadar zaman bi kaza kurşunu olmadığına göre acaba çocuğumuz olmuyor mu??
Umarım sizin de istediğiniz gibi olur, üzmeyin kendinizi. Yaşınız kaç?
Canım eşimde hiç bir sorun yok bana dr kanalların dar laparospi ameliyatı olacak dedi..
Ama ben hemen olmak istemedim tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine mersinin bi köyünde yaşayan ebeye gittim kanallarında bi sorun yok rahmin ve göbeğin kaymış dedi..
Yerine getirdim ama ilk ay olacak diye bişey yok genelde ikinci ayda oluyor dedi..
Bu ay gittim bakalım olucak mı..
Ama zaten bu ay doğru düzgün birlikte olamadık..
Hayır malesef düzelmedi benim ki başka bir rahatsızlığa dayandı tedaviye başlamıştım fakat çok sabır gerektiren bir süreç dayanamadım bıraktım o yüzden düzelme olmadı bende hipofiz bezi tümörü çıktı buna bağlı olarak süt hormonlarım yükseliyor gebe kalmayı engelliyor .
Al bendende o kadar 3 yıllık evliyim artık eşimin canına tak etti bizde 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama bana kalsa 2 senem daha var yaş da geçiyor 29 yaşındayım evlenmeden ilk 5 sene çocuk düşünmüyordum bana kalsa hala 5 senede direnirim ama çevre baskısı bıktırdı bakalım kısmet ama acelesi yok diyorum hep içim de benim de çocuğum olsun hayallerine kapılamıyorum .
Eşim dnrda hamilelik için kitap bakıyor bana bakarken gördüm üzüldüm onu ama bende o heyecan yok karnında hisset o heyecan olcak diyo bakalım
Bende başlarda inanmıyordum canım ama bizzat tanıdığım çok insan var böyle olup hamile kalan..Ben pek inanmıyorum daha çok bilimsellikten yanayım ama bazen alternatif çözümler de işe yarayabiliyor sanırım.
Ebenin de elbet bilgisi vardır tecrübe açısından ama
Ultrason vs ile görünmeyen göbek kaymasını nasıl tespit etmiş onu kafam almıyo benim
Bakalım dediği çıkacak mı, gelecek ay iyi haberlerini alırız inşallah
Çok geçmiş olsun
ne kadar zor olsa da mutlaka tedavinize devam edin
Hipofiz bezi tümoru hakkında bilgim yok ama daha da ilerlemeden gereğini yapmak lazım bence önce o işi halledin ki sağlıklı bir şekilde bebek işine odaklanabilin
Ya ne bileyim bazı insanlar bak buraya yazan arkadaşlar da biz hep istiyoduk diyorlar
Bana neden gelmiyor o istek?
Ben de şöyle düşündüm hayatımın belli bir döneminde çocuk sahibi olacaksam bari çok geç olmasın ki hem enerjim olsun hem yaş farkımız çok olmasın hem de sağlık sorunları baş göstermeden olsun.
Gebelik bölümünde de bu yüzden takılıyorum fikre kendimi alıştırmak için
Haziran 2018 e kadar zaten iş durumum dolayısıyla istemiyorum. O ay denemeye başlarız
İşte son 8 ayımda kendimi hazırlamam lazım hem maddi hem fiziki hem de manevi olarak
masAllah degerlerinize o zaman bence jinekologa 3.gunu gidin adetin hazir gitmisken hormon testlerini de yaptrrsinizSelamlar
Ben şimdiden vücudumda ne olup bitiyor diye genel bir kan tahlili yaptırmaya gittim
Ferritin (demir depoları)
B12
Folat (folik asit)
Kan sayımı değerlerim gayet normal çıktı
D vitamini tahlilim bugün çıkacak
Ama kolesterolüm varmış :)
İyi mi kötü mü o da bugün belli olacak
Bakalım Gelecek ay da jinekologa da genel bir kontrol için gideceğim
Kan değerleri için başka baktırmam gereken bişey var mı sizce?
Günaydınlar çok güzel bir yazı olmuş ama ben anladım ki fazla stres olma çok düşünmeden aslında süpriz oluyorEvet biliyorum, daha 2017 - Eylül ayındayız.
2018 e çok var. Ama zaman çok hızlı geçiyor.
Belki buralarda da benim gibi geleceğini planlamayı sevenler vardır diye düşündüm.
Yoksa da 2018 yılı girdikten sonra katılanlar olur.
2018 yazında eğer bir problem yoksa hamile olmak istiyorum.
Planlı bir hamilelik en başından beri hep istediğim şeydi.
Bunun için önceden neler yapmalıyız, hangi gebelik öncesi testler yapılmalı, beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz, hamilelik sürecinden önce yapmamız gerekenler var mı vs gibi konuları konuşabiliriz. Daha önce hamilelik yaşayanlar da fikirlerini belirtirler, deneyimlerden yararlanıp bu süreci beraber tamamlarız.
Bu başlığı 2018 e kadar ara ara güncellerim
Katılmak isteyenler olursa görüşürüz
Günaydınlar çok güzel bir yazı olmuş ama ben anladım ki fazla stres olma çok düşünmeden aslında süpriz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?