- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.241
Teşekkür ederim dostlarımm tuttuğunuz altın olsunnListe işi zordur kuzu, Allah yardımcın olsun.bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı :))))her zaman yanında,yardimdayiz :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim dostlarımm tuttuğunuz altın olsunnListe işi zordur kuzu, Allah yardımcın olsun.bu kadar kadınla uğraşmak kolay mı :))))her zaman yanında,yardimdayiz :))))
Böyle yazım da gör gününü :)))ocakta 2500 TL borç ödedim, 1,35 gr altın, 120 usd, 110 usd koin aldım. hedef ok.
şubat hedefim aradığım evi bulup konut kredisi ödemek :))))
Ahahhahaha :)))) kahkaha atiyorum şu an
Ah ahh nerde o günler kankim
Yıllık hedefim 1ata, Ocak hedef 15 ata![]()
Benim Ocak birikimim 12 ata olmasa da, 1 ata tamam
M Maleficent2012 12 atayı alamadım diye bana kupa yokmuun M Maleficent2012 ile imtihanı:))) baaaak ödülünee:)
Ölcem şimdi yaaaaa :)))) seni etiketliceme K kahvemsi mutluluk u etiketledim korkudan nasıl silecegimi şaşırdım ahahahaHahha ayın en sabırlı üyesi ödülümü, teşekkürler![]()
AA kuzum nolduki ?Nolur bisi deme ben kendi kendime ölmeye gidiyim ahahahe
Yaz yaz kız,Böyle yazım da gör gününü :)))
Ahahahha :))) artik kendi kendime şaştım yani daha ne kadar hata yapabilirim diye bakiyorumAA kuzum nolduki ?
Henüz yeni başladık, pes etmek yok![]()
Ahahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarımYaz yaz kız,
Şu saatten sonra tek hedefim ev kredisi ödemek cümle alem duysun tamammmm mi :)))
Olur olur takma düzeltirsin :)Ahahahha :))) artik kendi kendime şaştım yani daha ne kadar hata yapabilirim diye bakiyorum
Bence de pes etmesinAA kuzum nolduki ?
Henüz yeni başladık, pes etmek yok![]()
Ahhahah :))) 2018 ı var 2019 u var bunun :)
İnssssaaaallllahhhhAhahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarım)) zorla ev aldircam
"En baştan " olsun adı :)))
Dur güncelleme yapiciiiigiiimAhahhahaha yazdım valla ev bulmak yazdim evi bulunca miktarı söylersin yazarım)) zorla ev aldircam
Ahahah sil baştan... :)"En baştan " olsun adı :)))
Subat hedefi degil miDur güncelleme yapiciiiigiiim
2500 TL +1 gram+ 25 usd'yi de ekleyelim hedefe