- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 39
Istanbuldamisiniz beraber gitsekYeterli bilgim yok ancak kendim için biraz araştırdığımda emdr veya hipnoterapinin bilinç altındaki olumsuz düşünceleri iyileştirmede etkili olabileceğini öğrendim. Kendim için bir merkez araştırmaya çalışıyorum hatta, işe başlayınca gitmeyi düşünüyorum. Siz zaten profesyonel yardım alıyormuşsunuz eğer içinize sinen kişilerse size gerekli teknikleri uygularlar veya yönlendirirler sizi. Tedavi sürecinizi de merak ettim, ne zamandır gidiyorsunuz. Eşinizle birlikteyken gitmiyordunuz sanırım, değişmek için bu kadar uğraştığınızdan haberi var mı, belki bu konuda eşiniz bilgilenmeli bir şekilde. Ayrıca babada 2tam gün mü kalıyor yoksa sabahtan akşama kadar mı. çocuğunuzla bağ kurabilmeniz için bu süre de önemli.
Bence hala yapılacak şeyler varken değerlendirin. Eğer yine ayrılırsanız da o zaman önünüze bakmanın yollarını ararsınız. (Ben hala duygusal anlamda zorlanıyorum kabullenme işinde) arafta kalmak çok zor gelir insana ama sadece sabredin, hayırlısı neyse o şekilde gelişir umarım.
Başlıktaki konudan çok uzaklaştık gerçi ama şu an kendinizi onarmaya çalışmanızı öncelikli görmeniz çok güzel. En azından durumunuzu daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz farkındalığınız artarsa. Ben de İstanbul dayım, gitmeyi düşündüğüm bir uzmana karar verirsem paylaşırım sizinle de. benim durumum biraz daha rölantide diye ağırdan alıyorum biraz. Bilinçaltı değiştirmeye yönelik alternatif yöntemleri de araştırdım bir dönem:eft, artt yöntemleri var mesela ama bence terapi daha güvenilir. Bu konularda kitaplar var bunlarla başlangıç yapabilirsiniz.Istanbuldamisiniz beraber gitsekbilincaltimi komple degistirmek istersim psikologum da bunu dior terapilerde tmm telkin ise yrar ama bilincalti yapilanmasinindegistirmek zor diyor
Bu düşüncelerle başa çıkmak hiçte kolay değil, allah yardımcın olsun, doğru yolu sana göstersin inşaallah canım.4 aylik bebegim var ve bugun ilk kez ciddi olarak bosansam sonraki hayatim nasil olur, bebeğime haksizlik mi etmis olurum diye dusunerek girdim yatağa(aslında ilk değil belki)
Yavrucugum babasıyla ben onu ayni anda öpünce bile baska bir gülüyor
Öte yandan daha bir ay once kalp rahatsızlığı geciren annem, gecenlerde dedi ki senin aile duzenine bir sey olsa ben kaldıramam
Ama aramizda saygi da sevgi de yok gibi
Yazacak cok sey var Kafam bulanık
Bu düşüncelerle başa çıkmak hiçte kolay değil, allah yardımcın olsun, doğru yolu sana göstersin inşaallah canım.
Sevgi ve saygı bitti dediğine göre birçok şey yaşamış olmalısın, peki eşinle karşılıklı oturup bu düşüncelerin hakkında hiç konuştun mu, çocupunuzda var belki bi umud toparlayabilirsiniz...
Evt böyle olunca insan bi zaman sonra konuşmayı bile bırakıyor, çünkü aynı şeyleri konuşmak artık yoruyor...Konusmaya calisiyorum ama karsilikli birbirimizi suclamaktan öte gitmiyoruz Kurulan cümleler bile hep ayni Sen şöyle yaptin sen sunu demistin vs vs..
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ayrı evlerde yaşıyoruz eşimle ama boşanmadım daha. Çocuklarım boynumu büküyor ama bir yandanda ruhum ölmüş eşime karşı yaşadıklarımdan dolayı.
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ayrı evlerde yaşıyoruz eşimle ama boşanmadım daha. Çocuklarım boynumu büküyor ama bir yandanda ruhum ölmüş eşime karşı yaşadıklarımdan dolayı.
Hadi gözün aydın tertemiz kurtuldun darısı isteyenlereKızlar çok şükür bu duygusallığım ve üzüntüm fazla sürmedi X eşim bugün almanyaya dönünce daha onu görmediğim için ( irtibat halindeydik ) yavaş yavaş bi hafifleme hissetmeye başladım ve bu hafifleme zamanla çoğalmaya başladı ve özgür olduğuma hâlâ inanamıyorum rüya gibi geliyor ve çok mutluyum zaman geçtikçe dahada mutlu, huzurlu olacağıma inanıyorum, 2018 başında açılan konuda, 2018'in sonunda çok şükür boşanmış bulunmaktayım
İnşaallah canım, allahım yardımcın olsun tüm işlerini kolaylaştırsın, bu süreci en hafif şekilde atlamanı nasib etsin.Ben de açtım kızlar artık hiç sebep kalmamıştı geri dönmek için hepsini tek tek tüketti sağolsun iyi de yaptı yeni yıla yetişmez ama yeni yılda ben de hür olacağım hayırlısıyla
Amin ok yaydan çıktı kendini yerin dibine soktu duruşma günü benim için düğün alayı olabilir o derece sonların sonunda durum yaniİnşaallah canım, allahım yardımcın olsun tüm işlerini kolaylaştırsın, bu süreci en hafif şekilde atlamanı nasib etsin.
Duruşma günü duygusal olarak zor oluyor, bu yüzden normal günlerdeki mantığını kullanarak hep kararlı olman gerekiyor.
Zaten duruşmadan bi kaç gün sonra yine eski sene dönüyorsun :)
O zaman senin için çok iyi canım,Amin ok yaydan çıktı kendini yerin dibine soktu duruşma günü benim için düğün alayı olabilir o derece sonların sonunda durum yani
Eş özgürlüğü alacaksa olmasın valla bunca şeyden sonra çekememO zaman senin için çok iyi canım,
Yaşasın özgürlük
Tabi gönlümüze göre hayırlı bir eş bulana kadar
Eş olunca birlik beraberlik dönemi başlıyor : ) tek başına özgürce takılmak yok, ki zaten ben tek takılmayı çokta sevmem : )) ah bi gönlüme göre bulsam, oh misssEş özgürlüğü alacaksa olmasın valla bunca şeyden sonra çekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?