Hayalen Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2017 1.027 1.093 133 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalen #1.801 Ojeli ejderha .!.: Hayalen burda mısın kaderdaş :) Genişletmek için tıkla... Evttt burdayımmmm
Ojeli ejderha KİŞİLiĞİ OLMAYAN KADININ DİŞİLİĞİ GEÇİCİDİR Kayıtlı Üye 24 Nisan 2011 3.296 4.781 333 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalen #1.802 Lkybtl .!.: Evttt burdayımmmm Genişletmek için tıkla... Nasıl gidiyo hayat? Sana şu saçma süreçle ilgili soracaklarım var
Lkybtl .!.: Evttt burdayımmmm Genişletmek için tıkla... Nasıl gidiyo hayat? Sana şu saçma süreçle ilgili soracaklarım var
Hayalen Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2017 1.027 1.093 133 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalen #1.803 Ojeli ejderha .!.: Nasıl gidiyo hayat? Sana şu saçma süreçle ilgili soracaklarım var Genişletmek için tıkla... Çok şükür çok çok iyiyim sanki hiç evlilik yaşamamış gibiyim, o günler kötü bir rüyaymış ve ben o rüyadan uyanmış kurtulmuşum gibi Sor tabi canım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Ojeli ejderha .!.: Nasıl gidiyo hayat? Sana şu saçma süreçle ilgili soracaklarım var Genişletmek için tıkla... Çok şükür çok çok iyiyim sanki hiç evlilik yaşamamış gibiyim, o günler kötü bir rüyaymış ve ben o rüyadan uyanmış kurtulmuşum gibi Sor tabi canım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana