• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ya şimdi eşimin yüzünü gördümde bir tuhaf oldum.. hani yaramaz bir çocuk tüm herşeyi yapar ederde annesini çileden çıkarır, sonra annesine hata yaptım ama affet der gibi masum bir tavırla bakar yaa... annesi kıyamaz ve affeder.. öyle gibi bir hisselerim oluştu ve çok kötüyüm.. zaten neredeyse hergün eskileri hatırlayıp kendimi zor cesaretlendiriyorum... git be adam git yaaa döv,söv,aldat ne bilim ne yaparsan yap ama benden uzak dur, artık yaa.. gözümden gönlümden yakınımdan uzak durrr.... :KK42:
Kuzummm sen eşini seviyorsun :KK60:

Konuyu baştan sona okuduysan, eşinin sana beklediğin boşanalım sözünü demeyeceğini biliyorsundur... bende bekliyorum ama demiyorlar.. bende beklemeyi bıraktım az kaldı ailemle yakın zamanda konuşucam..
Ben evlenirken bile sormadım ki şimdi sorayim diorum

3 aydır bende bu soruyu soruyorum neden evlendi.
Zevk için ayrılıyor sanırım anlamadım ki
Bu tipler çoğunlukla aynı gördüğüm kadarıyla aile baskıcı yaşam tarzı uymuyor belli yaşa gelip askerlik okul vs derdi bitince e bi şekilde iş de bulunduysa evleneyim bari baba anne dırdırı mı çekcem mantığı var galiba

Bu tipler çoğunlukla aynı gördüğüm kadarıyla aile baskıcı yaşam tarzı uymuyor belli yaşa gelip askerlik okul vs derdi bitince e bi şekilde iş de bulunduysa evleneyim bari baba anne dırdırı mı çekcem mantığı var galiba

Bizimki askerlikte yapması henüz. 29 yasinda.
Ben 2. Eşiyim ya nerde 2.
Evlilik gorsem kadın çok el üzerinde tutuluyor daha çok sahipleniyordu. Bende dedim hatalı bi evlilik yapmış 3 4 ayda bitmiş boşver dedim demez olaydım.
Aynı şeyi bana da yaşattı hatta belki de daha kötüsünu yasatti. Çok salağım olmayacağını bilmem görmem lazımdı. Benim de 3 4 ay olmadan bitti. Diğer kız benden de kucukmus o çalışmıyordu ben calisiyordum. Ona çalışmıyor diye eziyet etmiş ben çalışıyorum da noluyor diye eziyet ediyordu. Daha neler neler. ne istiyor bizden ben evliligim bitiyo hala daha anlamadim

Son düzenleme:
Evt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Sevgili konu sahibi darkmore darkmore ve bahtsizbedevi bahtsizbedevi bi konuma bakar mısınız

Bizimki askerlikte yapması henüz. 29 yasinda.
Ben 2. Eşiyim ya nerde 2.
Evlilik gorsem kadın çok el üzerinde tutuluyor daha çok sahipleniyordu. Bende dedim hatalı bi evlilik yapmış 3 4 ayda bitmiş boşver dedim demez olaydım.
Aynı şeyi bana da yaşattı hatta belki de daha kötüsünu yasatti. Çok salağım olmayacağını bilmem görmem lazımdı. Benim de 3 4 ay olmadan bitti. Diğer kız benden de kucukmus o çalışmıyordu ben calisiyordum. Ona çalışmıyor diye eziyet etmiş ben çalışıyorum da noluyor diye eziyet ediyordu. Daha neler neler. ne istiyor bizden ben evliligim bitiyo hala daha anlamadim
Çok yazık olmuş keşke araştırsaydın

Back
X