• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Ona mecbur olmadığını gördü...
Yigitliğe bok sürdürmeyecek...hangi insanoğlu kabul eder ki haksızlığını...
Bakma benim ki "haklısın,özür dilerim,dikkat edicem" dese de azına s...çak gibi :eek:

şimdi bakkk hele bak bak...
3 lü koltuk,bir ucunda o bir ucunda ben...elinde telefon videolar izliyor,bende elimde telefon size yazıyom...arada burnunu,karıstırıyo top yapıyo halıya atıyo...saat olur gece 1 hadi ben yatıyom der gider yatar kızının,yanına ben salonda...(aha bu sefer yere atmadı üstüne sürdü):halay::kusmuk::kusmuk:

Ona mecbur olmadığını gördü...
Yigitliğe bok sürdürmeyecek...hangi insanoğlu kabul eder ki haksızlığını...
Bakma benim ki "haklısın,özür dilerim,dikkat edicem" dese de azına s...çak gibi :eek:

Dengesiz diyorum ya....bir kac hafta önce daha beni ikna etmek icin türlü, türlü harekteler...misir tatili icin bilet bile almis göyaaa, sonra bakti ben vaz gemiyorum, haklisin demeye, sonra basladi beni kötülemeye, gecmisime kadar herseyi cirkince yüzüme vurmalar, iftiralar, sonra yine sakinledi.....ne la bu, her hafta baska bi maske takiniyo.

3 lü koltuk,bir ucunda o bir ucunda ben...elinde telefon videolar izliyor,bende elimde telefon size yazıyom...arada burnunu,karıstırıyo top yapıyo halıya atıyo...saat olur gece 1 hadi ben yatıyom der gider yatar kızının,yanına ben salonda...(aha bu sefer yere atmadı üstüne sürdü):halay::kusmuk::kusmuk:

pühehehe igrenc.....saka bi yana ne güzel hayat dimi,öyle ömrümüzü tükettik böyle denyolarla

Adam hevesli gelmedi bana ama sen tanırsın konuşması tavırları nasıldı
tavrı ilk söylememdeki gibi sert ve kavgacı degildi.pösmüş zaman geçince.ama heveslide değildi hani ne olur dön ben sensiz yapamam gibi değildi.gayet söyledi söyledi bende tamam dedim kapattık.
Lütfen kendini,ezik,aptal,hissetme.sen güçlüsünbiz gúclüyüz.

Dimi...yalvarmasın,iyidavranmasın,bu kadar sogumuşken bitsinnn

La bırak olsa kolçak..belki başkaların göndermedir....

Madem ben seni kötü etkili yorum.beni hayatında neden tutasın ki :63:

İnsan kafası dağılsın,diye telefona,haberlere,dergilere satılmaz,kesime sarılır,çocuğuna sarılır...
O zaman niye evlenmiş...
La bu adamlar karılarını hizmetçi+şişme bebek olarak mı görüyorlar ya...
Bir insan bekarsa dertlenince arkadaşına gider,evliyse karısına...bu ne biçim bir bahane.
zaten cinsel hayatımızda yok.işte o öyle atıyormuş kafasındakileri demekki.biz ayak altında gezmediğimizde
Selam kizlar!

Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa
adamlar umursamaz ben isteyince görürüm ben istersem yaparım ben istersem giderim zihniyet bu napcan

hohoho :olamaz: öküzler

:oha:
Bunun gerçek olmadığını söyle dostum

:oha:
Bunun gerçek olmadığını söyle dostum
İmkan olsa her dakkasının fotosunu,atarım,dostum :halay:
Hele.bu akşam banyo yaptım,bienozumla salonda oturuyorum en seksy halimle,telefonda. İdeo izliyor.fotoladım ikimizi selfie kız arkadaşıma attım.gel ben koklayayım seni dedi.lan zoruma da gitti ha :hamarat:

Kizlar 4 gun mu ne oldu annemin yanina geleli benin ex kisisi aradi beni degil bebegini ..yavrum 2 bucuk yasinda babaya duskun ..sevinc cigliklari vs gozum doldu biraz... Ama sonra dedim yavrum beni dovmesine ve hakaretlere maruz kalmadan sadece sevgiyi gorecek boylesi iyi uzulme... Neyse ailem dediki adamin haberi yok benim bosanma davasi acmak istedigimden 1 ayligina kovdu beni evden 1 ay gecince arasa bende desem asla gelmicem sen kovdun beni burdan arama beni evladini gormeye gelebilirsin ama oda ancak annemin evinde degil disarda olur desem nasil fikir sizce o dava acsa bana ben mi suclu duruma duserim bilemedim neyse belgelerimi toplayip avukatlada goruseyimde mesaji goren olursa gorusunu yazabilir mi

Not: siddet.. Hakaret.. Yuze tukurme .psikolojik siddet hepsi var.. Bir tek maddi sikinti yoktu evlilikte ve ben susan sabreden ve seven taraftim ..geri donme mgibi bir sey soz konusu degil ama .su anda calismiyorum ..dava sureci uzarsa daha mi iyi olur ben kpss hazirlaniyorumda bilemiyorum kafam karisik bir avukatla gorussem iyi olacak ..hayirlisiyla bu adamdan kurtulurum umarim

Aynen biraz yumuşak uada ilgili davransa, acaba yanlış mı yapıyorum, hata bendemi diyorum.. ama yok sorun o! Zamanında çok ciddi tartışmalarımız oldu, o günleri aklıma getiriyorum ve ben haklıyım diyorum.. çünkü şuan kafamda boşanma düşüncesi olduğu için hiçbir şekilde sorun çıkarmadan keyfime bakıyorum, ve ondan bir ilgi yumuşama görünce soğuk ve uzak davrandığım için , acaba diyorum benmi hatalıyım... Piskoloji denen birşey bırakmıyorlar yaa... :mad:

eger bosanmayi dusunuyorsaniz icinizde zerre suphe ve sevgi kalmamali azcik dahi varsa midenizi rafa kaldirip bir daha deneyin benim fikrim sebebi ise ayrilik kolay degil azcik daha sevgi varsa ayriliktaki sorunlardan oturu bu sevgi filizlenir ve tekrar kendinizi onun yaninda bulursunuz veya aci cekersiniz... Benim su anda sifir sevgi cok sukur ..zamaninda gurusuzluk yaptim bana yaptigi igrenc seyleri unuttum denedim... Amaaa bana hakret ederken ve doverken ses kaydi yapnmistim 2 tane felan onlari maile atip sakladim ..simdi ara ara dinliyorum bu surecte kalbim yumusar gibi olursa diye her gun bir kac saniye :)

Evet yuzsuz bunu biliyorum gerçekten duzelmez abi dedigi adamn karisiyla bu duruma gelebiliyorsa hersey olabilir . Ama bana ben eskiden boyle degildim sen beni degistirdin ben karincagi bile incitmezdim sen beni bu yola ittun diyor
Benşm eşimin iddaa oynama sebebide benmişim, senin yüzünden diyor, :KK70:neden benim yüzümden, ne yaptım ben diyorum susuyor.. sırf cevap vermiş olmak için öyle diyor başka diyecek birşeşi yok :KK70:

Bak kardesim ben de bosaniyorum,zor gerçekten biliyorum. Bundan önceki bosanmam bir hayli zorlu geçmişti. Şimdi kötü anılar degil,iyi anılarınız gelir aklına,dönmek istersin,yapma. Gözünü seveyim,karart gözünü çok evden,her şey daha güzel olacak,inan bana.Simdi o kadar mutluyum. Elinden geleni yaptığına inaniyorsan eger,vicdanın rahat olsun. Allah var,keder yok.
Hakikaten yaa, insanın aklına hep iyi anılar geliyor... neden ki acaba? :KK1:

Ve karsi taraf gule oynaya mutlu bide bana bak olan bana oldu allahim ne kadar ne yaptim diye isyan ettim hep sonra yaptiklarim icin tovbe ettim ama olmuyor surekli kavga gurultu
Erkeklerin pişmanlıkları zaman geçtikçe ortaya çıkıyor.. bizim gibi değiller.. biz bu durumu sindirip, güçlendiğimizde, onlar daha yeni yeni idrak edip yokluğumuzu hissetmeye başlıyorlar..

Haklisin gercekten ama kurana el carpti artik gunahlari boynuna evet bosanacagim canima tak etti yaptim afdederek yaptim ama olmadi ya naoim ailemin yanindada huzur yok geri kafalilar en azindan boylr yipranacagima ailemin soyleidklerini kulaklarimi tikarim daha iyi birdaha geri donusu olmayacak
Ailemiz ne olursa olsunlar, bizlere kocalarımızdan daha çok değer verecekleri kesin...

Hem de ne dualar,babam dedi ki senin bunları yasamana izin verdim ya,intihar helal olsa şimdi vururum kendimi dedi,o an bitti ben de.
Gececek,gör bak. Seneler sonra konunun adını yazacaz googlede yazdıklarımızı okuyup gulecez. Üzme kendini.
Bir babaya bu sözleri ettirmeyi başaran bir adam düzelse bile artık bir b.ka yaramaz... babanızın sözü içime oturdu:((

senin mesajlari okuyunca daha bir mutlu okuyorum napiyim :KK70:
Bingoooo islemleri tahminimme gore 1 haftada hallediyorum bende 1 hafta sonra islemlere baslayacagim galiba.. Dun enteresan bir sekilde hafiften 5 dk uzuluyo gibi oldum sonra hemen es kisisinin bana soyledigi soyleri kaydettigim 2 dklik videonun 10 sn sini dinledim yeniden mutlu oldum bu insan musvettesinden ayrilacagim icin hakkimizda hayirlisi olsun.. Allahima dayaniyorum mutluyum cunku kadere iman eden gamlardan kurtulur..
Bende aklıma gelen tüm sorunlarımızı bir deftere yazmıştım.. olurda merhamet edip, kararımdann dönersem okuyayım diye...

Back
X