Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben olmadıgı ıcın doktora gittim bende bişey yok esim de sperm hareketi yavaslılıgı cıktı bu mu etkiliyor acaba . çok da günlere de dikkakt edip yapamıyorum da

ben olmadıgı ıcın doktora gittim bende bişey yok esim de sperm hareketi yavaslılıgı cıktı bu mu etkiliyor acaba . çok da günlere de dikkakt edip yapamıyorum da
Etkiliyor olabilir canım burda sperm hareketliliğimile ilgili kürler var ondan kullandırıyorlar eşlerine onlardan iste kür tariflerini

Ağrı perşembe günü olduysa o gün çatladığı varsayılabilir. Bu durumda perşembe günkü ilişki isabetli olur bence

benimde 5 gün geçti ama daha onceleri de hep olmustu boyle 2 kez kan tahlili bile yaptrdım cıkmadı o yuzden heyecanımı dızgınlemeye calısıyorum
Benim ilk defa böyle oldu bende evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor bazen umudumunyitiriyorum bazen de kırmızılar gelene kadar umutlanıyorum

Bayanlarrr bu certain diye gebelik testi nasıl sizce önceden laboquik mi ne ondan vardı değişmiş yeni fark ettim

Yarin da test yapsam mı

Benim ilk defa böyle oldu bende evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor bazen umudumunyitiriyorum bazen de kırmızılar gelene kadar umutlanıyorum

Ben iki ay önce çok strese girmiştim test üstüne TEst yaptım negatifti hep. Düzenli olan reglim 6 günün sonunda geldi hiç belirti vs hiçbirşeyde yoktu belirti adına

Eşime inofolic combi aldırdım. Içeri muhteşemmiş ya keşke başta alsaymışız. Eczacı bir şey dememiş günde 1 mı 2 kez mı kullanıyorsunuz kızlar?
Ben bir kez kullanıyorum gün ortasında canım

8

Benim 7.gün ya adet olayım ya hamile böyle belirsizlik çok zor inan ki

Evet aynısını yaşadım hiç belirtide Yoktu adete dair zamanı gelince Ağrı oluyor baya stres çok etkiliyo o zaman anlamıştım hormonlar şaşıyor resmen. Hastaneye gideceğim zaman adet oldum en son adet söktürücü falan versin diye arrık

Ben de 5 gün daha bekleyip gidicem dr a bakalım o zamana kadar belki regl olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…