- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ben de 1 alayım o zaman :)Bir kez kullanıyorum ben canım
MaalesefHe ya küfür gibi geliyo insana. Düşünmüyoruz diyebiliyoruz anca
Aynen öyle. Elimizden geleni yapıp bekleyecez mecburbana da cok oluyor arkadaslarımın hepsi anne nerdeyse ama Rabbim ne zaman isterse ozaman veriyor
Etkiliyor olabilir canım burda sperm hareketliliğimile ilgili kürler var ondan kullandırıyorlar eşlerine onlardan iste kür tarifleriniben olmadıgı ıcın doktora gittim bende bişey yok esim de sperm hareketi yavaslılıgı cıktı bu mu etkiliyor acaba . çok da günlere de dikkakt edip yapamıyorum da
Ağrı perşembe günü olduysa o gün çatladığı varsayılabilir. Bu durumda perşembe günkü ilişki isabetli olur benceMerhaba, bu ay 7 gün boyunca Puregon/600 75 ml karından iğne vuruldum, geçen hafta salı günü de çatlatma iğnesi oldum. Doktor Çarşamba ve cuma günleri ilişki önerdi.Eşim Çarşamba günü ateşlendi ve malesef ilişki olmadı, perşembe ve cuma günü ilişki oldu,cumartesi günü doktor kontrolünde yumurtalar çatladı dedi. Bu süreçte en ağrılı günüm iğneyi olduktan sonra perşembe günü oldu, malesef Çarşamba günü ilişki olmadığı için şans biraz düşük. Sol yumurtalığımda devam eden bölgesel ağrım var ve kasıklarımda sancı devam ediyor, göğüs uçlarım çok hassas ve hiç bu kadar ağrılı ve hassas oldukları bir dönemim olmamıştı, bu durumu yaşayan oldu mu acaba? 24 Ocak tahlil günü o güne kadar regl olmam gerekli..
Benim ilk defa böyle oldu bende evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor bazen umudumunyitiriyorum bazen de kırmızılar gelene kadar umutlanıyorumbenimde 5 gün geçti ama daha onceleri de hep olmustu boyle 2 kez kan tahlili bile yaptrdım cıkmadı o yuzden heyecanımı dızgınlemeye calısıyorum
Benim ilk defa böyle oldu bende evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor bazen umudumunyitiriyorum bazen de kırmızılar gelene kadar umutlanıyorum
Ben de yeni al bi gebelik testinden aldım. Önceki farklıydıBayanlarrr bu certain diye gebelik testi nasıl sizce önceden laboquik mi ne ondan vardı değişmiş yeni fark ettim
Canım kalan var o yüzden adet bitiminde başlayın gün aşırı ilişkiye diyorlararkadaşlar yumurtlama günü haricinde mesela adet biter bitmez ilişkiye girilse hamile kalınma ihtimalı var mı ..
Ben bir kez kullanıyorum gün ortasında canımEşime inofolic combi aldırdım. Içeri muhteşemmiş ya keşke başta alsaymışız. Eczacı bir şey dememiş günde 1 mı 2 kez mı kullanıyorsunuz kızlar?
Benim 7.gün ya adet olayım ya hamile böyle belirsizlik çok zor inan kiBen iki ay önce çok strese girmiştim test üstüne TEst yaptım negatifti hep. Düzenli olan reglim 6 günün sonunda geldi hiç belirti vs hiçbirşeyde yoktu belirti adına
Ben de yeni al bi gebelik testinden aldım. Önceki farklıydı
8
Benim 7.gün ya adet olayım ya hamile böyle belirsizlik çok zor inan ki
Ben de 5 gün daha bekleyip gidicem dr a bakalım o zamana kadar belki regl olurumEvet aynısını yaşadım hiç belirtide Yoktu adete dair zamanı gelince Ağrı oluyor baya stres çok etkiliyo o zaman anlamıştım hormonlar şaşıyor resmen. Hastaneye gideceğim zaman adet oldum en son adet söktürücü falan versin diye arrık
Kahkaha attım Allah iyiliğini versinKızlar patatesim yumurtlamış hamileAllahımmmmm ne güldüm bir başıma
Ben de 5 gün daha bekleyip gidicem dr a bakalım o zamana kadar belki regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?