Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benımde yumurtlamadan sonra ucuncu gunum ay valla heycan yaptın bıran once bellı olsa zaman gecse test yapsam belırtıler kac gunde cıkar acaba
Kişiden kişiye değişiyor. Kiminde hemen başlıyor. Kiminde de hiç belirti olmuyor

canım olagan akısına bırak stres yapma hep hamile kalanlar doktorlar böyle diyor. stres de etkiliyormus cunku
Cok cnm stres degıl heycan bar ya su testlere gore de yumurtlamadıysam yuh dıcem kendıme

Eklentiler

• 7DA4EAC7-3D36-45EE-9ED2-87C35E02278D.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 1704ED1C-20F3-420C-A9FF-670EDC9CF1E6.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar selamlar. Bugun sabahtan sperm testi yaptirmaya gittik ama 1 şubata randevu verdiler, çok talep varmiş, ancak o tarihe randevu verdiler. Bir yandan uzuldum bi yandan tebessum ettim, ulkece dogurganligimizi yitirdik galiba ^_^

Ben dun hemogram sonuclarimi buraya koymustum hersey normal gozukuyordu. Bugun tekrar internetten baktim hormon testi de cikacakti ama listeye sadece TSH, BETA HCG, FERRITIN eklenmis. Nerde LH,PROLAKTIN, E2 ben anlamadim birsey:/ ben mi doktora dicektim acaba bunlarin degerlerine bak diye? Ayrica adetin 3.gunundeyim dedim Betanin neyine bakti onu da hic anlamadim. Bildigim kadariyla adet goruyorsan hamile degilsin, betaya bakmaya gerek yok

Bu liste benim sorunum olmadiginin tespiti icin yeterli mi kizlar? Yarinda muayeneye gitcem baska doktora ama bu sonuclar doktorun isteyecegi seyleri kapsiyor mu bilginiz var mi? LH falan yok bu listede der mi?

Bıraz goguslerde hassaslık var ama
Kişiden kişiye değişiyor. Kiminde hemen başlıyor. Kiminde de hiç belirti olmuyor
suan ona takılmıyorum cok yenı cunku daha yenı dollenmıstım uc gun sayıyorum pazara belkı cıkar

Bayanlarrr bu certain diye gebelik testi nasıl sizce önceden laboquik mi ne ondan vardı değişmiş yeni fark ettim

Güzel canım ben ne zaman eczaneye gitsem ondan verdiler hepte onu kullandım ovulasyon olsun gebelik olsun

Lohusalıktan çıktım bey hadi gel kutlayalım bunu demişler ve deyiş o deyiş şıp diye olmuş valla helal olsun. Süt koruyor muhabbeti de hurafe zaten bunu da bu tezle ıspatlamış olduk
Haha aynen hatta lohusadan bile çıkmamışlar bence 9 ay tam o ay hamile kalmış olmalı

Bıraz goguslerde hassaslık var ama

suan ona takılmıyorum cok yenı cunku daha yenı dollenmıstım uc gun sayıyorum pazara belkı cıkar
Hadi bakalım inşallah vardır bebişin. Ben de dün test yaptım çıkmadı. Yarin bir daha deneyecem. 2 gün kaldı bata. Göğüslerim büyüdü bayağı ve alt tarafımda doluluk ve hafif sızı var. Inşallah bu ay güzel haberler alırız :)

Canım bu bildiğin hemogram yapmış sana iş görür ama tsh, lh, fsh , prolaktin, estradiol, amh kesin olmalı. Sadece bunları yapsa iyimiş, işte sölüyosun anlamıyorlar. Adetliyken beta yapmak ?! İşte beyin bedava

canım yumurtlama testi ni nasıl yapıyorsun cahilligimi hoş gör
Olurmu oyle sey cnm onu da gebelık testı gıbı yoıyorum ama sabah ılk ıdrarla yapmıosun 10:00 aksam 10;00 arası yapabılırsın ben sabah koyulugu yakaladım ogleden sonra sılıklestı ıste

Ah
hadı ıns sen hamılesın gogusler cok buyuk belırtı benımkılerde de bısıler var yenı yenı anlayamadım kararma olcakmı agrı olcakmı bakalım pazara kadar belkı gec dollenme bekle bakalım cnm buay cok hamıle var yaaaa bende ıstıyorum

Haha aynen hatta lohusadan bile çıkmamışlar bence 9 ay tam o ay hamile kalmış olmalı

Ozaman bebeğin doğumunu kutlamışlar. Uyutup hooooopp mikmik time kayınpeder de haklı 9 ay bekle bekle haydi hatun doğurdun bahanen de kalmadı gel bakalım demiş. Ay güzel bee peşpeşe çok iyi valla ama ben yapamam çünkü işsiz kalırım bir anda

Inşallah canım. Herkes hamile kalır inşallah. Benim hic belirtim yoktu . Dün akşam hafif sızı başladı. Göğüslerim zaten her adet öncesi büyür. Hayırlısı olsun bakalım. Mecbur bekleyecez. Ama bu ay yumurtlamayı yakaladım bence :) yarın bir daha test yapacam. Silik de olsa çıksa bari

Güldürdün beni ya. Uyutup hooop mikmik time

Hahhahah ne güldüm hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…