- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Inşallah vardır bebişin canımİki tane aldım ya güvenemedim pek yarın hastaneye gidicem kan vericem mecbur zaten betayada bakarlar
Inşallah faydasını görürümBen bir kez kullanıyorum gün ortasında canım
İnşallah canım dua edin bana daİnşallah ya hamile yada regli ol ama ol yanı belirsizlik berbat
Bu belirsizlik yüzünden bu ayın da planını yapamıyorum belli oluverse en azından ben de tekrar pik takiplerimi yaparım :-(İnşallah ya hamile yada regli ol ama ol yanı belirsizlik berbat
Düşük iğnesi canım progestan çok kötü yA bu iğne yürüyemez oldumBu arada geçmiş olsun konuyu çok takip edemedim ne ignesi vuruldun canım
İnşallah tez zamanda bu belirsizlik biter canım en zoru buBu belirsizlik yüzünden bu ayın da planını yapamıyorum belli oluverse en azından ben de tekrar pik takiplerimi yaparım :-(
Anladım tatlım daha önceki düşügümde ben de 5 gün vurulmuştum acısı büyük Geçmiş olsunDüşük iğnesi canım progestan çok kötü yA bu iğne yürüyemez oldum
Kız benim adetimden 5 gün geçti kan verdim çıkmadı idrarda senin nasıl çıksın heee umutluyum senden erken yapmışsın cancazımGördüm negatifinormal test aldım 2 gün var bata hayalet mayalet baktım baktım göremedim ben şok ben iptal ben vefat
İnşallah canım belirsizlik 5 gün sonra sona erecek inşallah sabır sabır diyorumİnşallah tez zamanda bu belirsizlik biter canım en zoru bu
Banada 6 tane vermiş yA saol cnm benim sabah test fln yaptın mı geneAnladım tatlım daha önceki düşügümde ben de 5 gün vurulmuştum acısı büyük Geçmiş olsun
Benim öteki ay hiç şaşmadı saati bile 28. Gün direk geldi o zaman anladım stresten olduğunu zaten. İnşallah sanada düzensizlik yaşatmazBu belirsizlik yüzünden bu ayın da planını yapamıyorum belli oluverse en azından ben de tekrar pik takiplerimi yaparım :-(
Kız benim adetimden 5 gün geçti kan verdim çıkmadı idrarda senin nasıl çıksın heee umutluyum senden erken yapmışsın cancazım
Hahaa aynen. Bir doğurayım ard arda getiririm elimden gelse
Öylede tuhaf oluyorbenim eşimin kardeşiyle arasında 9 ay var konusu ne zaman açılsa kaynanamla kayınpedere gülesim geliyor gülüyorumda hiç zaman kaybetmeden bide tutturuvermişler
Canım kalan var o yüzden adet bitiminde başlayın gün aşırı ilişkiye diyorlar
Vallahi ya gel artık. Ne nazla büyür şimdi gelse. Çok şanslı olacak ama işte :)Gerçi birinci olunca birkere daha düşünürüz gibime geliyor amaaikincisi birinci gibi nazlı olmasa bari huylu bebe gelemedi gitti
Merhaba kızlar benımde yumurtlamadan sonra ucuncu gunum ay valla heycan yaptın bıran once bellı olsa zaman gecse test yapsam belırtıler kac gunde cıkar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?