Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu belirsizlik yüzünden bu ayın da planını yapamıyorum belli oluverse en azından ben de tekrar pik takiplerimi yaparım :-(
Benim öteki ay hiç şaşmadı saati bile 28. Gün direk geldi o zaman anladım stresten olduğunu zaten. İnşallah sanada düzensizlik yaşatmaz

Kız benim adetimden 5 gün geçti kan verdim çıkmadı idrarda senin nasıl çıksın heee umutluyum senden erken yapmışsın cancazım

Ay hadi inşallah yarın hastaneye gidicem o zaman antibiyotik falan verirsede regl olmadan kullanmıyım sağol iyi oldu söylediğin :*

Öylede tuhaf oluyor benim eşimin kardeşiyle arasında 9 ay var konusu ne zaman açılsa kaynanamla kayınpedere gülesim geliyor gülüyorumda hiç zaman kaybetmeden bide tutturuvermişler

Lohusalıktan çıktım bey hadi gel kutlayalım bunu demişler ve deyiş o deyiş şıp diye olmuş valla helal olsun. Süt koruyor muhabbeti de hurafe zaten bunu da bu tezle ıspatlamış olduk

Alt tarafımda bir doluluk hafif bir sızı var. Göğüslerim de büyüdü bayağı. Çok heyecanlıyım ya. Belirti yok yok dedim ama bunlar umutlandırdı beni yine. Ne olur bebişimm gel artikkkk

Merhaba kızlar benımde yumurtlamadan sonra ucuncu gunum ay valla heycan yaptın bıran once bellı olsa zaman gecse test yapsam belırtıler kac gunde cıkar acaba

Gerçi birinci olunca birkere daha düşünürüz gibime geliyor amaa ikincisi birinci gibi nazlı olmasa bari huylu bebe gelemedi gitti
Vallahi ya gel artık. Ne nazla büyür şimdi gelse. Çok şanslı olacak ama işte :)

Merhaba kızlar benımde yumurtlamadan sonra ucuncu gunum ay valla heycan yaptın bıran once bellı olsa zaman gecse test yapsam belırtıler kac gunde cıkar acaba

canım olagan akısına bırak stres yapma hep hamile kalanlar doktorlar böyle diyor. stres de etkiliyormus cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…