Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kontrole gidip bu aklindaki menopoz riskini once beyninden sil canım.Yasamayacaksanda bu gidisle yasayacaksin.40 yas cok gecmis bir yas degil ayrica.
Test icinde hala guvenmiyorum cok erkendi :))))) umuduum vaaaaarrrr❤
Ay bendeki bu kısmetsizlikle olur mu olur gülüm :) geçen reglin üçüncü günü aldım çocuğu da, doktora gittim hormon testi için, kadın izindeymiş. 15 gün sonra döner dedi sekreter.. regl olursam yine gitmeye çalışırım.. bu arada acaip bir akıntım geliyor wcde. Renksiz ve kokusuz, yağlı sanki.. yumurtlama dönemi akıntısı gibi.. amaaan hormonlar şaştı iyice..

Yumurtlama gunumde sana sormuştum gece cok terledim usudum ates basti diye daha sonra da bir iki defadaha oldu bende mi giriyorum yani. bence adette sikintilar yasamaya baslayinca supheleniyorlar menepozdan
Yumurtlama günü için ateş ölçerek takip yaptıklarına göre, orda bir hikmet var. Ayrıca senin daha yaşın kaç :) adet döngüsü kısalması da bir işaretmiş ve benim son iki yılda git gide sıklaştı

Kış günü sıcak basması hiç dikkatimi çekmemişti gülüm.. var birşeyler ama dur bakalım..

Son düzenleme:
Erken degil mi birazcikk ama elinde testler bolsa yap bakarsın cikarr
Adetine 8 gün kala çıkan var burda bende onlar gibi varsa belki benimki de çıkar diye umut ediyorum. Test var canım ovulasyonla gebelik testi de gelmişti bol olunca deneyim dedim :)
Benim vücutta hiç değişim yok gibi göğüsler aynı acı şişlik yok sadece midem ağrıyor hergün ama oda üşütmekten dolayıdır diye düşünüyorum.

Olumsuzlukları çağırmıyoruuuzz
Ya ben cidden iyi haber bekliyorum senden.Sabaha bi test mi yapsan yine :)
Hormonlar bebek sinyali veriyordur inşallah.
Bide bnm hamile oldugum zaman afedersin idrar bi farkli oluyor.Daha sarımtrak gb ve bulanik gb ama degil sanki icinde bisyler varmis gb.

8 gün çok erken canım son 6ya kadar bekle, sonra başla bence. Erken gebelik testleri bile 6 gün kala sonuç verdiğini iddia ediyor

Gidip test aldıracaksınız yahu

evet tatlım 14'ünde ama sonraki bir iki gün daha test koyu çıkmıştı, yumurta canlılığını koruduğu için öyle oluyormuş
Geç yumurtlamışsın. Hemen çıkmayabilir. Ben de ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Dün sabah yaptım test ama negatif

İnşallah hormonları bebek şaşırtmıştır canım. Son testi c.tesiye saklıyorum. Sen ne durumdasın? Eşinle senkronize hamilelik belirtileri ne alemde

8 gün çok erken canım son 6ya kadar bekle, sonra başla bence. Erken gebelik testleri bile 6 gün kala sonuç verdiğini iddia ediyor
O zaman tutabilirsen kendimi pazartesi yapayım testi canım araya hafta sonu giriyor gezmekten aklıma gelmezde hafta içi evde boşum her dakika aklımda

Geç yumurtlamışsın. Hemen çıkmayabilir. Ben de ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Dün sabah yaptım test ama negatif
Ama benim tam gününde oldu aslında yani telefona uygulama yüklemiştim, hem ovulasyon testinde hem de telefondaki uygulamaya göre aynı zamanda yumurtlama oldu, geç olduğunu nasıl anladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…