Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bat günüm hala olmadım belimde ağrı bar kaşıklarda ara ara sancı ve bulantı tuvalete gitmeye korkuyorum ama henüz kırmızıyı görmedim ne olur olmayayım Allahım
İnşallah canım test yap istersen

Allah hayra çevirisin gönlündekine yorsun canimm

Ablacim menepozu cikar aklından ama bebistendir inşallah diyelim oyle olsun olmadiysa da kırmızılari bekleriz hayirlisi olsunn
Sağol tatlım inşallah diyelim.. çok üşüyen biri olarak ateş basması yaşayınca tedirgin oluyorum.. dile getirmek istemesem de aklımdan çıkmıyor

Allah hayra çevirisin gönlündekine yorsun canimm
Amin canım inşallah ya. Benim hala ilişki olmadı bir daha biliyormusun. Ovulasyon testinde çift çizgiyi cuma gördüm o gün oldu bir daha yapamadık eşimin işleri yoğundu geç geldi denk getiremedik. Hayırlısı bakalım bekliyorum. Yarın acaba gebelik testi yapsam mı diyorum 8 gün kalacak çok meraktayım :)

AYnen bende bayılıyorum ama bir süredir yemiyorum simide sardım şu sıra tok tutsun diye. Yumurtaya biraz geç başladım 1 hafta olcak ama olsun ucundan bi faydası olur artık heralde

Bu isler olmasa bile dikkat etmelisin.

Bence kontrole gidip bu aklindaki menopoz riskini once beyninden sil canım.Yasamayacaksanda bu gidisle yasayacaksin.40 yas cok gecmis bir yas degil ayrica.
Test icinde hala guvenmiyorum cok erkendi :))))) umuduum vaaaaarrrr❤

Sağol tatlım inşallah diyelim.. çok üşüyen biri olarak ateş basması yaşayınca tedirgin oluyorum.. dile getirmek istemesem de aklımdan çıkmıyor
Bende çok üşüyen biriyim ama adete birkaç gün kala öyle sıcak basıyor ki soğukta camları açıyorum :) hormonlar yaş ilerledikçe değişiyor belki yada önceden de vardı ama kendimizi şimdi dinler olduk :)

Yumurtlama gunumde sana sormuştum gece cok terledim usudum ates basti diye daha sonra da bir iki defadaha oldu bende mi giriyorum yani. bence adette sikintilar yasamaya baslayinca supheleniyorlar menepozdan

Erken degil mi birazcikk ama elinde testler bolsa yap bakarsın cikarr

@n

Kızlar bugün bat günüm hala olmadım belimde ağrı bar kaşıklarda ara ara sancı ve bulantı tuvalete gitmeye korkuyorum ama henüz kırmızıyı görmedim ne olur olmayayım Allahım
Benim de bugün canım. Ara sıra az akıntı oluyor. Ben de kırmızıları görmedim daha :)

ben de yarın yapmak için kararsızım canım ama evde iki tane testim var o yüzden bir hakkımı belki yarın harcayabilirim :) ay korkuyorum da ya :)) tuhaf bir duygu :)
Ne tesadüf benim de son 2 testim ne zaman yumurtladın canım biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…