- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Şu an işte misin? Keşke gidip muayene olsan.. benim aklım kalır böyle durumlardaBugün dördüncü gün. Adetim dundu. Adetten iki gun once basladi
iŞu an işte misin? Keşke gidip muayene olsan.. benim aklım kalır böyle durumlarda
Valla 15.gün ilişki olmuştu 17.gün bide işte 19. Gün dün yani canm benimBugun 20. Gunum cnm ılıskının ustunden senın kac gun gectı
Yok cnm ya dün ne yazık ki regl oldum ve eşim erteleyelim çok yıprandık diyor korunmaya başladık kısmet değilmiş sen nasılsın cnm ?
Ben uc gundur bırlıkte olmadım yumurtlama gunu ve sbra oldu bıde oncesıValla 15.gün ilişki olmuştu 17.gün bide işte 19. Gün dün yani canm benim
AYnen bende bayılıyorum ama bir süredir yemiyorum simide sardım şu sıra tok tutsun diye. Yumurtaya biraz geç başladım 1 hafta olcak ama olsun ucundan bi faydası olur artık heraldeKesinlikle yumurta yemek faydalı canım, bana da komşum önerdi haşlayın yiyin ikiniz de demişti.. ayrıca poğaça kendin yapmadıysan yarısı margarinden oluşuyor. Mümkün mertebe yeme derim. Çok lezzetli ama kalori tuzağı
Aynen görev gibi soğuk havalar birde duş aldıkça hasta olucam sanırım
sem hamilesinAkşama vermeyi düşünüyorum :) aksilik olmazsa olaki hastalanmazsam
Kızlar şu son 5 günde iki kere gece ateş basması yaşadım, ter içinde uyandım, ardından da üşüme.. Öyle bir ikileme girdim ki akşamdan beri.. hem menopoz, hem gebelik belirtisi olarak yazılmış.. test de negatif çıkmıştı
Eczaneye git koruyucu maske al kendine.. o almıyorsa sen al önleminiOF yaa offf iş yerinde bi arkadaş hasta olmuş raporda almamış feci valla gözler cayır cayır sümükler foşur foşur öksürük desen allahallahyardırıyo yani öhö öhö ikide birde odaya geliyo gittikçe cam açıyorum falan ödüm totomda yani. Hasta olup ilaç almak zorunda kalırsam ara vermek zorunda kalırım deliricem ya valla deliricem öksürüyosun bari ağzını kapat yada git evine dinlen yüzümüze yüzümüze salıyo mikrobu valla taktım kafaya yaa
Benim kırmızılar aşırı üşüme ve titreme sonrası geliyor balım.. bu ateş basması uykuda oluyor ter içinde boynum cayır cayır.. kalkıp kendimi serinletiyorum, sonra yatınca hafif üşüme geliyor.. 40a ne kaldı ki, menopoz da olurBence 3 belirti diğeri kırmızılar ! Ben kırmızılar gelceği zaman gece terlemesi çok yaşıyorum sende de bir belirti midir bu bilmiyorum ama menopoz olacağını sanmıyorum DAHA NELER
Ya kırmızılardır ya bebiştir diyelim biz ona hatta iyisimi biz bebiş diyelim bebiş olsun
Zaten o kadar hasta olup izin almayanlari anlamak cok güç hem ne kadar verimli olabilir muamma hemde sizin hakkıniza giriyor bence sen önlem olarak c vitamini takviyesi al canim nane limon ic dikkat etOF yaa offf iş yerinde bi arkadaş hasta olmuş raporda almamış feci valla gözler cayır cayır sümükler foşur foşur öksürük desen allahallahyardırıyo yani öhö öhö ikide birde odaya geliyo gittikçe cam açıyorum falan ödüm totomda yani. Hasta olup ilaç almak zorunda kalırsam ara vermek zorunda kalırım deliricem ya valla deliricem öksürüyosun bari ağzını kapat yada git evine dinlen yüzümüze yüzümüze salıyo mikrobu valla taktım kafaya yaa
sem hamilesin
Ablacim menepozu cikar aklından ama bebistendir inşallah diyelim oyle olsun olmadiysa da kırmızılari bekleriz hayirlisi olsunnBenim kırmızılar aşırı üşüme ve titreme sonrası geliyor balım.. bu ateş basması uykuda oluyor ter içinde boynum cayır cayır.. kalkıp kendimi serinletiyorum, sonra yatınca hafif üşüme geliyor.. 40a ne kaldı ki, menopoz da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?