Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ne hissettin öncesinden canım herhangi bir his var miydi

Hiç his yoktu ihtimal vermiyordum canım işlerim yoğundu unuttum bile ki o gün test yaptım. Bir önceki ay çok daha umutluydum çok belirtim vardı 1 hafta öncesinden test yapmaya başlamıştım. Ama öğrendiğim ay çokta uğraşmadık açıkcası salladık biraz oyüzden yoktur diye düşünüyordum teste bile pek inanmadım kan verdikten sonra emin oldum

Yoksa bile öğrenmek isterdim şahsen dediğim gibi belirsizlik benim canımı daha çok sıkar 1 hafta hergün test yaptığımı biliyorum

A Aysmit

Sanki ben yazmisim gibi hissettim benim sana ek olarak kur ve combi kullaniyorum hani olacagindan degil de önlem amacli gibi düşünüyorum hic his yok kirmizilar gelecek sanki bide hangi gün olacam onu bile takmiyorum
Gecen ay cok belirti yaşadım adet olunca da cok uzuldum esime hissediyorum var demistim onu da boşa umitlendirdim
Herseyin hayirlisi elbet zamanı var ama bekliyoruz bakalim

Nasip canım sallayınca oluyor demekki çok takınca olmayabiliyor öyle deniyor ya zaten

Arada göğüslerim de sızlıyor. Inşallah süt doluyordur Akıntım da var azıcık. Normalde akıntım olmaz fazla benim. Genelde kurudur

Cok tsk ederim cnm anlatabildin cnm ins bu ay hayirlisiyla tutar
İnşallah canim bu arada kullanim talimatını da oku oda ayrıntılı yazar hangi gün baslyacagini da adet dongune gore yazıyor

Arada göğüslerim de sızlıyor. Inşallah süt doluyordur Akıntım da var azıcık. Normalde akıntım olmaz fazla benim. Genelde kurudur

Hadi inşallh çifti görürsünnnn... 2. testi yapmadın mı daha

Öyle düşünme. Menapozun yaşla alakası var evet sen daha o yaşta değilsin panikleme bence rahat ol. Amh testi durumu gösterir aslında baktırdın mı hiç yakın zamanda

Zaten o kadar hasta olup izin almayanlari anlamak cok güç hem ne kadar verimli olabilir muamma hemde sizin hakkıniza giriyor bence sen önlem olarak c vitamini takviyesi al canim nane limon ic dikkat et

Aynen kuzum adaçayım vardı onu yaptım şimdi sıcak sıcak akşamda vitamin takviyesi alırım valla uyuz oluyorum böyle beter böcekler

Hadi inşallh çifti görürsünnnn... 2. testi yapmadın mı daha
Dün yaptım negatifti. Bugün adet olmam lazım daha gelmedi canım. Hafif sızı var arada göğüslere de geliyor. Akıntım da var ama çok değil. Normalde kurudur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…