Canim moralini bozma bekleyelim hem daha var adetine uzme kendini artik bazi testlere de güvenemiyor insan yaaKızlaar hamile değilim adi test beni kandırmış0.100 çıktı değerim. Şaka gibi yaa. Markası albi sakın almayın
Canim Ovulasyon testi siparis ettin mi pekiEvwt cnm suan adetliyim yarin biter bu ay cok umurluydun 6 gun gecikti yine husran oldu yine olmadi
Evet siparis etim nasil kulanacagimi bilmiyorumCanim Ovulasyon testi siparis ettin mi peki
Peki ne hissettin öncesinden canım herhangi bir his var miydi
Valla nasıl sabrediyorum kafamı oyalamaya çalışarak. Arada bi test yapim diyorum ama tutuyorum kendimi :)) tabi ya yoksa die düşününce de test yapmayip şimdiden tek çizgi gorerek moralimi bozmayi bir gün daha ertelemiş oluyorum sadece. InşaAllah hayal kırıklığı yaşamayiz:)
Tamam canım bi arkadasa yazmıştım sana kopyalayayim bakim şimdiEvet siparis etim nasil kulanacagimi bilmiyorum
Aynen 3 gün geçince yap canım emin olalım :)Elimde son 2 test kaldı zaten. Birini 3 gün geçince diğerini de 5 gün geçerse mı yapsam
A AysmitCanim gorunumu aynen gebelik testi gibi yumurtlama gununu takip etmeye yariyor.
Adetin duzensizse adet bitiminde yapmani duzenliyse dongune gore baslamani tavsiye ederim ama yine de adetin 10. Gününde baslamakta fayda var . testi gündüz yapman daha dogru sonuç aldırır ama günde iki kez de yapan var gün içerisinde catlama olabiliyor çünkü.
Gelelim test nasil yapılır
Sabah ilk idrarla yapilmasi onerilmez. Testi mesela saat 13:00 da yapacaksin sıvı alimini 3 4 saat önceden azaltmak gerekir. Sık tuvalete de cikmamis olursun boylelikle.
Idrarini temiz kaba yaparsın 3 4 damla damlatirsin en koyu oldugu gün yumurtladigin anlamina geliyor
24 saat icinde catlar ve test yine silik cikmaya baslar
İnşallah anlatabilmisimdir
Hayırlısı olsun hakkımızda :)Aynen 3 gün geçince yap canım emin olalım :)
Sanki ben yazmisim gibi hissettim benim sana ek olarak kur ve combi kullaniyorum hani olacagindan degil de önlem amacli gibi düşünüyorum hic his yok kirmizilar gelecek sanki bide hangi gün olacam onu bile takmiyorumHiç his yoktu ihtimal vermiyordum canım işlerim yoğundu unuttum bile ki o gün test yaptım. Bir önceki ay çok daha umutluydum çok belirtim vardı 1 hafta öncesinden test yapmaya başlamıştım. Ama öğrendiğim ay çokta uğraşmadık açıkcası salladık biraz oyüzden yoktur diye düşünüyordum teste bile pek inanmadım kan verdikten sonra emin oldum
Yoksa bile öğrenmek isterdim şahsen dediğim gibi belirsizlik benim canımı daha çok sıkar 1 hafta hergün test yaptığımı biliyorum
Nasip canım sallayınca oluyor demekki çok takınca olmayabiliyor öyle deniyor ya zatenSanki ben yazmisim gibi hissettim benim sana ek olarak kur ve combi kullaniyorum hani olacagindan degil de önlem amacli gibi düşünüyorum hic his yok kirmizilar gelecek sanki bide hangi gün olacam onu bile takmiyorum
Gecen ay cok belirti yaşadım adet olunca da cok uzuldum esime hissediyorum var demistim onu da boşa umitlendirdim
Herseyin hayirlisi elbet zamanı var ama bekliyoruz bakalim
Oyle soyluyorlar cok sağol verdigin bilgiler icinNasip canım sallayınca oluyor demekki çok takınca olmayabiliyor öyle deniyor ya zaten
Cok tsk ederim cnm anlatabildin cnm ins bu ay hayirlisiyla tutar
İnşallah canim bu arada kullanim talimatını da oku oda ayrıntılı yazar hangi gün baslyacagini da adet dongune gore yazıyorCok tsk ederim cnm anlatabildin cnm ins bu ay hayirlisiyla tutar
Kutuda kulanimi ysziyormu kiİnşallah canim bu arada kullanim talimatını da oku oda ayrıntılı yazar hangi gün baslyacagini da adet dongune gore yazıyor
Arada göğüslerim de sızlıyor. Inşallah süt doluyordurAkıntım da var azıcık. Normalde akıntım olmaz fazla benim. Genelde kurudur
Benim kırmızılar aşırı üşüme ve titreme sonrası geliyor balım.. bu ateş basması uykuda oluyor ter içinde boynum cayır cayır.. kalkıp kendimi serinletiyorum, sonra yatınca hafif üşüme geliyor.. 40a ne kaldı ki, menopoz da olur
Zaten o kadar hasta olup izin almayanlari anlamak cok güç hem ne kadar verimli olabilir muamma hemde sizin hakkıniza giriyor bence sen önlem olarak c vitamini takviyesi al canim nane limon ic dikkat et
Dün yaptım negatifti. Bugün adet olmam lazım daha gelmedi canım. Hafif sızı var arada göğüslere de geliyor. Akıntım da var ama çok değil. Normalde kurudur ama.Hadi inşallh çifti görürsünnnn... 2. testi yapmadın mı daha
Icinde var canim bak istersen hangi marka buaradaKutuda kulanimi ysziyormu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?