Adetin normal mi yoksa farklı renkte mi?Ya benim adetine 4 gün vardı ama adet oldum kasiklarim ağrırdı normalde ama şimdi belim ağrıyor ağrıdan ağlıcam ve adetin her zamanki gibi değil az geliyor sizce neden erken ve az geldi
Daha açık renkteAdetin normal mi yoksa farklı renkte mi?
Yerleşme kanamasıdır belki deDaha açık renkte
Daha açık pembemsi ve az miktarda olunca yerleşme kanaması diyorlar. Kahveye dönüp kesilirse bir iki gün bekleyip test yaptır kanda çıkacaktırDaha açık renkte
Pek ümidim yok ama teşekkürlerDaha açık pembemsi ve az miktarda olunca yerleşme kanaması diyorlar. Kahveye dönüp kesilirse bir iki gün bekleyip test yaptır kanda çıkacaktır
Bugün müydü normal adet gününPek ümidim yok ama teşekkürler
İnşallah öyledir yaaaYerleşme kanamasıdır belki de
Hayır 21 inde olmam gerekiyorduBugün müydü normal adet günün
Aminnn insallah :)İnşallah öyledir yaaa
3 gün var daha. Bence yerleşme kanaması buuHayır 21 inde olmam gerekiyordu
Stres yapma cnm rabbim inşallah kucağını boş bırakmasınEvwt cnm suan adetliyim yarin biter bu ay cok umurluydun 6 gun gecikti yine husran oldu yine olmadi
Hicte streste elimde degilStres yapma cnm rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın
ya aslında ben akşamları ovulasyon testi yapıyorum biraz koyuluk var ama aşırı değil, o yüzden gebelik testinde çıkmaz diye bekliyorum :) yoksa ben de dayanamazdımbenim elimde test olsa dayanamaz yapardım :) bat yakın
O konuda da haklısın cnm da napalım bende 1 sene oldu olacak ama bebek olmadı bende geçen ay oluruna bıraktım artıkHicte streste elimde degil
Ben de olmadımmm. Az az akıntım var. Bekle bence. Ya da sabah yap. Yaparsan haber ver canım :)Kızlar bugün adet günüm ve hala olmadım test yapsam çıkar mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim
İnşallah sürpriz yapar sana bebişDün yaptım negatifti. Bugün adet olmam lazım daha gelmedi canım. Hafif sızı var arada göğüslere de geliyor. Akıntım da var ama çok değil. Normalde kurudur ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?