- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Benide ekleyebilirmisiniz listeye 3 şubat bat
Iyi yapmışsın canımAynen kuzum adaçayım vardı onu yaptım şimdi sıcak sıcak akşamda vitamin takviyesi alırım valla uyuz oluyorum böyle beter böcekler
çok sevindim inşallah tutunur bebiş:)Kuzum benim şimdi doktordan çıktım iki yumurtanın var birisi buzusmus döllenmiş gbi dedi diğerinde çok güzel oluşmuş dedi bu akşam 6 da iğne vurulacak bu akşam ve cumartesi sabahı ilişki dedi diğeri dollenmediyse iyi olanı kacirmayalim dedi :)
çok sevindim inşallah tutunur bebiş:)
benim elimde test olsa dayanamaz yapardım :) bat yakınben de yarın yapmak için kararsızım canım ama evde iki tane testim var o yüzden bir hakkımı belki yarın harcayabilirim :) ay korkuyorum da ya :)) tuhaf bir duygu :)
Göğüs uçlarım çok acıyı seninde agrıyormuHayırlısı olsun hakkımızda :)
bende varımmmmm 3 şubat bat :)
milimini söyledi mi drİnş canım umutlu konuştu doktor inş tutunur :)
Yok canım acımıyor. Sadece büyüdüler. Bir de kasıklarıma arada sızı geliyor. Bayagi akıntı geliyor gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum cok kucuk. Normalde kurudur ama akıntım olmaz pekGöğüs uçlarım çok acıyı seninde agrıyormu
milimini söyledi mi dr
Benin çok şükür allaha hiç akıntım yok göğüs uçlarım agrıyoz sancımda şükür 3 4 saattir yok yaYok canım acımıyor. Sadece büyüdüler. Bir de kasıklarıma arada sızı geliyor. Bayagi akıntı geliyor gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum cok kucuk. Normalde kurudur ama akıntım olmaz pek
Canım inşallah hamileyizdirrrBenin çok şükür allaha hiç akıntım yok göğüs uçlarım agrıyoz sancımda şükür 3 4 saattir yok ya
İnşallah cnm anneme gidicem birazdan hastayım kafamı kaldıramıyorum dinleniyim orda bariCanım inşallah hamileyizdirrr
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineİnşallah cnm anneme gidicem birazdan hastayım kafamı kaldıramıyorum dinleniyim orda bari
Eşin hamileyse sen daha çok hamilesindir o zamanCumartesiyi iple cekiyorum o zaman❤
Eşim hamile kesinŞaka bir yana.Benim alt karnım tatlı tatlı sızlıyor sadece.Normalde bu zamanlarda olmaz böyle ama bakalım.Daha cok var :)
Saol canıısı bir anda oluyor işte sun turp gibiydim :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aynen öyle. Dikkat etmek lazım :) kendimizi ne kadar sıcak tutarsak o kadar iyiSaol canıısı bir anda oluyor işte sun turp gibiydim :)
Hiç baktırmadım canım, önümüzdeki reglin üçüncü günü gidebilirsem iyi olacakÖyle düşünme. Menapozun yaşla alakası var evet sen daha o yaşta değilsin panikleme bence rahat ol. Amh testi durumu gösterir aslında baktırdın mı hiç yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?