Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekleyebilirmisiniz listeye 3 şubat bat

Kuzum benim şimdi doktordan çıktım iki yumurtanın var birisi buzusmus döllenmiş gbi dedi diğerinde çok güzel oluşmuş dedi bu akşam 6 da iğne vurulacak bu akşam ve cumartesi sabahı ilişki dedi diğeri dollenmediyse iyi olanı kacirmayalim dedi :)

çok sevindim inşallah tutunur bebiş:)

Göğüs uçlarım çok acıyı seninde agrıyormu
Yok canım acımıyor. Sadece büyüdüler. Bir de kasıklarıma arada sızı geliyor. Bayagi akıntı geliyor gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum cok kucuk. Normalde kurudur ama akıntım olmaz pek

Yok canım acımıyor. Sadece büyüdüler. Bir de kasıklarıma arada sızı geliyor. Bayagi akıntı geliyor gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum cok kucuk. Normalde kurudur ama akıntım olmaz pek
Benin çok şükür allaha hiç akıntım yok göğüs uçlarım agrıyoz sancımda şükür 3 4 saattir yok ya

Cumartesiyi iple cekiyorum o zaman❤

Eşim hamile kesinŞaka bir yana.Benim alt karnım tatlı tatlı sızlıyor sadece.Normalde bu zamanlarda olmaz böyle ama bakalım.Daha cok var :)
Eşin hamileyse sen daha çok hamilesindir o zaman benim bat geldiği gün senin de geri sayım hızlanacak geç bre zaman..

Ya benim adetine 4 gün vardı ama adet oldum kasiklarim ağrırdı normalde ama şimdi belim ağrıyor ağrıdan ağlıcam ve adetin her zamanki gibi değil az geliyor sizce neden erken ve az geldi

Öyle düşünme. Menapozun yaşla alakası var evet sen daha o yaşta değilsin panikleme bence rahat ol. Amh testi durumu gösterir aslında baktırdın mı hiç yakın zamanda
Hiç baktırmadım canım, önümüzdeki reglin üçüncü günü gidebilirsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…