Bence suan yerlesme kanaması gb duruyor.
Gecende oyle olmus ama tutunamamis demek ki.
Insallah bu ay tutunur ❤
Dış gebelik diyebilmek icin cok erken.
Evdekini deneyim de. Olmazsa pazartesi alıp yaparım :)A AsyaaAyazz Nöbetçi eczaneler nerdeymiş baksana canim eşin gelirken alsın,orda da yapabilirsin sonucta kalsanızda:)
Eve ne zaman gidecksinizEvdekini deneyim de. Olmazsa pazartesi alıp yaparım :)
Eşimin iş yerindeyim ben. Abisi gelecekmiş buraya. Geç gideriz dediEve ne zaman gidecksiniz
Gec mec yaparsin varsa cikar zaten cokta takmaEşimin iş yerindeyim ben. Abisi gelecekmiş buraya. Geç gideriz dedi
Aynen öyle canım. Hayırlısı olsunG
Gec mec yaparsin varsa cikar zaten cokta takma
Amin canım ne demek,cümlemizin❤İnşallah
Çook teşekkür ederim geçen ay da hemen cevap yazmıştınız Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile gelir bebişin
Iste gidemezsen eve,nobetci eczaneden al cok stres yaptigin icin soyluyorum :) Yine soyluyorum en fazla pazartesi kan verirsin olmazsan.Evdekini deneyim de. Olmazsa pazartesi alıp yaparım :)
Tamam canım :) bugün illaki bir test yapacam zatenAmin canım ne demek,cümlemizin❤
Son 1 haftamız iyi haberlerle pişti oluruz inşallah :)
Iste gidemezsen eve,nobetci eczaneden al cok stres yaptigin icin soyluyorum :) Yine soyluyorum en fazla pazartesi kan verirsin olmazsan.
Amin canım ne demek,cümlemizin❤
Son 1 haftamız iyi haberlerle pişti oluruz inşallah :)
Iste gidemezsen eve,nobetci eczaneden al cok stres yaptigin icin soyluyorum :) Yine soyluyorum en fazla pazartesi kan verirsin olmazsan.
Silik çıkarsa denerim :)Birde birsey soyleyeyim cok silik.olan testleri daha net gormek ici negative photo programi indirdim ben onda cekince negatif gosteriyor ve net olatak gorebiliyirsun
Hadi hayirlisi olsun :)))Önce eve uğrayıp test yapacamsonra gidecez
AminnnHadi hayirlisi olsun :)))
Atarsin burayaAminnn
Çok şükür canım gözün aydın inşallah değerlerinde iyi çıkarŞükürler olsunnn
allah razi olsun inşallah sağlıkla ilerler darısı tüm isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?