Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A AsyaaAyazz Nöbetçi eczaneler nerdeymiş baksana canim eşin gelirken alsın,orda da yapabilirsin sonucta kalsanızda:)

Bence suan yerlesme kanaması gb duruyor.
Gecende oyle olmus ama tutunamamis demek ki.
Insallah bu ay tutunur ❤

Dış gebelik diyebilmek icin cok erken.

İnşallah

Çook teşekkür ederim geçen ay da hemen cevap yazmıştınız Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile gelir bebişin

Ben yaptim bugun birsey cikmadi ama idrara kana zaten 10 gunden once gecmiyormus

İnşallah

Çook teşekkür ederim geçen ay da hemen cevap yazmıştınız Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile gelir bebişin

Amin canım ne demek,cümlemizin❤
Son 1 haftamız iyi haberlerle pişti oluruz inşallah :)

Evdekini deneyim de. Olmazsa pazartesi alıp yaparım :)
Iste gidemezsen eve,nobetci eczaneden al cok stres yaptigin icin soyluyorum :) Yine soyluyorum en fazla pazartesi kan verirsin olmazsan.

Iste gidemezsen eve,nobetci eczaneden al cok stres yaptigin icin soyluyorum :) Yine soyluyorum en fazla pazartesi kan verirsin olmazsan.
Tamam canım :) bugün illaki bir test yapacam zaten

İnşalllah

Birde birsey soyleyeyim cok silik.olan testleri daha net gormek ici negative photo programi indirdim ben onda cekince negatif gosteriyor ve net olatak gorebiliyirsun

Birde birsey soyleyeyim cok silik.olan testleri daha net gormek ici negative photo programi indirdim ben onda cekince negatif gosteriyor ve net olatak gorebiliyirsun
Silik çıkarsa denerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…