- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağıniza almak nasip olur insaallah. Darısı bizlere :)Gidicez pazartesi inşallah cnm :)
Konyadan eşimin abisi ve eşi geldi. Kayınvalidemlere gidersek orda bile kalırız belki yarın pazar diyeEvet canım öyle yaparsın yap bir an önce merak ediyoz :))
Ben de eşime diyorum bu bebek çok nazlıherkes soruyor hamile misin diye. Öyle göründüğümü hissedip soruyorlar. Yine bi huzunleniyorum. Yumurtlama günümü degerlendiremedigimden baya anlamistim günlerce bu ay :) ondan ağlayacak hal kalmadı. Ama şimdi daha iyiyim. Şimdi doktor korkusu var. Bakalım ne diyecek. Bir arkadaşım da benim gibi beklemisti bir kaç ay. Sonra doktora gitmiş hiç bir sorunu olmadığını öğrenince baya rahatladim hemen diğer ay hamile kaldım dedi. Anladim ki stres cidden düşman bebek olmasına. Buarada gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi ki varsinjz
Yooooo :) denemeler iste gecen ay bunlardan alip yapmistim ...Sen de mi hamilesin :))
Amin cnım çok saol inşallah sizde nasip olur tez zamnda dualarım sizlerle :))Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağıniza almak nasip olur insaallah. Darısı bizlere :)
Hâlâ olmadı. Eve ah bir varsam hemen yapacamBeyaz akıntının hamilelik belirtisi olduğunu okudum birsuru kadından. Hadi insallah umutlandım senin için.yaz emi regl olmazsan
İnşallah bu ay hamile haberini alırım canım benimYooooo :) denemeler iste gecen ay bunlardan alip yapmistim ...
Adanadayım. Burda 20 tl. Çıkmazsa ya kan veririm ya da onlardan alırım canımBence al bi tane sen nerdesin bilmiyorum ama burada 10 lira cok pahali degil
Nasip canim hayırlısı insaAllah... seninde tekrar hayirli olsunİnşallah bu ay hamile haberini alırım canım benim
Ya çok stresli bir dönem geçirdin ya üşüttün bence.banada öyle olmuştu birkaç kere korkmuştum bende ama çok stres doku birkaç ay geçirmiştim sonra normale döndü ama tabi bu sadece bir düşünce. Sen kendini gözlemle agrım geçmezse cok ise doktora danışmak lazımDüşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktor
Aminn insaallahAmin cnım çok saol inşallah sizde nasip olur tez zamnda dualarım sizlerle :))
Bat ne zaman canım haner ver merak ettim bendeHâlâ olmadı. Eve ah bir varsam hemen yapacam
Yarin sabah bende yapacam eger bugun olmazsam ama oladabilirim aslinda tam 30 dongusu tamamlansami? 26 gunde bir oluyorum ama geriye donuk baktim arada 27 28 olmus.. basimda agriyor belkide olurumAdanadayım. Burda 20 tl. Çıkmazsa ya kan veririm ya da onlardan alırım canım
Regl öncesi rahim kupkuru olur ve akıntı olduğunda bu normalin dışındadır hamilelik yaşayanlardan okudum birsuru kişi bunu yaşamış. Ama tabi kokusu varsa ve kötü ise iltihap ta olabilir bunu da unutmamak lazımHâlâ olmadı. Eve ah bir varsam hemen yapacam
18 ocakti canim. Bugun gecikmenin 2. GunuBat ne zaman canım haner ver merak ettim bende
Baş ağrısı hem gebelik hem regl belirtisi hadi inş bebistirYarin sabah bende yapacam eger bugun olmazsam ama oladabilirim aslinda tam 30 dongusu tamamlansami? 26 gunde bir oluyorum ama geriye donuk baktim arada 27 28 olmus.. basimda agriyor belkide olurum
Koku falan yok canım. Inşallah bebiş vardırRegl öncesi rahim kupkuru olur ve akıntı olduğunda bu normalin dışındadır hamilelik yaşayanlardan okudum birsuru kişi bunu yaşamış. Ama tabi kokusu varsa ve kötü ise iltihap ta olabilir bunu da unutmamak lazım
Döngün 28 ise yap. 30 ise bekle. Hassas testlersen yapYarin sabah bende yapacam eger bugun olmazsam ama oladabilirim aslinda tam 30 dongusu tamamlansami? 26 gunde bir oluyorum ama geriye donuk baktim arada 27 28 olmus.. basimda agriyor belkide olurum
Pek sanmiyorum ama bakacaz :)Baş ağrısı hem gebelik hem regl belirtisi hadi inş bebistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?