Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Düşük boyle olur mu ki adetliyim adetim gelmeden önce kan testi yaotim 2 sefa yok dedi doktor
Ya çok stresli bir dönem geçirdin ya üşüttün bence.banada öyle olmuştu birkaç kere korkmuştum bende ama çok stres doku birkaç ay geçirmiştim sonra normale döndü ama tabi bu sadece bir düşünce. Sen kendini gözlemle agrım geçmezse cok ise doktora danışmak lazım

Iki gun once yapmistim birsey cikmamisti hic bilmiyorum valla

Adanadayım. Burda 20 tl. Çıkmazsa ya kan veririm ya da onlardan alırım canım
Yarin sabah bende yapacam eger bugun olmazsam ama oladabilirim aslinda tam 30 dongusu tamamlansami? 26 gunde bir oluyorum ama geriye donuk baktim arada 27 28 olmus.. basimda agriyor belkide olurum

Hâlâ olmadı. Eve ah bir varsam hemen yapacam
Regl öncesi rahim kupkuru olur ve akıntı olduğunda bu normalin dışındadır hamilelik yaşayanlardan okudum birsuru kişi bunu yaşamış. Ama tabi kokusu varsa ve kötü ise iltihap ta olabilir bunu da unutmamak lazım

Koku falan yok canım. Inşallah bebiş vardır

Yarin sabah bende yapacam eger bugun olmazsam ama oladabilirim aslinda tam 30 dongusu tamamlansami? 26 gunde bir oluyorum ama geriye donuk baktim arada 27 28 olmus.. basimda agriyor belkide olurum
Döngün 28 ise yap. 30 ise bekle. Hassas testlersen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…