- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Vallaha kayınvalidemlerdeyiz. Çocuklar var hep. Şimdi açarlar falan dedim katmadımKeşke çantanda gezdirseydin:) belki biraz gezi testine iyi gelirdi tam gosterirdi:)
Aynen ya niye bitaktin kiKeşke çantanda gezdirseydin:) belki biraz gezi testine iyi gelirdi tam gosterirdi:)
Çocuklar var diye canımAynen ya niye bitaktin ki
Bende 10 aydir deniyorum ama i ih6 aylık evliyim hiç korunmadık
Hayırlısı olsun. Yarın ya da pazartesi hassas test alacamBende 10 aydir deniyorum ama i ih
Ben almayacam basim agriyor sadece benim sanirim adet olacam diyeHayırlısı olsun. Yarın ya da pazartesi hassas test alacam
BendeBende 10 aydir deniyorum ama i ih
Ben de adet olacam gibi sızı var ama olmuyorBen almayacam basim agriyor sadece benim sanirim adet olacam diye
canım hala test diyorsun kan ver kurtulPazartesi hassas test alıp komple rahatlayacam ya
Ben pek umursamiyorumda iste bizimki mirmir ediyor o biliyor pek hevesli olmadigimi hayirlisi olsun hepimiz icin
Bizdede tam tersi ben ilk günden beri hevesliyim bizimki olursa nasip olmasada napalim diyor benden sonra evlenenlerin çocuğu askere gidecek nerdeyseBen pek umursamiyorumda iste bizimki mirmir ediyor o biliyor pek hevesli olmadigimi hayirlisi olsun hepimiz icin
Aynen ya öyle yapimcanım hala test diyorsun kan ver kurtul
ya arkadaslar su hormon testimi yorumlarmısınız nasıl normalmi doktora gitmeye cok var dahada cok merak ediyorumTSH 2.159 fsh.8.76 E2 117 LH 4.83 prolaktin 15.70 bilen arkadaslar allah rızası için yorumlayın nasıl durum
Canım sıkma canını. Dünyanın sonu değil yaBütün hayalim suya düştü ya
Tek hayalim bu herkes patır patır doğururken zoruma gidiyorCanım sıkma canını. Dünyanın sonu değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?