- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Aynen canm daha dikkatli olma laximBende feysts bi grupta eşimle tartıştığımı söylemiştim. Sonra düzeldi aramız, resim felan attım feyse bi kaç gün sonra. Gruptan bi arkadaşta, beni ima ederek, bazıları sürekli sorun yaşıyorlar ama dışarıya karşı çok güzel mutlu aile takliti yapıyorlar demiştikendi kendime demekki bundan sonra özelimizi paylaşmamak lazımmış dedim :))))
Aaaaaa hayırlı olsun canım kaç gün önce yaptinHadi gözün aydin ❤
Canım burda sana katılmıyorum ve belirtmek istiyorum. Kız bu konuda bdv'ye topik açtı, sayfalarca konuşuldu bu konu. İki çocuğu varmış Allah sağlık sıhhat versin ama eşi anlattığı gibiyse bırak üçüncü çocuğu, öbür çocukları aldığım gibi basar giderdim. Böyle muhabbetler kızgınlıkla bile olsa yapılmaz.. bana çok abes geldi..Canim herseyin duzelmesine cok sevindim. Kizginlikla agzimizdan cikanlara dikkat etmiyoruz. Önemli olan tekrari olmaması.
Bizde esimle ilk evlendigimiz zamanlarda her ay bosanalim deyip duruyorduk. 4 yıl bitmek üzere şimdi.
Burada derdimizi paylaşmak için bir aradayız. Söyledigimiz laflari tekrar yüzümuze vurur gibi soylenmesi hos degil.
Insallah hamilesindir canim ve bunun icin şükredersin ❤
Ama kavgaların sonunda yanyanaysak hersey umutuluyorsa abes değil benceCanım burda sana katılmıyorum ve belirtmek istiyorum. Kız bu konuda bdv'ye topik açtı, sayfalarca konuşuldu bu konu. İki çocuğu varmış Allah sağlık sıhhat versin ama eşi anlattığı gibiyse bırak üçüncü çocuğu, öbür çocukları aldığım gibi basar giderdim. Böyle muhabbetler kızgınlıkla bile olsa yapılmaz.. bana çok abes geldi..
Maalesef yokBelki yarın çıkacak olan onlardır canım ara diycem de kapanmıştır belki şimdi.
İyice bak kıyıda köşede yok mu :))
Buralara kadar dökülmesi abes.. 'kol kırılır yen içinde kalır' boyutundaki kavgaları ortaya döküp milleti strese sokmayın bariAma kavgaların sonunda yanyanaysak hersey umutuluyorsa abes değil bence
Buralara kadar dökülmesi abes.. 'kol kırılır yen içinde kalır' boyutundaki kavgaları ortaya döküp milleti strese sokmayın bari
Canımm inşallah bekleyen herkese nasip olsun gerçekten çok güzel bi duygu dünyanın en güzel şarkısından daha güzelKizlar hastanedeyim dr.a gircem sira bekliyrm.bi kiz hamile maaile gelmisler kalp atisini duymaya Allahimmmm nasi ozendimmmm nasi icim gittttiiiii.normalde hamileler oluyodu sirada onlar etkilemiyo artk ama ck heyacanliyim kalp atisini duycz fln die konusuyolardi Allahimmm sensin sabri veren duy sesimizi
Amin canm benm naptın sen adet oldunmuB Birkucukeylulmeselesi canımmm hayırlı olsunn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsunn
Olmadım. Kan verdim bugün sağlık ocağında. Her şey çıktı beta yok.Amin canm benm naptın sen adet oldunmu
Kuzum insallah yaaa nasi icim gitti anlatamammmCanımm inşallah bekleyen herkese nasip olsun gerçekten çok güzel bi duygu dünyanın en güzel şarkısından daha güzelhepinize en güzel zamanda gelir bebişleriniz inşallah
Canım burdan baska bir yere bakmadigim icin gormedim yazdiklarini. Sadece hamile olma ihtilali yuksek birinin üzulmesini istemedim. 3. çocuk oldugunu da yeni ögrendimCanım burda sana katılmıyorum ve belirtmek istiyorum. Kız bu konuda bdv'ye topik açtı, sayfalarca konuşuldu bu konu. İki çocuğu varmış Allah sağlık sıhhat versin ama eşi anlattığı gibiyse bırak üçüncü çocuğu, öbür çocukları aldığım gibi basar giderdim. Böyle muhabbetler kızgınlıkla bile olsa yapılmaz.. bana çok abes geldi..
Ahhh ben de o kisma kadar gelip devamini görememistim. Insallah tum isteyenlere nasip olur canim.Kizlar hastanedeyim dr.a gircem sira bekliyrm.bi kiz hamile maaile gelmisler kalp atisini duymaya Allahimmmm nasi ozendimmmm nasi icim gittttiiiii.normalde hamileler oluyodu sirada onlar etkilemiyo artk ama ck heyacanliyim kalp atisini duycz fln die konusuyolardi Allahimmm sensin sabri veren duy sesimizi
Çok geç oluyor ama yumurtlama ya da geç büyüyor bilmiyorum. Doktorlar da hep doğum kontrol hapı veriyor çocuk istememe rağmen
Canımm ben 2. tüp bebeğe hazırlık yaptığım bi anda geldi bebeğimiz. Mucize gibi bişey oldu. Sana da tavsiyem, zor biliyorum ama çok kafana takma bebek bu ay da olmadı, niye olmuyor vs diye üzme kendini. O en hayırlı zamanı bekliyordur emin ol. 1 yıl çok uğraştım olsun diye ve Ben de çok özenirdim hamilelere. Bazen Bakamazdım Yani o derece kendimi düşününce moralim bozulurdu. Benim hiç olmayacak mı diye üzülürdüm. Baktım olmuyor aralık ayında çok düşünmedim. Nasılsa olmayacak, adet göreyim de tüp bebeğe başlarız yine diyordum. O ara kısmet oldu. Demek ki stres faktörü gerçekten çok önemliymiş. Ben hep sizler için de dua ediyorum hayırlısıyla nasip olsun diye. İnşallah çok bekletmesin nazlı bebekleriniz sizleri deKuzum insallah yaaa nasi icim gitti anlatamammmRabbim sizin bebislerinizi sag salim kucaginiza almanizi bizede hamilelik duygusunu ve sonrasini yasamayi nasip etsin insallah.aglamamk icin zor tutuyrm kendimi
Cuma günü gidince isteyecem canım :)Canım ben de geç yumurtluyorum bi kaç doktora sordum hiç önemli değil sonuçta geç de olsa yumurtan var dediler, eğer çocuk istiyorsan yumurta gelişimini hızlandıran kliman tedavisi iste canım
Beta istemedilermiOlmadım. Kan verdim bugün sağlık ocağında. Her şey çıktı beta yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?