Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm daha dikkatli olma laxim

Kizlar hastanedeyim dr.a gircem sira bekliyrm.bi kiz hamile maaile gelmisler kalp atisini duymaya Allahimmmm nasi ozendimmmm nasi icim gittttiiiii.normalde hamileler oluyodu sirada onlar etkilemiyo artk ama ck heyacanliyim kalp atisini duycz fln die konusuyolardi Allahimmm sensin sabri veren duy sesimizi

Canım burda sana katılmıyorum ve belirtmek istiyorum. Kız bu konuda bdv'ye topik açtı, sayfalarca konuşuldu bu konu. İki çocuğu varmış Allah sağlık sıhhat versin ama eşi anlattığı gibiyse bırak üçüncü çocuğu, öbür çocukları aldığım gibi basar giderdim. Böyle muhabbetler kızgınlıkla bile olsa yapılmaz.. bana çok abes geldi..

Ama kavgaların sonunda yanyanaysak hersey umutuluyorsa abes değil bence

Canımm inşallah bekleyen herkese nasip olsun gerçekten çok güzel bi duygu dünyanın en güzel şarkısından daha güzel hepinize en güzel zamanda gelir bebişleriniz inşallah

Canımm inşallah bekleyen herkese nasip olsun gerçekten çok güzel bi duygu dünyanın en güzel şarkısından daha güzel hepinize en güzel zamanda gelir bebişleriniz inşallah
Kuzum insallah yaaa nasi icim gitti anlatamammm Rabbim sizin bebislerinizi sag salim kucaginiza almanizi bizede hamilelik duygusunu ve sonrasini yasamayi nasip etsin insallah.aglamamk icin zor tutuyrm kendimi

Canım burdan baska bir yere bakmadigim icin gormedim yazdiklarini. Sadece hamile olma ihtilali yuksek birinin üzulmesini istemedim. 3. çocuk oldugunu da yeni ögrendim
Ben en iyisi herkese hayirli eş, hayirli cocuk dileyeyim.

Ahhh ben de o kisma kadar gelip devamini görememistim. Insallah tum isteyenlere nasip olur canim.

Canım ben de geç yumurtluyorum bi kaç doktora sordum hiç önemli değil sonuçta geç de olsa yumurtan var dediler, eğer çocuk istiyorsan yumurta gelişimini hızlandıran kliman tedavisi iste canım
Çok geç oluyor ama yumurtlama ya da geç büyüyor bilmiyorum. Doktorlar da hep doğum kontrol hapı veriyor çocuk istememe rağmen

Kuzum insallah yaaa nasi icim gitti anlatamammm Rabbim sizin bebislerinizi sag salim kucaginiza almanizi bizede hamilelik duygusunu ve sonrasini yasamayi nasip etsin insallah.aglamamk icin zor tutuyrm kendimi
Canımm ben 2. tüp bebeğe hazırlık yaptığım bi anda geldi bebeğimiz. Mucize gibi bişey oldu. Sana da tavsiyem, zor biliyorum ama çok kafana takma bebek bu ay da olmadı, niye olmuyor vs diye üzme kendini. O en hayırlı zamanı bekliyordur emin ol. 1 yıl çok uğraştım olsun diye ve Ben de çok özenirdim hamilelere. Bazen Bakamazdım Yani o derece kendimi düşününce moralim bozulurdu. Benim hiç olmayacak mı diye üzülürdüm. Baktım olmuyor aralık ayında çok düşünmedim. Nasılsa olmayacak, adet göreyim de tüp bebeğe başlarız yine diyordum. O ara kısmet oldu. Demek ki stres faktörü gerçekten çok önemliymiş. Ben hep sizler için de dua ediyorum hayırlısıyla nasip olsun diye. İnşallah çok bekletmesin nazlı bebekleriniz sizleri de

Canım ben de geç yumurtluyorum bi kaç doktora sordum hiç önemli değil sonuçta geç de olsa yumurtan var dediler, eğer çocuk istiyorsan yumurta gelişimini hızlandıran kliman tedavisi iste canım
Cuma günü gidince isteyecem canım :)

Kızlar hepinize teşekkür ederim destekleriniz için. kırmızılar gelmiş bulunmakta hayırlısı diyelim yeni aya. Rahim hamileliğe hazırlandı diye olumlu düşünüp olumlu olsun istiyorum.:)
İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm. Yeni bat 24 şubat canım seymaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…