- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
İlk idrarla cnminş canım ilk idrarlamı yaptın yoksa normal bi zaandamı
bence var kuzum ama sen ilk idrarla yarın bida dene yada direk kan testine git kafan rahat olsunİlk idrarla cnm
Ayyy inşallah bakalım evde iyice koyulasdinda öyle giderim canm kan icinbence var kuzum ama sen ilk idrarla yarın bida dene yada direk kan testine git kafan rahat olsun
7.gün canımcanım yumurtlamadan sonra kaçıncı gün:)
Canım 24den itibaren silikti.Kaç gün oldu bi önceki koyulaşma cnm
Kızlar Nasılsıniz ne vart ne yok bugün adet günüm Son gunlerde bayaa akintim var Eki Görüntüle 2102749
Noldu kiz
Bana vermedi canım. Vajinal muayene yaptı onda da enfeksiyon çıktı zaten antibiyotik başlattıKızlar hamilelige hazrlık için kadın doğuma gittinizmi hiç folik asit fln verıormuş bide iltihap fln varmı bakması gebelikten önce iyi deilmi
Evet ben gittim cnm folik asiti çocuk düşünmeye başladığımızdan itibaren kullanmaya başladımKızlar hamilelige hazrlık için kadın doğuma gittinizmi hiç folik asit fln verıormuş bide iltihap fln varmı bakması gebelikten önce iyi deilmi
Evet canım ben gitmiştim folik asit başladı kullanıyorum.bu yedinci ay bakalım bu ay geldimi bebiş merak ediyorum.bu arada enfeksiyon varmış bende ve ilaç kullandım.hiçbir belirti de yoktu ama yoğun enfeksiyon var dedi doktorKızlar hamilelige hazrlık için kadın doğuma gittinizmi hiç folik asit fln verıormuş bide iltihap fln varmı bakması gebelikten önce iyi deilmi
bilmem, eşinle sorunların vardı da şükrediyodun bebek olmadı diye. Ondan şaşırdımNoldu kiz
ilacın adı neydi canımEvet canım ben gitmiştim folik asit başladı kullanıyorum.bu yedinci ay bakalım bu ay geldimi bebiş merak ediyorum.bu arada enfeksiyon varmış bende ve ilaç kullandım.hiçbir belirti de yoktu ama yoğun enfeksiyon var dedi doktor
Herşey düzeldi şükür Biranda kızgınlık hersey bitiyor ama adı üstünde kızgınlık gelip gecicibilmem, eşinle sorunların vardı da şükrediyodun bebek olmadı diye. Ondan şaşırdım
Bnde gitmei düşünüorumBana vermedi canım. Vajinal muayene yaptı onda da enfeksiyon çıktı zaten antibiyotik başlattı
Dengesiz mi bunlar ya, ara bi istersen. Salaklık başa bela. Sorumsuzlar3. Sayfada da beta yokkkkk. Glikoz magnezyum sodyum falan var. Acaba beta istemedi mı ya
Git kesinlikle aksatmaBnde gitmei düşünüorum
İnşallah hamilesindrEvet canım ben gitmiştim folik asit başladı kullanıyorum.bu yedinci ay bakalım bu ay geldimi bebiş merak ediyorum.bu arada enfeksiyon varmış bende ve ilaç kullandım.hiçbir belirti de yoktu ama yoğun enfeksiyon var dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?