- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Doktora da bir şey denmiyor ki. Eski doktorum açığa alındı maalesef. Hal hatır sorar sohbet bile ederdik. Bu dengesiz adam herkesi azarlıyor. Siz mı doktorsunuz ben mi bırak ne isteyeceğime ben karar verim demişti bir ara bana. O zaman evli değildim üniversitedeydim. O günden beri ilk defa gittim hala ordaDengesiz mi bunlar ya, ara bi istersen. Salaklık başa bela. Sorumsuzlar
Aminn cnmmHayırlı uğurlu olsun canım rabbbim kucağına almayı nasip etsin inş..
canım belki hamile olduğunu gösteriyordur aynı saatlerde yarın yine aynı şekilde yap bence her gün devam et bakalım ne çıkcak .bi arkadaşın 8.günden itibaren teste başladı hiç silinmeden devam etti7.gün canım
Azarlamasına izin verme canım, bu onun görevi, afedersin eşek gibi istediğini yapmak zorunda. Doktor olmuş ama adamlık sıfır maalesef. Şikayet etmek lazım. Allahın nursuzu. Bi kere azarlamasına engel oldun mu daha sana bulaşmaz.Doktora da bir şey denmiyor ki. Eski doktorum açığa alındı maalesef. Hal hatır sorar sohbet bile ederdik. Bu dengesiz adam herkesi azarlıyor. Siz mı doktorsunuz ben mi bırak ne isteyeceğime ben karar verim demişti bir ara bana. O zaman evli değildim üniversitedeydim. O günden beri ilk defa gittim hala orda
Canim herseyin duzelmesine cok sevindim. Kizginlikla agzimizdan cikanlara dikkat etmiyoruz. Önemli olan tekrari olmaması.Herşey düzeldi şükür Biranda kızgınlık hersey bitiyor ama adı üstünde kızgınlık gelip gecici
İnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmekCanim herseyin duzelmesine cok sevindim. Kizginlikla agzimizdan cikanlara dikkat etmiyoruz. Önemli olan tekrari olmaması.
Bizde esimle ilk evlendigimiz zamanlarda her ay bosanalim deyip duruyorduk. 4 yıl bitmek üzere şimdi.
Burada derdimizi paylaşmak için bir aradayız. Söyledigimiz laflari tekrar yüzümuze vurur gibi soylenmesi hos degil.
Insallah hamilesindir canim ve bunun icin şükredersin ❤
İdrarda kum var sadecekan daha çıkmadı canım
Aynen öyle. Sinir bozucu biri. Her şey çıktı beta ve d vitamini istedim çıkmadıAzarlamasına izin verme canım, bu onun görevi, afedersin eşek gibi istediğini yapmak zorunda. Doktor olmuş ama adamlık sıfır maalesef. Şikayet etmek lazım. Allahın nursuzu. Bi kere azarlamasına engel oldun mu daha sana bulaşmaz.
Saol canım benim. Aynen bol su içmek lazım. Sen nasılsın :)çıksın artık bu kanda ya ... Geçmiş olsun canım bol bol su iç
Rica ederim canım. Mutlu oldugun bir durumu paylaşmıssın. Siz unutmuşsunuz bile olayi. Hatirlatmak olmazİnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmek
Evet unuttuk şükür inşallah bidaha yaşanmaz ve kimse yasamazRica ederim canım. Mutlu oldugun bir durumu paylaşmıssın. Siz unutmuşsunuz bile olayi. Hatirlatmak olmaz
Hadi gözün aydin ❤Eki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
yüze vurmak derken.. Hayırdır??Burada derdimizi paylaşmak için bir aradayız. Söyledigimiz laflari tekrar yüzümuze vurur gibi soylenmesi hos degil.
Sağol canm benmHadi gözün aydin ❤
Masallah cnm saglikla al kucagina insallh.ne kdr da belirgin masallah :) Rabbim bizede nasip etsin insallahEki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
Belki yarın çıkacak olan onlardır canım ara diycem de kapanmıştır belki şimdi.Aynen öyle. Sinir bozucu biri. Her şey çıktı beta ve d vitamini istedim çıkmadı
Erken gebelik ya ondan canm benim amin isteyen herkeseMasallah cnm saglikla al kucagina insallh.ne kdr da belirgin masallah :) Rabbim bizede nasip etsin insallah
Bende feysts bi grupta eşimle tartıştığımı söylemiştim. Sonra düzeldi aramız, resim felan attım feyse bi kaç gün sonra. Gruptan bi arkadaşta, beni ima ederek, bazıları sürekli sorun yaşıyorlar ama dışarıya karşı çok güzel mutlu aile takliti yapıyorlar demiştiİnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?