- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Ay canım ya çok güzel resim bu bayıldım Allahım doktorda hayırlı haberler verir inş sana sende bize .dualarım seninle canimMerhaba kızlar❤
Yoğun geçti haftasonu baktım ama yazamadım.
Yeni hamislerin gözüaydinn❤
Simayinannesi Sürecin sıkıntısız geçip olumlu sonuçlarla sevindirir insallah canim,Allah yardımcın olsun❤
seymaka Belli olmazdi canim kontrolde hic canini sıkma,zararıda olmaz.Insallah gonlune gore olur bu ay❤
Bende Cuma kan vermistim 65.97 cikmisti.
Bat 28ydi normalde yani pazar.
Iyi hissettigim icin bi daha kan vermedim zaten bi olumsuzluk olursa yasayacaz hepsini sil bastan.
Carsamba testte silik cikmisti biliyorsunuz cumartesi sabahi biraz daha koyuydu bugunde aksamustu yaptim boyle cikti :)
Persembe ya da Cuma doktora gitmeyi düsünüyorum.
Eki Görüntüle 2103069
Bize hayırlı haberlerini ver canım bence çıkacakİnşallah çünkü elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi yok sabah ilk işim test yapmak olucak çoook saol
Canim bende sana yazacaktim. Tekrar kan testi yaptirdin mi diye merak etmistim. Senin kendini iyi hissetmen en önemlisi. Her şey cok guzel olacak eminim❤Merhaba kızlar❤
Yoğun geçti haftasonu baktım ama yazamadım.
Yeni hamislerin gözüaydinn❤
Simayinannesi Sürecin sıkıntısız geçip olumlu sonuçlarla sevindirir insallah canim,Allah yardımcın olsun❤
seymaka Belli olmazdi canim kontrolde hic canini sıkma,zararıda olmaz.Insallah gonlune gore olur bu ay❤
Bende Cuma kan vermistim 65.97 cikmisti.
Bat 28ydi normalde yani pazar.
Iyi hissettigim icin bi daha kan vermedim zaten bi olumsuzluk olursa yasayacaz hepsini sil bastan.
Carsamba testte silik cikmisti biliyorsunuz cumartesi sabahi biraz daha koyuydu bugunde aksamustu yaptim boyle cikti :)
Persembe ya da Cuma doktora gitmeyi düsünüyorum.
Eki Görüntüle 2103069
Hayırlısını versin rabbim inşallahBize hayırlı haberlerini ver canım bence çıkacak
Vala göremedim cnm yaEki Görüntüle 2103060 Eki Görüntüle 2103061 bunda goruyomusun cnm
5 ya da 6. haftada görünür canımKese 4.haftada görünür mü
Günaydın canımGünaydın kızlar bu arada
Günaydın kuzummmmGünaydın kızlar bu arada
Bat ne zamandi??Günaydın canm bi bakarmisin testime sana zahmetEki Görüntüle 2103109 Eki Görüntüle 2103110
Dün yani bat günü akşam yaptım canmBat ne zamandi??
Canım senin gecikme mi olduBat ne zamandi??
Sanki sizin testlerinizde gebelik var gibi.Günaydın canm bi bakarmisin testime sana zahmetEki Görüntüle 2103109 Eki Görüntüle 2103110
Hımm belki geç döllemme olmustur ama bat günüyse cıkmasi lazimdiDün yani bat günü akşam yaptım canm
Var canm evet ama çok hafif çıktı oda dayanamadim aksam yaptım diye heraldeSanki sizin testlerinizde gebelik var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?