Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime dört hün varda benim ovulasyon teti yaptım bugun pozitif çıktı o yüzden sordum

Ben adetime 4 gun varken normal test yaptigimda cok silik bir cizgi cikmisti.Gebelik testi denemedin mi?

Ay canım ya çok güzel resim bu bayıldım Allahım doktorda hayırlı haberler verir inş sana sende bize .dualarım seninle canim

Allah razı olsuun❤ insallah :)

Canim bende sana yazacaktim. Tekrar kan testi yaptirdin mi diye merak etmistim. Senin kendini iyi hissetmen en önemlisi. Her şey cok guzel olacak eminim❤
Benim tedavi de Mart ayına kaldı. Sabırla bir bat daha bekleyecegim.

Tesekkur ederim canımm❤
Gripten dolayı mı kaldı?
Sonuc iyi olsunda varsin 1 aycık kalsın❤

Allah razı olsuun
Cuma belli olur sanirim bakalim.
Seninde guzel haberlerini bekliyoruum

Ya da kimyasal gebelik oldu değer düşüyor birşeyler içme bekle 2 gün daha sonra tekrar kan ver cnm
Tamam canım. Bakalım sağlık ocağındaki doktor ne diyecek. Kum çıktı bir de ilaç da yazacak

Ya anlamiyorum ben regl olcagım zaman akıntim baslardi 1 haftadan once smdi kupkuruyum hıc yok

Bence var iste 2 de ciksa gec dollenme bu 2 gun sonra tekrar yaptir
Keşke âdetlerim düzenli olsaydı. Böyle muallakta kaldım. Keşke 0 çıksaydı yine arada kaldım bak. Sağlık ocağına gidecem 2 gibi bakalım o ne diyecek

Keşke âdetlerim düzenli olsaydı. Böyle muallakta kaldım. Keşke 0 çıksaydı yine arada kaldım bak. Sağlık ocağına gidecem 2 gibi bakalım o ne diyecek
Sen onlatin dediklerine bakma bence onlar verilen sayi degerlerine gore yok diyebilir ama sen bence ilac veya herhangi birsey kullanma bir iki gun sonra tekrar kan testi ver ..

Sen onlatin dediklerine bakma bence onlar verilen sayi degerlerine gore yok diyebilir ama sen bence ilac veya herhangi birsey kullanma bir iki gun sonra tekrar kan testi ver ..
Yine heyecan yine umuttt. Perşembe tekrar verim kan o zaman

Eğer sizin dediğiniz gibi 2den yükselir de hamile olursam çok vicdan azabı çekerim. Evliliğin ilk aylarında da 2 gibi bir şey çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Adet olmuyordum. Söktürücü vermişti doktor. Içince adet olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…