Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok oldum ama kusura bakma acaba sabah normal gebelik testinde çıkarmı?
Yok canım estağfurullah niye kusura bakayım
Bence yap canım Yani tekrar yumurtlama ihtimali yoksa gebelik pozitif çıkar bence inşallah yanılmayız

İnşallah çünkü elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi yok sabah ilk işim test yapmak olucak çoook saol
Ayy çok merak ederim beni de etiketle canım yapınca kaçırmayım inşallah boşa umut vermiş olmam ama görünen öyle güzel haberlerle gel inşallah canım

Yap bence canım 6gün geçmiş
Hayal kırıklığı yaşamazsın inşalllah Allahın izniyle hayırlı sağlıklı gelsin bebişin
Yaptim canim test,
Size de haber veririm sonucu dedigim icin yazmak istedim.
Sonuc: Negatif
Korunmaya devam ettigimiz ve Allah nasip ederse yaza dogru calismaya baslayacagimiz icin zaten olsaydi cokkkk buyuk surpriz olurdu ama..belki bi umut dedim sanirim ki negatifi gorunce bi tuhaf oldum yine de..

Kizlr adetim iki gün ğeçikti ama hamile degilimdir umudum kalmadı artik sordum cevap vermedınız bu ay 31 cekıyo dıye gecıkmıs olabılırmı
Sanmıyorm cnm dşlerm umudn seninle kalır bitmez tam umudmz bittiği anda biz kavstuk sende kavsrsun inşaAllah

Merhaba kızlar❤
Yoğun geçti haftasonu baktım ama yazamadım.
Yeni hamislerin gözüaydinn❤
@Efe2014 Sürecin sıkıntısız geçip olumlu sonuçlarla sevindirir insallah canim,Allah yardımcın olsun❤
seymaka Belli olmazdi canim kontrolde hic canini sıkma,zararıda olmaz.Insallah gonlune gore olur bu ay❤

Bende Cuma kan vermistim 65.97 cikmisti.
Bat 28ydi normalde yani pazar.
Iyi hissettigim icin bi daha kan vermedim zaten bi olumsuzluk olursa yasayacaz hepsini sil bastan.
Carsamba testte silik cikmisti biliyorsunuz cumartesi sabahi biraz daha koyuydu bugunde aksamustu yaptim boyle cikti :)
Persembe ya da Cuma doktora gitmeyi düsünüyorum.

Canım hiç ovulasyon testiyle denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…