Test adet olcam gün yaptım ama bişe cıkmadı canım herkeste cıkmaz erken dedilerTest yaptin mi canım
Yok canım estağfurullah niye kusura bakayımCanım çok oldum ama kusura bakma acaba sabah normal gebelik testinde çıkarmı?
Kan testi yapman en iyisi canım eger elinde test varsa yarın tekrarla istersenTest adet olcam gün yaptım ama bişe cıkmadı canım herkeste cıkmaz erken dediler
İnşallah çünkü elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi yok sabah ilk işim test yapmak olucak çoook saolYok canım estağfurullah niye kusura bakayım
Bence yap canım Yani tekrar yumurtlama ihtimali yoksa gebelik pozitif çıkar bence inşallah yanılmayız
Ediyorum kuzum inşallah hrks sevnrBizede dua et kuzum
Ayy çok merak ederim beni de etiketle canım yapınca kaçırmayımİnşallah çünkü elimde normal gebelik testi var erken gebelik testi yok sabah ilk işim test yapmak olucak çoook saol
İnşallah ilk defa bu kadar yaklaştım rabbim bana nasip ettiyse ne mutluAyy çok merak ederim beni de etiketle canım yapınca kaçırmayıminşallah boşa umut vermiş olmam ama görünen öyle güzel haberlerle gel inşallah canım
İnşallah herkes nasip olurİnşallah ilk defa bu kadar yaklaştım rabbim bana nasip ettiyse ne mutlu
Olmasa ıkı gün daha beklerım kan testıne gıderım canımKan testi yapman en iyisi canım eger elinde test varsa yarın tekrarla istersen
Test adet günü yaptım cikmadı canım olmasa bıras daha beklerım kana gıderımTarihle gecikmesinin alakası olamaz ama test yaptın mı belki geç döllenmdir
Yaptim canim test,Yap bence canım 6gün geçmiş
Hayal kırıklığı yaşamazsın inşalllah Allahın izniyle hayırlı sağlıklı gelsin bebişin
Sanmıyorm cnm dşlerm umudn seninle kalır bitmez tam umudmz bittiği anda biz kavstuk sende kavsrsun inşaAllahKizlr adetim iki gün ğeçikti ama hamile degilimdir umudum kalmadı artik sordum cevap vermedınız bu ay 31 cekıyo dıye gecıkmıs olabılırmı
İşallah canimm dua et lutfen cok üzülyorun işallah bu ay olurSanmıyorm cnm dşlerm umudn seninle kalır bitmez tam umudmz bittiği anda biz kavstuk sende kavsrsun inşaAllah
Sıkıntıya girme illa olsn deme Hayrlısını iste Allahtanİşallah canimm dua et lutfen cok üzülyorun işallah bu ay olur
Hayırlıyaa versın dıyom canım hep kurban oldugum allahım kendısı bılır o isterse olurSıkıntıya girme illa olsn deme Hayrlısını iste Allahtan
Canım hiç ovulasyon testiyle denedin mi?Merhaba kızlar❤
Yoğun geçti haftasonu baktım ama yazamadım.
Yeni hamislerin gözüaydinn❤
@Efe2014 Sürecin sıkıntısız geçip olumlu sonuçlarla sevindirir insallah canim,Allah yardımcın olsun❤
seymaka Belli olmazdi canim kontrolde hic canini sıkma,zararıda olmaz.Insallah gonlune gore olur bu ay❤
Bende Cuma kan vermistim 65.97 cikmisti.
Bat 28ydi normalde yani pazar.
Iyi hissettigim icin bi daha kan vermedim zaten bi olumsuzluk olursa yasayacaz hepsini sil bastan.
Carsamba testte silik cikmisti biliyorsunuz cumartesi sabahi biraz daha koyuydu bugunde aksamustu yaptim boyle cikti :)
Persembe ya da Cuma doktora gitmeyi düsünüyorum.
Eki Görüntüle 2103069
Canım hiç ovulasyon testiyle denedin mi?
Adetime dört hün varda benim ovulasyon teti yaptım bugun pozitif çıktı o yüzden sordumDenemedim canım,kullanmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?