- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
Var benceCanım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benceCanım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm
Göremez cnm tekrar kan testi ister zaten ona göre ilaç verirYeni döllenme olsa ultrasonda belli olir mu? Sonuç 2 cıktı. Sağlık ocağındaki doktor olabilir dedi.
Yaaa sen şu gebelik testini yapsana elinde vardı ya hani. Valla meraktan ölecemCanım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm
ama hala terettür ediyorum Cuma kan veriyim diyorumVallahi bebek yükleniyooooorrr %95 olmuş bilehadi hayırlısı canımmm çok sevindim koyulaştığına tesadüf f değilmiş yani
![]()
Ama normal gebelik tesai ya çıkmazsaYaaa sen şu gebelik testini yapsana elinde vardı ya hani. Valla meraktan ölecem![]()
Bence de yap canım ovulasyon bu kadar net koyu çıkar diye dusunuyorumAma normal gebelik tesai ya çıkmazsa
bilemedim canım, belki anlık bir yükselişti çok da kafanı karıştırmak istemem.Hep 1kusurdu ilk defa şimdi gördüm böyle. Kadın doğum da randevu iptal olmuş. 14 şubata vardı ona aldım ama ona da gidebilirim de gidemeyebilirim de. Şehir dışına çıkma durumumuz var çünkü
Normal gebelik testi diye yapmıyorumBence de yap canım ovulasyon bu kadar net koyu çıkar diye dusunuyorum![]()
Erken gebelik alamaz misin bugünNormal gebelik testi diye yapmıyorum
Almak yerine bekliyim diyorum cuma günü kan veriyim bizim burda 15 lira kan yarım saate çıkıyo özel bi yerErken gebelik alamaz misin bugün
öyleyse kan ver, hem ucuzmuş da en garantisi..Almak yerine bekliyim diyorum cuma günü kan veriyim bizim burda 15 lira kan yarım saate çıkıyo özel bi yer
canım diğer değerlerin normal çıkmış ne güzel. o ilaç da işe yarar her şey normale döner inşallah =)1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Aynen canım ama cuma adet günğö bekliyim diyorumöyleyse kan ver, hem ucuzmuş da en garantisi..
Değerin kaç çıktı canım?1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Tamam canım. Cuma tekrarlarım çıkmazsa pazartesi giderimUltrasonda belli olmaz bence perşembe veya cuma tekrar kan ver yada doktora git ve erkek doktor bayan doktordan daha iyi benim fikrim benim doktorum erkek gayet anlayışlı ilgili biri
O zaman cuma falan gideyimGöremez cnm tekrar kan testi ister zaten ona göre ilaç verir
Bence stresten oldubilemedim canım, belki anlık bir yükselişti çok da kafanı karıştırmak istemem.
görüneceğin zaman belirtirsin sonuç olarak şu an referans değerlerin üstünde değil
+1Bence de yap canım ovulasyon bu kadar net koyu çıkar diye dusunuyorum![]()
O daha iyimis en azindan garanti olur canimmAlmak yerine bekliyim diyorum cuma günü kan veriyim bizim burda 15 lira kan yarım saate çıkıyo özel bi yer