Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr sağlık ocağına gittim. Kum döküyorsun ürolojiye git dedi. Gebelik için bakmışsın ama negatif dedi. 2 cıkmış galiba dedim. Nerden biliyorsun dedi güldü. Sonra progestan istedim. Adet için mi dedi. Evet dedim. Ya gebelik varsa dedi güldü? Riske atamam dedi. Kadın doğuma gitsen daha iyi olur dedi ve benim randevum 14 şubata ertelendi. Erkek doktora da gidemem :KK43:
Neden erkek doktora gitmiyorsun ki. Sağlıkta kadın erkek olmaz bence :)

Yeni döllenme olsa ultrasonda belli olir mu? Sonuç 2 cıktı. Sağlık ocağındaki doktor olabilir dedi.

Hiç bilmiyorum ki. Başka yere gönderiyorlar bizim burda. Ilk defa 3ün üstüne çıktı benimki. Genelde hep 1 küsür çıkar. Sağlık ocağındaki doktorların progestan yazma yetkileri var mı istesem
Bazen stres sinir de etkiler canım sen yinede ihmal etme önümüzdeki ay yine kontrol ettir. Aslında doktoruna gitsen ultrason da ister tiroit olup olmadığın daha net belli olur. Progestan ilacı hakkında hiç bilgim yok canım bi sor istersen.

Ahaha ayyy yirim beeee :KK5:inşallah valla belirtim falan hiiiç yok düşünmemeye çalışıyorumm :olamaz: Bu ay bende tutarsa bunu tahmin edenlere bişi yollayasım var valla :confused:

Göz açıp kapayana kadar geçer merak etme, asıl geçmeyen Bat’a kadar olan zaman resmen yerinde sayıyor :kahve:
:KK200::KK200: İnşlhhhhhh vardır cnmm

Tahliller öğleden sonra cikacak eger prolaktin yine yuksek çıkarsa ilac yazsin dicem canimm . ha dun alttan muayene etti yine cok şükür enfeksiyon kist vs yok dedi temizmis gecikti diye belki bisey vardir dedim de. Bakalım tahlil ne cikacak
Sevindim canım temiz olmasına inşallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar

Bazen stres sinir de etkiler canım sen yinede ihmal etme önümüzdeki ay yine kontrol ettir. Aslında doktoruna gitsen ultrason da ister tiroit olup olmadığın daha net belli olur. Progestan ilacı hakkında hiç bilgim yok canım bi sor istersen.
Olmazsa pazartesi giderim sabah erkenden

Yeni döllenme olsa ultrasonda belli olir mu? Sonuç 2 cıktı. Sağlık ocağındaki doktor olabilir dedi.
Ultrasonda belli olmaz bence perşembe veya cuma tekrar kan ver yada doktora git ve erkek doktor bayan doktordan daha iyi benim fikrim benim doktorum erkek gayet anlayışlı ilgili biri

Canım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm
Vallahi bebek yükleniyooooorrr %95 olmuş bile:KK8:hadi hayırlısı canımmm çok sevindim koyulaştığına tesadüf f değilmiş yani :KK66::KK6:

Back
X