Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet normal değerin canım üst sınırı 30 zaten. Benim ilkin 160lardaydı. İlaçla düşürdük baya. Senin ilaca gerek yok kuzum bu değerle:KK66:

Oyy senin bayağı yüksekmiş be maşallah düşmüş. Benim lab. Sonuçlarımda sınır 20 yazıyor niye böle değişiyor ki kafam karıştı şimdi

Aaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederim :KK36: cansın sen :KK200: bu ay sıra sende gibime geliyor... Ben daha çalışmaya başlamadım :KK69: yol çok uzun göründü gözüme bi an :KK55:
o günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta senin seymaka seymaka sezson sezson @Efe2014 hamile kalmanız.sizin yazılarınızı görünce bana huzur geliyor.diğer arkadaşlar alınmasın ama başta sizler .çünkü sizlerle çok şey paylaştım plojovic plojovic aramızdan ayrıldı sadece :)

Bende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon

Ay sen nerde yaşıyosunki oraya geleyim ben on numara fiyatmış valla

Evet canım gebelik varsa riskli içmemende fayda var önce durumunu netleştir bence. Adetin geldiğinde başlarsın
Keşke 0 çıksaydı ya eğer gebelik yoksa. Hemen başlardım :(

Benim öyle resmim bile yok denecek kadar az galiba :KK43: ama gerçekten garip geliyor göbeklerini göze sokar gibi çekip internete koyanlar :)
Bu benim 3. Gebeliğim olacak hiç bi zaman göbeğimi açıp göstermedim tam tersi nasıl saklayacam diye hep bol şeyler giyerdim olanın var olmayanın var öyleleri sanıyorlarki kıskanıyorlar hayır tam tersi insan sadece üzülüyor yoksa kimse kimseyi kıskanmaz iyi olmasını ister bebeğin ve annenin Allah öylelerine akıl fikir versin

Sınırdan biraz yüksek engel değil bence ama yeniden ölçtürsen biraz daha yüksek çıkar bu ay çol kafaya takıp stres yaşadın kuzum.

Sen bu değerle doktora gitsen ilaç vermez bence
Ilaclik bir şey yok demişti ama bir an sorayim dedim konuyu görünce :)

Bizde stresten bol ne var :KK14: insallah normal duzeye gelir bakalım canım. Sende durumlar nasıl tahlil sonucun cikti mi buarada

Çıktı kuzum o da ayrı dert başka bir test yapmış alakası bile yok. Daha da gidemicem doktora izin alamıyorum zırt pırt. Hormon testleri gibi olsa adet zamanı yaptırırım dicemde öyle de değil. Özeller deli saçması fiyat veriyor ben anlamıyorum bu doktorları gerçekten. AmH ta istemiştim o hiç yok mesela

Bu benim 3. Gebeliğim olacak hiç bi zaman göbeğimi açıp göstermedim tam tersi nasıl saklayacam diye hep bol şeyler giyerdim olanın var olmayanın var öyleleri sanıyorlarki kıskanıyorlar hayır tam tersi insan sadece üzülüyor yoksa kimse kimseyi kıskanmaz iyi olmasını ister bebeğin ve annenin Allah öylelerine akıl fikir versin

Ah valla okudukça görümcemi pataklayasım geldi kadın sosyal medya kullanmazdı ne zaman hamile kaldı coştu valla

Ilaclik bir şey yok demişti ama bir an sorayim dedim konuyu görünce :)

Yok canım ilaç vermez bu değere benim 30-40 arası gezinir ona bile ben çok ısrar ettiğim için yazdı ilaç gerek yok dedi. Zaten hastanede her işimi ısrarla yalvarla yaptırır hale geldim özellikle şu gebeliğe hazırlık durumunu çok sallamıyorlar

Ah valla okudukça görümcemi pataklayasım geldi kadın sosyal medya kullanmazdı ne zaman hamile kaldı coştu valla
Çok saçma karnım yazın büyüyecek diye içim içimi yiyiyor valla havalar da sıcak olacak büyük ihtimalle çıkmam herhalde dışarı:) normalde iki çocuğumda kışın sonunda fln Doğum yapmıştım hiç belli ettirmezdim ayıp bide ya bence :))o_O

Hamis birinden boyle bisey duymak cok umut vericiii. Allah bebegini size bagislasin hayirli etsin canimm. Ekstra bisey yaptin mi peki folik asit vs
İçtim canım nerdeyse 1 yıldır hep folik asit kullanıyorum bu ay olursa diyerek hiç bırakamadım. Çookk teşekkür ederim amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah. Darısı bekleyen herkese olsun inşallahh umarım senin de hormonların düzene girer de tez vakitte bebişine kavuşursun canım:KK68:

o günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta senin seymaka seymaka sezson sezson @Efe2014 hamile kalmanız.sizin yazılarınızı görünce bana huzur geliyor.diğer arkadaşlar alınmasın ama başta sizler .çünkü sizlerle çok şey paylaştım plojovic plojovic aramızdan ayrıldı sadece :)

Ayyy kuzuuum inşalllah nasıl teşekkür etsem bilemedim okadar güzel bir dilek ki Allah razı olsun.:dua: Aynı şeyleri hissediyoruz. Baştan beri alıştığım gördükçe sevindiğim bir kaç insan var. Sende onlardan birisin. :KK200: Vosvosum ( VosVos35 VosVos35 ) buraya katıldığımdan beri gözümde medar-ı iftarı bilhassa onu yazasım geldi. Tabiki plojovic plojovic i hayırlısıyla hamişler kervanına uğurladık o da haberini alınca çok ama çok sevindiklerim arasında. Herkese çok fazla sevinicem ama baştan beri gözümün ve kalbimin alıştığı insanlara ekstra çok çok sevinicem :KK68: inşallah beni ekstra çok çok sevindirirsin kuzum.

Yok canım ilaç vermez bu değere benim 30-40 arası gezinir ona bile ben çok ısrar ettiğim için yazdı ilaç gerek yok dedi. Zaten hastanede her işimi ısrarla yalvarla yaptırır hale geldim özellikle şu gebeliğe hazırlık durumunu çok sallamıyorlar
Aynen ya. Doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Canım sıkılıyor artık

Bende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon

Ay sen nerde yaşıyosunki oraya geleyim ben on numara fiyatmış valla

Evet canım gebelik varsa riskli içmemende fayda var önce durumunu netleştir bence. Adetin geldiğinde başlarsın
İstanbul esenler canım

Ben 14 şubata randevu aldım ya arkadaşlar. Yarın sabah gidip fiş alsam sıkıntı olmaz değil mı? Yoksa randevuyu iptal etmem mi gerekiyor

Oyy senin bayağı yüksekmiş be maşallah düşmüş. Benim lab. Sonuçlarımda sınır 20 yazıyor niye böle değişiyor ki kafam karıştı şimdi
Alla alla Ben de üniversitede de özelde de baktırdığımda hep 29,5 üst sınır yazardı bence 30 a kadar normal ilaç vermezler.:110:

Ayyy kuzuuum inşalllah nasıl teşekkür etsem bilemedim okadar güzel bir dilek ki Allah razı olsun.:dua: Aynı şeyleri hissediyoruz. Baştan beri alıştığım gördükçe sevindiğim bir kaç insan var. Sende onlardan birisin. :KK200: Vosvosum ( VosVos35 VosVos35 ) buraya katıldığımdan beri gözümde medar-ı iftarı bilhassa onu yazasım geldi. Tabiki plojovic plojovic i hayırlısıyla hamişler kervanına uğurladık o da haberini alınca çok ama çok sevindiklerim arasında. Herkese çok fazla sevinicem ama baştan beri gözümün ve kalbimin alıştığı insanlara ekstra çok çok sevinicem :KK68: inşallah beni ekstra çok çok sevindirirsin kuzum.
inş canım valla bende sizin haberlerinizi umutla bekliyorum.bende kendimi vurdum mutfağa yemek hamur işleri derken zaman geçti isimlerini söylemicem yoksa insanların CANI ÇEKEBİLİR(dip not).oğlanla uğraştım ödevlerini bitirdim ama şu oak ayı bitemedi gitti valla.

Çok saçma karnım yazın büyüyecek diye içim içimi yiyiyor valla havalar da sıcak olacak büyük ihtimalle çıkmam herhalde dışarı:) normalde iki çocuğumda kışın sonunda fln Doğum yapmıştım hiç belli ettirmezdim ayıp bide ya bence :))o_O

Ay yok yahu niye öyle düşünüyosun eminim yazın çok çok tatlış olacaktır sadece sıcaklar fena bunaltacak. Allah A AsyaaAyazz a sabır versin kendisi Adana da geçircek hamileliği yakında bebişi yakalarsa, artık güneşe ateş eder :halay:

Bence sıcaklar olmasa hamileliğin en güzel zamanları gibi geliyor bana kıymetini bil ;) sadece şu süreçte anladım ki eğer benim gibi çabalayan kadınlar varsa karnımı gördüğünde onu üzmüşüm gibi düşüneceğim. Çünkü insanın görünce boğazında birşey düğümleniyor. Haklısın bu konuda.

Benn şimdi sinir oldum gençler. Uzayan şeffaf akıntı 3 gündür var. 14. Gün de vardı ama bu neyin nesi gene mi yumurtluyorum :@

Ay yok yahu niye öyle düşünüyosun eminim yazın çok çok tatlış olacaktır sadece sıcaklar fena bunaltacak. Allah A AsyaaAyazz a sabır versin kendisi Adana da geçircek hamileliği yakında bebişi yakalarsa, artık güneşe ateş eder :halay:

Bence sıcaklar olmasa hamileliğin en güzel zamanları gibi geliyor bana kıymetini bil :KK66: sadece şu süreçte anladım ki eğer benim gibi çabalayan kadınlar varsa karnımı gördüğünde onu üzmüşüm gibi düşüneceğim. Çünkü insanın görünce boğazında birşey düğümleniyor. Haklısın bu konuda.
burda da bi bayan var zırt pırt karnının fotosunu profil yapıyor hâlâ var mı bilmiyorum (:

Back
X