- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım cumlemize nasip olsun hayirlisi ile . ilac kullanacam diye mi neyse iyi seyler hissediyorum bu ay içincanım diğer değerlerin normal çıkmış ne güzel. o ilaç da işe yarar her şey normale döner inşallah =)
Geçen ay 40 ti bu ay 31 canımDeğerin kaç çıktı canım?
Benim öyle resmim bile yok denecek kadar az galibayapan oluyor özellikle belirginleşen karınlarını gözümüze sokuyorlar :/
Canım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil.1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Aslanpençesini sürekli kullansaydın belki de daha da düşecekti canım. İyi bari diğer değerlerin güzel sevindim. Başka neler yapacaksın bu ay canım? :)Geçen ay 40 ti bu ay 31 canım
Canım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil.Hamile kalınca bıraktım zaten. İnşallah sende de işe yarar canım. :)
Canım onceden de söylemiştim bu ay icin adet olana kadar bisey yapma hormon tahlili yap değerlerine gore kur vs araştırip oyle baslayalim bence yine de sen bilirsinTestere dişli aslan pençesini aldım. Yarın başlayım mı kullanmaya? Gebelik varsa zarar verir mi ?
Canım bu ilacı n etkileri baya cokmus inofolice devam edeyim baska bisey yapmim diyorum . ama aklimda maydonoz sut buhari vardi bilmiyorum kiAslanpençesini sürekli kullansaydın belki de daha da düşecekti canım. İyi bari diğer değerlerin güzel sevindim. Başka neler yapacaksın bu ay canım? :)
İnofolice ne ilacıydı canım? Valla ben ilaç taraftarı olmadığım için bitkisel denemek istedim. Aslanpençesi faydası olmuş sende bende de olmuştur bence biraz :)Canım bu ilacı n etkileri baya cokmus inofolice devam edeyim baska bisey yapmim diyorum . ama aklimda maydonoz sut buhari vardi bilmiyorum ki
Hamis birinden boyle bisey duymak cok umut vericiii. Allah bebegini size bagislasin hayirli etsin canimm. Ekstra bisey yaptin mi peki folik asit vsCanım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil.Hamile kalınca bıraktım zaten. İnşallah sende de işe yarar canım. :)
Canım folik asit ama baya iyi diyorlar bende aldım kullandim ara verdim kac gündür.bugun baslicam tekrarİnofolice ne ilacıydı canım? Valla ben ilaç taraftarı olmadığım için bitkisel denemek istedim. Aslanpençesi faydası olmuş sende bende de olmuştur bence biraz :)
Bende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Almak yerine bekliyim diyorum cuma günü kan veriyim bizim burda 15 lira kan yarım saate çıkıyo özel bi yer
Testere dişli aslan pençesini aldım. Yarın başlayım mı kullanmaya? Gebelik varsa zarar verir mi ?
Gözümüz yok ama olan var olmayan var dmi :))Benim öyle resmim bile yok denecek kadar az galibaama gerçekten garip geliyor göbeklerini göze sokar gibi çekip internete koyanlar :)
Benim prolaktinim 23.9 gebeliğe engel mı?
Gayet normal değerin canım üst sınırı 30 zaten. Benim ilkin 160lardaydı. İlaçla düşürdük baya. Senin ilaca gerek yok kuzum bu değerleBenim prolaktinim 23.9 gebeliğe engel mı?
Bizde stresten bol ne varBende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon
Bende folbiol kullanıyorum canım birde d vitaminiCanım folik asit ama baya iyi diyorlar bende aldım kullandim ara verdim kac gündür.bugun baslicam tekrar
Hormonlarım hep normal çıkıyor. Sadece pico olduğu için yumurtlama problemi oluyor. Doktor tsh da bir sıkıntı yok dedi. Bence anlık yükseldi o. Çok ağladım stres yaptım bu ayCanım onceden de söylemiştim bu ay icin adet olana kadar bisey yapma hormon tahlili yap değerlerine gore kur vs araştırip oyle baslayalim bence yine de sen bilirsin