Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testere dişli aslan pençesini aldım. Yarın başlayım mı kullanmaya? Gebelik varsa zarar verir mi ?

canım diğer değerlerin normal çıkmış ne güzel. o ilaç da işe yarar her şey normale döner inşallah =)
Insallah canım cumlemize nasip olsun hayirlisi ile . ilac kullanacam diye mi neyse iyi seyler hissediyorum bu ay için

1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Canım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil. ;) Hamile kalınca bıraktım zaten. İnşallah sende de işe yarar canım. :)

Benim prolaktinim 23.9 gebeliğe engel mı?
Canım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil. :KK66: Hamile kalınca bıraktım zaten. İnşallah sende de işe yarar canım. :)

Testere dişli aslan pençesini aldım. Yarın başlayım mı kullanmaya? Gebelik varsa zarar verir mi ?
Canım onceden de söylemiştim bu ay icin adet olana kadar bisey yapma hormon tahlili yap değerlerine gore kur vs araştırip oyle baslayalim bence yine de sen bilirsin

Aslanpençesini sürekli kullansaydın belki de daha da düşecekti canım. İyi bari diğer değerlerin güzel sevindim. Başka neler yapacaksın bu ay canım? :)
Canım bu ilacı n etkileri baya cokmus inofolice devam edeyim baska bisey yapmim diyorum . ama aklimda maydonoz sut buhari vardi bilmiyorum ki

Canım bu ilacı n etkileri baya cokmus inofolice devam edeyim baska bisey yapmim diyorum . ama aklimda maydonoz sut buhari vardi bilmiyorum ki
İnofolice ne ilacıydı canım? Valla ben ilaç taraftarı olmadığım için bitkisel denemek istedim. Aslanpençesi faydası olmuş sende bende de olmuştur bence biraz :)

Canım bende 1 yıldır prolaktin yüksekliği var. O ilaç ile hamile kaldım . Haftada 2 gün yarım yarım içiyordum. Yani gebeliğe engel değil. :KK66: Hamile kalınca bıraktım zaten. İnşallah sende de işe yarar canım. :)
Hamis birinden boyle bisey duymak cok umut vericiii. Allah bebegini size bagislasin hayirli etsin canimm. Ekstra bisey yaptin mi peki folik asit vs

İnofolice ne ilacıydı canım? Valla ben ilaç taraftarı olmadığım için bitkisel denemek istedim. Aslanpençesi faydası olmuş sende bende de olmuştur bence biraz :)
Canım folik asit ama baya iyi diyorlar bende aldım kullandim ara verdim kac gündür.bugun baslicam tekrar

1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa
Bende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon

Almak yerine bekliyim diyorum cuma günü kan veriyim bizim burda 15 lira kan yarım saate çıkıyo özel bi yer

Ay sen nerde yaşıyosunki oraya geleyim ben on numara fiyatmış valla

Evet canım gebelik varsa riskli içmemende fayda var önce durumunu netleştir bence. Adetin geldiğinde başlarsın

Benim prolaktinim 23.9 gebeliğe engel mı?

Sınırdan biraz yüksek engel değil bence ama yeniden ölçtürsen biraz daha yüksek çıkar bu ay çol kafaya takıp stres yaşadın kuzum.

Sen bu değerle doktora gitsen ilaç vermez bence

Bende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon
Bizde stresten bol ne var :KK14: insallah normal duzeye gelir bakalım canım. Sende durumlar nasıl tahlil sonucun cikti mi buarada

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim eskiden çok sevimli bulurdum öyle fotoları hala da öyle sempatim var ama şu dönemde inanılmaz itici buluyorum. Nispet yapar gibi deliyor ama halbuki öyle değil aslında tabiki bu benim kendi kendimle yaşadığım sorun :( doğal olarak şu sürecimde batıyor bana arkadaş “b.k mu var şimdi onu oraya koydun” diyorum içimden. Allah biliyor içimi asla göz değdirmiyorum ben hevesimden atamıyorum o duyguları içimden. O yüzden sosyal medyadan uzaklaştım uzun bir süredir görmüyorum ohhhh

Canım onceden de söylemiştim bu ay icin adet olana kadar bisey yapma hormon tahlili yap değerlerine gore kur vs araştırip oyle baslayalim bence yine de sen bilirsin
Hormonlarım hep normal çıkıyor. Sadece pico olduğu için yumurtlama problemi oluyor. Doktor tsh da bir sıkıntı yok dedi. Bence anlık yükseldi o. Çok ağladım stres yaptım bu ay

Back
X