Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan suyuna cesaret edemedim ben canım maalesef düşükten sonra yine adet olamıyorum en son 25 aralıkta oldum ama yine şüphelerim olunca 2 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Ben de en son 19 Aralıkta oldum. Umarım şüphelerin doğru çıkar canım

İnşallah o güzel duyguları tekrar yaşarsın canım. Sağlıklı doğumlar nasip olsun. Hiç ummadığı anda hamile kalan çok kişi var demekki kafaya takmayınca oluyor cidden, planlı olunca tutmuyor arkadaş

Cumartesi’ye kadar regl olmam lazım (inşallah olmam). Şu an bir belirti yok gelecek gibi görünmüyor. Günler nasıl geçecek bilmiyorum kızlaaaaaar

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız. Genelde adet belirtilerin neler oluyor canım ? Ben daha önce hiç dikkat etmediğim için böyle şeylere inan kafam karışıyor neyin belirtis anlamıyorum

canım herkesin söylediği klasık bi soz var çok duymuşsundur kafaya takmayınca oluyormuş ama nerdeeee

Ay o lafı duymaktan gına geldi yeminle bu lafı söyleyenlerin genelde çocukları var. He canım he sen hiç kafana takmadın şıp diye karnına düşüverdi, sende AAAAA İNANMIYOROOOUUĞĞĞĞĞMMM diye çok şaşırdın doğurduktan sonra bende rahat bir şekilde “ay hiç kafama takmadım hiç düşünmedim yeeeaaah” derim.

aynen çyle canım yemin ederim sinir oluyorum sanki kafana takma deyince öyle oluyorda biz yapmıyoruz ilki bi olsun ikincisinde zaten okadar stres olmaz

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız. Genelde adet belirtilerin neler oluyor canım ? Ben daha önce hiç dikkat etmediğim için böyle şeylere inan kafam karışıyor neyin belirtis anlamıyorum

Ya genelde karnım ve kasıklarım ağrımaya başlar ve hafif kanlı akıntı gelir öncesinde (adet olacağımın habercisi gibi diyelim). Tatlı tuzlu ne varsa aynı anda gömüyorum hiç affetmem. Bakalım belki bu sefer sessiz sedasız gelecek. Gelmezse hop pazartesi kan vermeye.

Son düzenleme:

Bence gerçekte doğru o. Bi arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı. Sonra yaklaşık 2 sene hamile kalamadı. Aşılama falan yapıldı negatif. Derken can sıkıcı şeyler oldu ve bu hamileliği unuttu gitti o süreçte ve o ay hamile kaldı. Öyle ki kendini o kadar inandırmışki test yaptırmaya annesi zorla götürmüş sonucu da nasıl olsa negatif diye alıp bakmadan cebine koymuş onada annesi zorla bakmış. Sonuç olarak kafaya takmayı bıraktığı ay hamile kaldı. Doktorlarda öyle diyordu zaten.

tamam doğru olabilir ama zaten bebek istediğimizi bilen herkes varmı birsey adet oldunmu sorusunuı sorunca ister istemez tekrar aklına geliyor üzülüyorsun daha cok istiyorsun

tamam doğru olabilir ama zaten bebek istediğimizi bilen herkes varmı birsey adet oldunmu sorusunuı sorunca ister istemez tekrar aklına geliyor üzülüyorsun daha cok istiyorsun
Haklısın ama işte rahat olmak lazım :) ben bu ay son 6 güne kadar rahattım ama 6 gün kala sabırsızlık başladı :) gerçi olmadı ama olsun başka batlara artık :))))

Tekrar Amh testi istedi canim. O da persembe gunu belli olacak. Sonuca gore tedavi baslayacak canim. 1 aya raziyim artik.
Hadi insallah baska seylere gerek kalmaz canim.Sadece regli beklersin❤

Ayrılmadımmmmm :) yine aynı heyecanla devaamm :)
Benim az az akintim hep oldu buarada.Regl zamanina yakin daha belirgindi hatta.

Keşke 0 çıksaydı ya eğer gebelik yoksa. Hemen başlardım

Canim sen kendine eziyet ediyorsun
Uzmek istemem ama boyle giderse kendinde en buyuk sorunu kendin yaratirsin
2normal bir deger buarada
Yasinla ilgilide bi sorunun yok
Gideceksin goruseceksin ugrasacaksin Allah dermansiz dert vermesin ama sen daha simdiden kendini en dibe cekiyorsun
Seni okudukca uzuluyorum senin adina.
Genceciksin ve daha 6 aylik evlisin bunlar o kadar guzel zamanlarin ki..
Bence ilk once bir yardim al ve kendin olmayi sev....

Iste bende sizi boyle dort gozle bekliyorum ve cook sevinecezzz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…