- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ben de en son 19 Aralıkta oldum. Umarım şüphelerin doğru çıkar canımsoğan suyuna cesaret edemedim ben canım maalesef düşükten sonra yine adet olamıyorum en son 25 aralıkta oldum ama yine şüphelerim olunca 2 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
BENİM HİÇ MİDE BULANTIM OLMADI HATTA BEN HASTANEYE ADET OLMUYORUM DİYE GİTTİM VE BANA ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ TARLUSALI KULLANDIM BİTTİKTEN SONRA SÜREKLİ KARNIM AGRIYORDU BİR KAÇ DEFADA BAS DÖNMEM OLDU NEDEN ADET OLMADIM DİYE KONTROLE GİTTİGİMDE KESE OLUSMUŞ DEDİ O ANKİ DUYGULARIMI ANLATAMAM
Cumartesi’ye kadar regl olmam lazım (inşallah olmam). Şu an bir belirti yok gelecek gibi görünmüyor. Günler nasıl geçecek bilmiyorum kızlaaaaaar
AMİİİNNNNrabbim sesimizi duyar inşallah bizede bir evlat nasip eder
canım herkesin söylediği klasık bi soz var çok duymuşsundur kafaya takmayınca oluyormuş ama nerdeeee
Demek mezhep genişVay anam ya. Başka dal mı yokmuş tıpta
Ay o lafı duymaktan gına geldi yeminlebu lafı söyleyenlerin genelde çocukları var. He canım he sen hiç kafana takmadın şıp diye karnına düşüverdi, sende AAAAA İNANMIYOROOOUUĞĞĞĞĞMMM diye çok şaşırdın doğurduktan sonra bende rahat bir şekilde “ay hiç kafama takmadım hiç düşünmedim yeeeaaah” derim.
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız. Genelde adet belirtilerin neler oluyor canım ? Ben daha önce hiç dikkat etmediğim için böyle şeylere inan kafam karışıyor neyin belirtis anlamıyorum
İnşallah o güzel duyguları tekrar yaşarsın canım. Sağlıklı doğumlar nasip olsun. Hiç ummadığı anda hamile kalan çok kişi var demekki kafaya takmayınca oluyor cidden, planlı olunca tutmuyor arkadaş
amin inşallah canım allah herkese nasip etsin bizlerede hepimizin güzel haberlerini alırız inşalllaahhhhh
Demek kiiDemek mezhep geniş
hallerinden memnun görünüyorlar gördüm ikisini deDemek kiiacaba karıları ne diyor
Anammmhallerinden memnun görünüyorlar gördüm ikisini de
Beleşten muayene, fena mı :)))Anammmgerçi kocalarımız öyle olsa belki kaç kere doğururduk
Vallaha ya. Süper olurmuşBeleşten muayene, fena mı :)))
Bence gerçekte doğru o. Bi arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı. Sonra yaklaşık 2 sene hamile kalamadı. Aşılama falan yapıldı negatif. Derken can sıkıcı şeyler oldu ve bu hamileliği unuttu gitti o süreçte ve o ay hamile kaldı. Öyle ki kendini o kadar inandırmışki test yaptırmaya annesi zorla götürmüş sonucu da nasıl olsa negatif diye alıp bakmadan cebine koymuşAy o lafı duymaktan gına geldi yeminlebu lafı söyleyenlerin genelde çocukları var. He canım he sen hiç kafana takmadın şıp diye karnına düşüverdi, sende AAAAA İNANMIYOROOOUUĞĞĞĞĞMMM diye çok şaşırdın doğurduktan sonra bende rahat bir şekilde “ay hiç kafama takmadım hiç düşünmedim yeeeaaah” derim.
Bence gerçekte doğru o. Bi arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı. Sonra yaklaşık 2 sene hamile kalamadı. Aşılama falan yapıldı negatif. Derken can sıkıcı şeyler oldu ve bu hamileliği unuttu gitti o süreçte ve o ay hamile kaldı. Öyle ki kendini o kadar inandırmışki test yaptırmaya annesi zorla götürmüş sonucu da nasıl olsa negatif diye alıp bakmadan cebine koymuşonada annesi zorla bakmış. Sonuç olarak kafaya takmayı bıraktığı ay hamile kaldı. Doktorlarda öyle diyordu zaten.
Haklısın ama işte rahat olmak lazım :) ben bu ay son 6 güne kadar rahattım ama 6 gün kala sabırsızlık başladı :) gerçi olmadı ama olsun başka batlara artık :))))tamam doğru olabilir ama zaten bebek istediğimizi bilen herkes varmı birsey adet oldunmu sorusunuı sorunca ister istemez tekrar aklına geliyor üzülüyorsun daha cok istiyorsun
hayırlısı olsun :) ilkmi olacakHaklısın ama işte rahat olmak lazım :) ben bu ay son 6 güne kadar rahattım ama 6 gün kala sabırsızlık başladı :) gerçi olmadı ama olsun başka batlara artık :))))
3.5 yaşında bi kızım var.hayırlısı olsun :) ilkmi olacak
allah ona uzun ömür versin3.5 yaşında bi kızım var.
Hadi insallah baska seylere gerek kalmaz canim.Sadece regli beklersin❤Tekrar Amh testi istedi canim. O da persembe gunu belli olacak. Sonuca gore tedavi baslayacak canim. 1 aya raziyim artik.
o günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta seninseymaka @sezson @Efe2014 hamile kalmanız.sizin yazılarınızı görünce bana huzur geliyor.diğer arkadaşlar alınmasın ama başta sizler .çünkü sizlerle çok şey paylaştım plojovic aramızdan ayrıldı sadece :)
Keşke 0 çıksaydı ya eğer gebelik yoksa. Hemen başlardım
Ayyy kuzuuum inşalllah nasıl teşekkür etsem bilemedim okadar güzel bir dilek ki Allah razı olsun.Aynı şeyleri hissediyoruz. Baştan beri alıştığım gördükçe sevindiğim bir kaç insan var. Sende onlardan birisin. Vosvosum (@VosVos35 ) buraya katıldığımdan beri gözümde medar-ı iftarı bilhassa onu yazasım geldi. Tabiki plojovic i hayırlısıyla hamişler kervanına uğurladık o da haberini alınca çok ama çok sevindiklerim arasında. Herkese çok fazla sevinicem ama baştan beri gözümün ve kalbimin alıştığı insanlara ekstra çok çok sevinicem inşallah beni ekstra çok çok sevindirirsin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?