Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABA CANIM MAALESEF BENDEDE PKO VAR SEN NE KADAR SÜREDİR EVLİSİN
7 aylık evliyim. Bu pico yüzünden de hiç korunmadım ve tahmin ettiğim gibi hiç de gebe kalmadim. Sabah doktora gidecem erkenden. Adet olmadım yine 2 haftaya yakın oldu

Kızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu

Bnde sendenim kuzum yaa.hayatta gidemem.ben yeni yeni solemeye baslamistm bi kere mecbur kaldm gittim.sona yat alttn baklim dedi.anamm odadan nasi kctigimi bilememistm hhhhhhhhahahh
Sabah gidecem ama korkuyorum alttan bakim derse diye inşallah karından bakar. Kaçarsam odadan ilaçları da yazdıramam yaaa

benim de sağ kasık sağ bacak akıntı falan ama heveslenmiyorum canım :/

7 aylık evliyim. Bu pico yüzünden de hiç korunmadım ve tahmin ettiğim gibi hiç de gebe kalmadim. Sabah doktora gidecem erkenden. Adet olmadım yine 2 haftaya yakın oldu

BENDE HİÇ KORUNMADIM VE HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA KARIN AGRISIYLA HASTANEYE GİTTİGİMDE HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENMİŞTİM AMA NE YAZIKKI FAZLA UZUN SÜRMEDİ SEVİNCİM 2 BUÇUK AYLIKKEN KALBİ DURDU MELEĞİMİN BENDE 2 GÜN SONRA KAN TESTİ VERİCEM TEKRAR SÜPHELERİM VAR İNŞALLAH YANILMAM BU DEFADA

CANIM TAM OLARAK EMİN DEĞİLİM AMA YUMURTLADIĞIN TARAF AGRIR DİYE BİLİYORUM

Canım hamile oldugunda belirtilern neydi

İnşallah canım benim. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş varsa. Sen ne kadar sürede hamile kaldın? Ne tedavisi gördün

Canım hamile oldugunda belirtilern neydi

BENİM HİÇ MİDE BULANTIM OLMADI HATTA BEN HASTANEYE ADET OLMUYORUM DİYE GİTTİM VE BANA ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ TARLUSALI KULLANDIM BİTTİKTEN SONRA SÜREKLİ KARNIM AGRIYORDU BİR KAÇ DEFADA BAS DÖNMEM OLDU NEDEN ADET OLMADIM DİYE KONTROLE GİTTİGİMDE KESE OLUSMUŞ DEDİ O ANKİ DUYGULARIMI ANLATAMAM

Çift çizgi çatlamasına çok yakın zamanda çıkıyor zaten canım. Yarın daha koyu olacaktır

İnşallah canım benim. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş varsa. Sen ne kadar sürede hamile kaldın? Ne tedavisi gördün

AMİN İNŞALLAH CANIM ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN BEN HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİM GEBELİK İÇİN ZATEN 9 AYLIK EVLİYİM PCOS VAR BENDE HEP ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORDUM EVLENDİM 2 AY İLAÇ KULLANMADAN OLDUM 3 AY HAMİLE KALDIM

Bence bir batını bekle öyle ekliyim seni listeye hiiiç belli olmaz. Hatırlat bana perşembe olur mu ? Belkide hamişe eklerim. İnşallah hayırlısı olur canım, ikinci kez anne olursun
Sanmıyorum hamile olduğumu ama bi umut test yanlışsa die bekliyo işte insan hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…