- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
7 aylık evliyim. Bu pico yüzünden de hiç korunmadım ve tahmin ettiğim gibi hiç de gebe kalmadim. Sabah doktora gidecem erkenden. Adet olmadım yine 2 haftaya yakın olduMERHABA CANIM MAALESEF BENDEDE PKO VARSEN NE KADAR SÜREDİR EVLİSİN
Sabah gidecem ama korkuyorum alttan bakim derse diyeBnde sendenim kuzum yaa.hayatta gidemem.ben yeni yeni solemeye baslamistm bi kere mecbur kaldm gittim.sona yat alttn baklim dedi.anamm odadan nasi kctigimi bilememistm hhhhhhhhahahh
Alttan bakacak tabii kiSabah gidecem ama korkuyorum alttan bakim derse diyeinşallah karından bakar. Kaçarsam odadan ilaçları da yazdıramam yaaa
benim de sağ kasık sağ bacak akıntı falan ama heveslenmiyorum canım :/Kızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Benımde kesildi akıntımbenim de sağ kasık sağ bacak akıntı falan ama heveslenmiyorum canım :/
7 aylık evliyim. Bu pico yüzünden de hiç korunmadım ve tahmin ettiğim gibi hiç de gebe kalmadim. Sabah doktora gidecem erkenden. Adet olmadım yine 2 haftaya yakın oldu
Kızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Aboooo harbi mii. Bayan yoksa almam sıra o zamanAlttan bakacak tabii ki
Canım hamile oldugunda belirtilern neydiBENDE HİÇ KORUNMADIM VE HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA KARIN AGRISIYLA HASTANEYE GİTTİGİMDE HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENMİŞTİM AMA NE YAZIKKI FAZLA UZUN SÜRMEDİ SEVİNCİM 2 BUÇUK AYLIKKEN KALBİ DURDU MELEĞİMİN BENDE 2 GÜN SONRA KAN TESTİ VERİCEM TEKRAR SÜPHELERİM VAR İNŞALLAH YANILMAM BU DEFADA
İnşallah canım benim. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş varsa. Sen ne kadar sürede hamile kaldın? Ne tedavisi gördünBENDE HİÇ KORUNMADIM VE HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA KARIN AGRISIYLA HASTANEYE GİTTİGİMDE HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENMİŞTİM AMA NE YAZIKKI FAZLA UZUN SÜRMEDİ SEVİNCİM 2 BUÇUK AYLIKKEN KALBİ DURDU MELEĞİMİN BENDE 2 GÜN SONRA KAN TESTİ VERİCEM TEKRAR SÜPHELERİM VAR İNŞALLAH YANILMAM BU DEFADA
Canım hamile oldugunda belirtilern neydi
6. gün bugün canım, çok da acele etmiyorum :)Vosvosum gec kalmissin calismalara :)
Normalde kesiliyor muyduBenımde kesildi akıntım
Çift çizgi çatlamasına çok yakın zamanda çıkıyor zaten canım. Yarın daha koyu olacaktırkızlar merhaba dün yazmıştım ama cvp alamadım dün yumurta takibi için doktora gittim yumurtam gelışmiş yarın en geç öbür gün çatlar dedi benim sorum şu ovülasyon testinde hala çift çizgiyi göremedim neden napmam lazım dediğiniz gibi testleride yapıorum ama olmuyo yardımcı olun
Kız bakmıyor üstüne örtü örtüyosun ilk defa mı bakıcak :))Aboooo harbi mii. Bayan yoksa almam sıra o zaman
İnşallah canım benim. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş varsa. Sen ne kadar sürede hamile kaldın? Ne tedavisi gördün
AMİN İNŞALLAHMerhaba Hanımlar,
2018 herkese bereketli olsun kimsenin kucağı boş kalmasın. 2018 de ikinci çocuğu isteyen var mı?
Sanmıyorum hamile olduğumu ama bi umut test yanlışsa die bekliyo işte insanBence bir batını bekle öyle ekliyim seni listeyehiiiç belli olmaz. Hatırlat bana perşembe olur mu ? Belkide hamişe eklerim. İnşallah hayırlısı olur canım, ikinci kez anne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?