Normalde regl öncesi kuru olurmuş diyor uzmanlar ama nedense hepimiz birbirinden suluyuz maşallah.. Rahim ağzına baktırdın mı canım hiç? Yara da akıntı yapar.. ama hem alıntı hem sık çişe çıkma gebelik belirtisi de olabilir.. o yüzden bence şartlanma
aynı zamanda aynı yorumları yapmışız canım:)Normalde regl öncesi kuru olurmuş diyor uzmanlar ama nedense hepimiz birbirinden suluyuz maşallah.. Rahim ağzına baktırdın mı canım hiç? Yara da akıntı yapar.. ama hem alıntı hem sık çişe çıkma gebelik belirtisi de olabilir.. o yüzden bence şartlanma
Yumurtanın çatladığı günü her zaman bilemeyiz ki gülüm.. ortalama bir döngü uzunluğu oturmuştur ve ona istinaden sat'a göre hesaplanır normalde. Ben 28 günde adet olacağımı varsayarak regl günü 20 Şubat tarihini söyledim, başkan da ekledi.. bu ay testle takip yapmıyorum o yüzden net şu gün yumurtladım da diyemiycem, yani tek referans sat kalıyorarkadaşlar siz adet tarihini hesaplarken yumurtanın çatladığı günden itibaren mi başlıyorsunuz yokdsa diğer gündenmi
canım belki bu ay iş tersine döner inş seni bile şaşırtır .
Benim kuru falan değil bildiğin Çeşme gibi akıyor ve akıyordu sen hamile olmayasın canısı sonuçta adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı dimi sıkma canını
canım senin batın ne
Bu arada regl öncesi kuru olma meselesini normal dönem için okumuştum, gebelik için değil. Gebelikte çoğunlukla akıntı oluyor. Bi bende olmuyordu regl öncesi.. regl geçince de lekeler fora...Valla ben genelde çişten ve akıntıdan “ahanda başladı benim adet belirtileri” diyorum kuzum ama öyle birşey ki benim adet belirtilerimin aynısı gebelik belirtisi olarakta yazıyor oyüzden aylarca hep heveslendim ama artık alıştım hiç bir belirtiyi yormuyorum vosvosum. Kısmet artık nediyim yaa inşallah kısmetimde de vardır
çok tşkler canım geçen ay döngüm 24 dü canım bu ay galiba 28 çünkü yumurtlama çatlama 25inde oldu kan geldi. .14 gn sonrası 8i ayın .yani ben 8i beklemeye elim mahkum .döngüler karışık olunca ondan sordum.kasım ayındaki 28 di aralık ayındaki 24 ocak ayındaki hiç belli değil. sol bacak sol bacak arası sol kasık beni bitirdi.göğüs ağrısı yok ama akıntıda silinince geliyo.onada var denmez .valla bu ay çok merak ediyorumYumurtanın çatladığı günü her zaman bilemeyiz ki gülüm.. ortalama bir döngü uzunluğu oturmuştur ve ona istinaden sat'a göre hesaplanır normalde. Ben 28 günde adet olacağımı varsayarak regl günü 20 Şubat tarihini söyledim, başkan da ekledi.. bu ay testle takip yapmıyorum o yüzden net şu gün yumurtladım da diyemiycem, yani tek referans sat kalıyor
Allah söletiyordur inşallah kuzum valla sağol bunu duymak bile okadar mutlu ediyorki anlatamam okuyunca bile heyecanlanıyorum. Kişiden kişiye değişiyor tabi bak sende akıntı olmuş mesela kimisinin kuru oluyor kafam karman çorman
Kız bi ara kuru olacak tekrar aynı akıntı devam edecek gör bak inşlhhh hamilesindir stres yapma test fln da yapma günün geçsin yap ve kaç gün kaldı bataAllah söletiyordur inşallah kuzum valla sağol bunu duymak bile okadar mutlu ediyorki anlatamam okuyunca bile heyecanlanıyorum. Kişiden kişiye değişiyor tabi bak sende akıntı olmuş mesela kimisinin kuru oluyor kafam karman çorman
bildiğim kadarıyla bazı insanlar belli zamanlarda tekrar yumurtlama olabiliyor.sen yumurtlama zamanında test yaptınmı canım bide satın neydi .gebelik testinden önce ovulasyon testiyle hamile oldunu öğrenenlere çok şahit olduk burda.ovulasyon testi kullanan arkadaşlar özellikle sana yardımcı olurlar benim ilk ay denemem testi o yüzden fazla tecrbeli değilim.ama biraz bilgi sahibiyim bende arkadaşlardan öğrendim7 Ocak :) Az önce tekrar ovulasyon testi yaptım yine aynı koyulukta çıkıyor anlamadım.. yumurtlamam geçeli epey olmalı aslında.. 2.kez yumurtlama olabilir mi? Lh gebelikte bhcg’den daha mı önce yükselir? Sorular sorular..
valla bende çorba gibiyim aynen öyleyim.başkalarına gelince yardım ediyorum kendimden eminim,ama iş kendime gelince öyle mal gibi bekliyorum aafedersin bir B-K bilmiyorum..biz en iyisi bekliyelim bakalım zamanını en aşağı ayın 5ine kadar bekleyelim sonra belki test yaparızSağol kuzum inşallah şaşırtır her ay bu belirtilere heveslenip terse dönmesi için çok dua ettim ama bilemiyorum. Herkesn bünyesi farklı işte birebir gebelik belirtileri ile aynı belirtiler yaşıyorum adet zamanı oyüzden %50 tarafım üzgün oluyor. Hatta kulağım bile kaşınıyor adet zamanı böle saçma bir belirti olabilir mi var işte ordan da anlarım hemen
canım sen ovulasyon testini ilk yumurtlaadan kaç gün sonra yapmıştın valla unuttum yazıştığımızı biliyorum.birde kolaydaysa atarmısın tarih kaçtı kaçıncı gündüİnşallah
Bu arada regl öncesi kuru olma meselesini normal dönem için okumuştum, gebelik için değil. Gebelikte çoğunlukla akıntı oluyor. Bi bende olmuyordu regl öncesi.. regl geçince de lekeler fora...
Kız bi ara kuru olacak tekrar aynı akıntı devam edecek gör bak inşlhhh hamilesindir stres yapma test fln da yapma günün geçsin yap ve kaç gün kaldı bata
valla bende çorba gibiyim aynen öyleyim.başkalarına gelince yardım ediyorum kendimden eminim,ama iş kendime gelince öyle mal gibi bekliyorum aafedersin bir B-K bilmiyorum..biz en iyisi bekliyelim bakalım zamanını en aşağı ayın 5ine kadar bekleyelim sonra belki test yaparız
Hayirli haberlerle gel canımSabaha gidicem canım randevu aldım
inşallah haklısındır yarın gdiyorum
aynen canım o ovulasyon testi mutluluk vericiymiş bende bu ay anladım.hele piki gördğün zaman bakta gözlerini hiç ayırmak istemiyosun.canım sana birşey sorcam ben 8de idrar yaptım sıvı gıda almıyorum 1 saat oluyo.ben ona kadar bekleyip test yapsam ovulasyonda idrardan dolayı doğru sonuç almış olurmuyum.Al benden de okadar başkalarına çok güzel “takma etme üzülme” derim lafım kendime geçmez. Bu mevzunun nekadar üzdüğünü yaşayan bilir kime üzülme desekte “ aa tamam ozaman üzülmeyim” diceğini sanmıyorum keşke hiçbirimiz üzülmesek ağlamasak okadar istiyorum ki tek tek adımızı hamişlere yazdıralım yeni bebiş isteyenlere devredelim komple sayfayı.
Of o teste de bir cesaret edemiyorum yaaa iki ucu b.klu değnek bir tarafım öğrenmek istiyor bir tarafımda ya üzülürsem diyor tahammülüm kalmadı tek çizgiye ovulasyon testinde çift görünce bile halay çekiyorum ne güzel bir görüntü oooo
Benimde normalde adete 1 hafta kala hep böyle olurdu aha adet olacam dedim olmadım ama Allah tan umut kesilmez canım içini ferah tutBir hafta var kuzum benim genelde bir hafta kala belirtiler başladığı için hallendim birvalla inşallah dediğin gibidir canım dualarım kabul olsun artık
Cnm çok özür dilerim 7 şubat diyecektim.. Son adet tarihim 7 ocak genelde 30-31 günde bir adet görüyorum. 24 ocakta yumurtlamam olmuştu aslında yine aynı koyulukta yakalamıştım daha sonrasında silikleşmeye başlamıştı.. şimdi bütün gündür tekrar aynı renkte anlamadım gitti. İlk çocuk olacağı için herhangi bir tecrübe sahibi de değilim sadece karnıma sancılar giriyor, bağırsaklarımda hareketlenmeler var ve midem sürekli aç olsam bile yanıyor. Hayırlısı :/bildiğim kadarıyla bazı insanlar belli zamanlarda tekrar yumurtlama olabiliyor.sen yumurtlama zamanında test yaptınmı canım bide satın neydi .gebelik testinden önce ovulasyon testiyle hamile oldunu öğrenenlere çok şahit olduk burda.ovulasyon testi kullanan arkadaşlar özellikle sana yardımcı olurlar benim ilk ay denemem testi o yüzden fazla tecrbeli değilim.ama biraz bilgi sahibiyim bende arkadaşlardan öğrendim
aynen canım o ovulasyon testi mutluluk vericiymiş bende bu ay anladım.hele piki gördğün zaman bakta gözlerini hiç ayırmak istemiyosun.canım sana birşey sorcam ben 8de idrar yaptım sıvı gıda almıyorum 1 saat oluyo.ben ona kadar bekleyip test yapsam ovulasyonda idrardan dolayı doğru sonuç almış olurmuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?