- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor canım .benimde 25inde çatladı kanama geldi..galiba bugün gördün koyuluğu yarında aynı devam ederse diğer günlerde bu bi işaret olabilir. bende merak ettim canım.Cnm çok özür dilerim 7 şubat diyecektim.. Son adet tarihim 7 ocak genelde 30-31 günde bir adet görüyorum. 24 ocakta yumurtlamam olmuştu aslında yine aynı koyulukta yakalamıştım daha sonrasında silikleşmeye başlamıştı.. şimdi bütün gündür tekrar aynı renkte anlamadım gitti. İlk çocuk olacağı için herhangi bir tecrübe sahibi de değilim sadece karnıma sancılar giriyor, bağırsaklarımda hareketlenmeler var ve midem sürekli aç olsam bile yanıyor. Hayırlısı :/
Benimde normalde adete 1 hafta kala hep böyle olurdu aha adet olacam dedim olmadım ama Allah tan umut kesilmez canım içini ferah tut
sağol canım ama ben bu idrarla 10a kadar değil 9 buçuka kadar anca dayancam.çizginin durumunu merak ediyorumAlırsın bence canım çünkü testin üstünde de saat 22:00 ye kadar sıvı alımını azaltıp yapabilecrğin yazıyor sıkıntı yok bence
sağol canım ama ben bu idrarla 10a kadar değil 9 buçuka kadar anca dayancam.çizginin durumunu merak ediyorum
çıkabilirde ama çıkmayabilirde canım kimisi geç döllenmeden dolayı tam bat gününde çıkabiliyor bunu çok gördükKızlar eger gebelik olsaysı silikte olsa cıkmaz mıydı 3 gun kala
Acaba farklı bir ovulasyon testi denesem aynı sonucu alır mıyım diye farklı bir markanınkini denedim ve sonuç.. heyecanlandım açıkçasıbelirtilerin gebelik belirtilerine benziyor canım .benimde 25inde çatladı kanama geldi..galiba bugün gördün koyuluğu yarında aynı devam ederse diğer günlerde bu bi işaret olabilir. bende merak ettim canım.
Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim
Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim
bekliyim bakalım hafta sonuna kdrrçıkabilirde ama çıkmayabilirde canım kimisi geç döllenmeden dolayı tam bat gününde çıkabiliyor bunu çok gördük
Aminn teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba, sanırım bi tık daha koyulaşması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla koyulaşması LH değerinin gittikçe arttığına işaret.. biraz daha sıkı takip edin inşAllah eşit koyuluktayı tez zamanda yakalayıp değerlendirebilirsiniz.. Rabbim gönlünüze göre versin :)
Sabahki ama buna gore braz daha silikti bu daha koyu catladiktan snra mi koyulasir onu da bilmiorm kiCanım bence bu çatladıktan sonraki testin sonucu çünkü t çizgisi c den koyu değik yada tam koyu değil çatlamış yani ama daha iyi bilen bir arkadaş yorumlasın benim bildiğim bu
sağol canım ama ben bu idrarla 10a kadar değil 9 buçuka kadar anca dayancam.çizginin durumunu merak ediyorum
Eki Görüntüle 2104189 arkadaşlar az önce yaptığım ovulasyon testi siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?