Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eger gebelik olsaysı silikte olsa cıkmaz mıydı 3 gun kala

Belli olmaz canim.Gununu gecirmen daha guzel aslinda.Kizimda cikmamisti bnm testte oncesinde.Sadece bat tarihinin gecesinde silik cikmisti.

Bir hafta var kuzum benim genelde bir hafta kala belirtiler başladığı için hallendim bir valla inşallah dediğin gibidir canım dualarım kabul olsun artık

Canim cok az oluyor akinti.cok bekleme.Regl gunune dogru daha cok artiyor.insallah guzel haberlerin olacak❤

Canım diğer ov.tstlerini atıyormusun gün gün not alıyorsan sıralayıp atma şansın varmı
canım valla ben sinirden öldüm gitti bulanık olanı buldu attı salak telefon diğer net olan çizgilere dosya boyutundan dolayı yüklenmiyor diyor ben bunu nasıl atabilirim.gün gün yapmadım canım dün yaptığımdan bugün yaptığım canlı duruyor sanki.telefonda kırpma falanda yok kaldım öyle defalarca denedim.olmuyo canım

Acaba farklı bir ovulasyon testi denesem aynı sonucu alır mıyım diye farklı bir markanınkini denedim ve sonuç.. heyecanlandım açıkçası
canım bi kaç gün sonra test yap bence çıkar gibi.sen bu fotoları direk dosya ekle diyince yollayabiliyomusun benim yollanmıyo bozuk fotoyu attı salak gibi net olanları atmıyo .dosya boyutu diyor . ayarlarınıda düşürdüm olmuyıo

Canım portre seklinde çeksen fotoyu yada kirpma proframi indirsen merak ettim bende

Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim
Bugunu değerlendirin bence siz. Eğer t çizgisi bugunlerden once koyu olmadiysa yarın daha koyu olacaktır muhtemel. Yarın da koyu olursa bugünle birlikte 3 günü değerlendirin derim ben.

arkadaşlar siz adet tarihini hesaplarken yumurtanın çatladığı günden itibaren mi başlıyorsunuz yokdsa diğer gündenmi

Ben ilk olarak sat'ı baz alıyorum ama yumurtlama 1 gün şaşabiliyor ona göre hesaplıyorum.
Mesela 10.unda yumurtlama olduysa arada tam 14 gun oluyor benim.
Yani 10unda yumurtlama ise 25inde regl gb dusun

Bugün yaptığın daha canlıysa bir anda pik yapabilir. İkisi aynı koyulukta olunca 24-36 saat içinde çatlıcak anlamına geliyor sen sabah akşammı yapıyorsun testi ? Kaçırmış olamazsın değil mi ? Daha önce sordummu canım hatırlamıyorum ama şu an adetinin kaçıncı günü kaç günde bir adet oluyorsun

Evet cnm dosya yükle diyince otomatik yüklüyor.. fotoğrafı kırpıp denedin mi peki? Boyutu fazla gelebilir

Merhaba arkadaşlar topigi yeni gördüm.bir de kızımız olsun topigindeyim.kiz bebek yakalamak isteyenlerin denenmiş duyulmuş yöntemleri paylaşım alanı.
Aranızda 4-5 aylık kız bebeğe hamile olan var mı? Varsa denediginiz yöntem nedir
Hepinizin gönlünce olsun

Evet canım üzülmedim ama daha yeni başladım zaten hayırlısı olsun . Allahtan gecikme falan olup kafam karışmadı . Bunada şükür

Evet insan bazen iyiki gecikmedi de kafamda kurup delirmedim diyor şu durumda. Hayırlısı olsun canım benim şükürler olsun düzenli gelmiş adetin bu yumurtlama zamanında senin işine yarar son kırmızılar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…